... notları: balsamik, rom, toffee, vanilyalı
Fransa'daki atölyelerimizde kontrol edilip paketlenmiştir.
Kültür
Meksika kökenli olan vanilya, zamanla birçok ülkede yaygınlaşan yerli bir orkide olup, en evrensel olarak beğenilen baharat haline gelmiştir. Bugün Madagaskar, Vanilla planifolia baklalarının dünya çapında en büyük üretici ülkesi olup, ...
... olgunlaşma, güneybatıya bir övgü niteliğindedir ve bu özel şaraba zarafet ve karakter katmaktadır. Daha fazlası, Bidaia, otantik ve özgün bir tadım arayan rom severler için ideal, zengin ve karmaşık bir tat deneyimi sunar. TADIM NOTLARI: Damak: beyaz tütün aromaları ile bal ve vanilya gibi tatlı notalar arasında, kaçışa davet eden bir romdur. Burun: Bidaia, ağızda Irouleguy beyazının tazeliği ve dinamizmi ile dengeleyen tatlı ve pastane notaları ile kendini ayırt eder.
...Fırından yeni çıkmış çikolatalı kurabiyelerin olduğu bir mutfakta lezzet dolu bir yolculuk. Bal ve süt akorlarının üst notaları, vanilya ve karamelin tatlı bir tabanı ile desteklenen çikolata dolu bir kalbe yol açıyor ve tatlı bir lezzet düşü kuruyor.
Olfaktif Aile: Gurme
Üst Notlar: Bal, süt akoru
Kalp Notları: Çikolata, kurabiyeler...
...Papua Yeni Gine Vanilya Baklalarımızı keşfedin.
- Grand Cru PAPUA.
- Doğrudan Üretici, 2022 hasadı.
- Ahşap notaları, tütsülenmiş tat.
- Baklalarımız 18 cm uzunluğundadır.
- Hava geçirmez ve yeniden kullanılabilir bir torbada teslim edilir.
Kalite garantileri:
- "A1 çatlamamış" kategorisi
- Vanilin içeriği için sistematik analiz (yüzde 1,6 ile 2,2 arasında)
- Su içeriği için sistematik analiz (yüzde 25 ile 30 arasında);
- Tam, sağlıklı, esnek ve dolgun baklalar;
- Üretilen her parti için izlenebilirlik ve kalite analizi;
- Occitanie bölgesinde kendi elimizle paketlenmiştir.
Maison CYOR'un Hikayesi
Doğal mumlar, ortam parfümleri, parfümlü buketler, parfüm konsantreleri, elektrikli difüzörler ve profesyoneller için kişiselleştirilmiş mumlar, Maison CYOR, Alsace'ın kalbinde, olağanüstü bir doğanın simgesi olan küçük Alsas Camargue'ının kıyısında doğmuştur.
Yaratıcı Anthony ve kız kardeşi Marine, yaratıcılık ve parfümlere tutkulu olup, doğal olarak Grasse'ın Provence b...
... modern ve çekici kadınlar için tasarlandı. Özel etkinlikler, şehirdeki akşamlar ve dinlenme anları için ideal bir parfümdür.
Üst Notlar: safran, bergamot
Kalp Notları: gül
Alt Notlar: Amber, Değerli Ahşap, vanilya, misk...
... bir dekorasyona cesaret edin!
Tamamen el yapımı bir gurme mumu olan bu ürün, kokusunu optimum şekilde yaymak ve sıcak bir ortamın tadını çıkarmak için 1 pamuklu fitil içerir.
YENİ FORMAT 2023 !
Dağıtım süresi: 30 saat
Mumun ağırlığı: 120g
KOKU PIRAMİDİ:
Koku notları: Gurme / Süt / Vanilya
Üst notlar: süt / tereyağı / fındık
Kalp notları: kurabiye / gurme akor
Alt notlar: vanilya / çikolata
İçerik: GMO içermeyen sebze wax'ı, kurşunsuz 1 pamuklu fitil, CMR ve ftalat içermeyen Grasse parfümü, kahverengi sebze boyası.
... mükemmel bir dengeye ulaşması için en az iki on yıl boyunca olgunlaştırılmıştır.
TADIM NOTLARI
Mükemmel bir uyum için dengeli aromalar
Zengin aromalara sahip bir konyak, çok fazla incelik geliştiren bir konyaktır. Terroir, bağlar, fıçılar ve olgunlaşma yılları, bu aromaların her birinin özelliklerini tanımlayan unsurlardır ve bu nedenle konyaklarımızın her aşamasında bu aromaların öne çıkması için...
...kekik, vanilya, kakao vb.) ve bir dokunuş grafit ve menekşe ile birleşerek ağızda güzel bir zarafet sunar. Bu, yıllarca beklemeye değer, büyük bir şarap olup, zirveye ulaşabilmesi için birkaç yıl beklenmesi gerekmektedir.
Hacim: 75cl
Tür: Kırmızı şarap
Üzüm çeşidi: %100 Grenache
AOC: Châteauneuf-du-Pape
Saklama: 2025'ten itibaren içilebilir ve 2040'a kadar saklanabilir
Servis sıcaklığı: 16-18°C...
...Rhum Foursquare 2010 – 12 yıl – Brut de fût – 0,5 litre şişe
Brut de fût | 63° | melas
Single cask | bourbon fıçısı
Damıtım yılı: 2010
Tropikal olgunlaşma 12 yıl | dinamik 2 ay
Köken: Barbados (Batı Hint Adaları)
Üretici: Foursquare damıtımevi
Tadım notları:
Döküldüğünde çok güçlü bir burun, vanilya ve baharat karışımı. Alkol entegrasyonu çok iyi, açıldıkça frangipane daha fazla lezzet katıyor...
...Bu şık ve zarif eliksir, baharatlı ve otlu bir girdap. Bu parfümün bileşenlerinin asaleti, her ciltte kendine özgü bir şekilde ifade ediliyor. Paçuli ve Bulgar gülü ile sarhoş edici bir parfüm, tam yerinde bir şekilde vurgulanıyor. Vanilya ise, misk ve amberin dumanlı tonlarıyla erkeksi bir çekicilik sunan, karşı konulmaz bir tatlılık yayıyor.
KOKU AİLESİ: Çiçeksi, Odunsu, Baharatlı
ANA MALZEMELER: Deniz Notları, Ambroxan, Gül...
...Ağırlık: 150gr mum
+ / - 30 saat yanma süresi
Grasse'de üretilen, Avrupa IFRA standartlarına uygun soya bitkisel mumu ve parfüm.
CMR maddeleri (Kanserojen, Mutajen ve Reprotoxik Maddeler) içermediği garantisi.
Ftalat içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
*Tüm mumlar el yapımıdır, bu nedenle alınan ürün fotoğraftakiyle tam olarak aynı olmayabilir.
KOKU PIRAMİDİ
Koku notları: Meyveli, bal aromalı
Üst notlar: Şeftali, menekşe
Orta notlar: Elma, bal
Alt notlar: Misk, vanilya...
...Uluslararası Gilbert & Gaillard 2019 Gümüş Madalya
YIL: 2017
ÜZÜM ÇEŞİDİ: Chenin.
TOPRAK: Kil-sabunlu.
ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Güneşle olgunlaşmış üzümlerin nazik bir şekilde preslenmesi. Karmaşık bir yapı elde etmek için ince tortular üzerinde meşe fıçısında olgunlaştırma.
APELLASYON: AOP Anjou Blanc.
TADIM NOTLARI: Açık altın rengi, parlak. Sarı etli meyve aromaları, yoğun çiçeksi ve baharatlı notalar (vanilya). Bol, yağlı ve hacimli bir ağız.
YEMEK/ŞARAP UYUMU: Soslu balıklar, deniz tarağı, tütsülenmiş jambonlar, peynirler.
SERVİS SICAKLIĞI: 9°C.
75cl'lik 6 şişelik karton...
... yumuşaklık ritüeli.
ECOCERT tarafından onaylanmış formül. %100 doğal kaynaklı parfüm, BIO Aloe Vera ve bolca sevgi içerir! Hassas ciltlere en büyük saygıyla geliştirilmiştir. Tahriş edici değildir.
Toplam içeriklerin %10'u Organik Tarım'dan gelmektedir. Toplam içeriklerin %99.7'si doğal kaynaklıdır. ECOCERT Greenlife tarafından COSMOS ORGANIC sertifikalı.
Miktar: 30ml
Koku Notları: Yumuşak Badem & Vanilya Aksanı
İçindekiler: AQUA (SU), PENTILEN GLİKOL, PARFUM (KOKU)...
... kazanır.
Şarap ustamız Hervé Damoiseau, bu ince ve gurme karışımın organoleptik özelliklerini sürekli olarak yeniden üretmek için titiz bir şekilde çalışmaktadır.
TADIM NOTLARI
Renk: amber
Burun: BBQ, vanilya, tarçın ve portakal reçeli notaları
Doku: kuru
Ağız: kuru ve odunsu, baharat ve tütsülenmiş notalar
Final: narenciye, tütsülenmiş ve acı portakal üzerine.