İspanya, Guijuelo-Salamanca
...İber domuzundan yapılmış, tuz ve baharatlarla harmanlanmış kıyma karışımından elde edilen, yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün. Hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma sunar. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma. İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, paprika, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein, doğal aroma ve sığır bağırsakları. %100 doğal...
İspanya, El Perello
...Lavanta Balı. Özellikler: Renk: kehribar veya açık kehribar. Aroma: yoğun ve kalıcı çiçeksi. Tat: baskın tatlı, bazen hafif acı notalarla. Üretim bölgesi: Endülüs, İspanya'nın güneyi ve Portekiz.
İspanya, Dicastillo, Navarra
... birleştirir. Limon, nane -zencefil, hibiskus gibi farklı tatlarımız var ve müşterilerin talep ettiği hindistancevizi, mango gibi diğer tatları da hazırlayabiliriz. Bu probiyotik içecekler, probiyotik kültürler tarafından tüketilen esmer şeker ve hurma şurubunun suya eklenmesiyle üretilir. Limon konsantresi ile aromalandırılmıştır. Hafif gazlıdır (üretim sırasında doğal olarak üretilen gaz, fermantasyon nedeniyle).
İspanya, Zaragoza
...Zeytinyağı, Olea europaea ağacının meyvesi olan zeytinlerin bütün olarak sıkılmasıyla elde edilen sıvı bir yağdır ve geleneksel bir tarımdır. Genellikle yemek pişirmede, yiyecekleri kızartmak veya salatalara sos olarak kullanılır. Faydalar ve Özellikler: Premium Tat ve Aroma: Nazik ama yoğun, yeşil meyve, taze otlar ve yemeklerinize derinlik katan hafif bir acılık ile. %100 Doğal ve Saf: Sadece...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Castro y González "Seçim" Bonfilemiz, büyükbaba Aurelio'nun geleneksel turşu tarifinin ayırt edici lezzetine sahiptir. Hafif bir koku, damakta tatlı ve hafif bir tat ile birlikte, beyaz, ince ve uzun damarlarla süslenmiş karakteristik bordo kırmızı tonu ile gözle uyum sağlar. SKU:636003 Gönderim ağırlığı:0.2 kg...
İspanya, La Garriga
... olarak kullanılır. Ayrıca pirinç veya kinoa gibi diğer tahılların yerine geçmek için de kullanılır ve kibbeh gibi sert bir doku gerektiren yemekler yapmak için popülerdir. Kalın bulgur, hafif cevizli bir tat sunar ve çeşitli yemek hazırlıklarına besin ve yoğunluk katmak için mükemmel bir bileşendir.
İspanya, Sagallos Zamora
...Açıklama: Yoğun ve hafif acı bir tat ile karakterize edilen kestane balı, demir ve mineraller açısından zengindir, bu da onu sağlıklı bir seçenek haline getirir. Antiseptik ve sindirim özellikleri ile popülerdir.
İspanya, Majadahonda-Madrid
... hoş bir şekilde orta yoğunlukta kendini gösterir, hafif astringent notalar ve yeşil muz aromalarıyla birleşir; bu aromalar, geri burun yoluyla, giderek artan baharatlı tonlarla karışır. Genel olarak, dengeli ve damakta hoş bir tat bırakan yeşil profilli bir yağdır.
İspanya, Puente La Reina
...TADIM NOTLARI: Son derece aromatik, elma gibi diğer meyvelerin notalarıyla birlikte. Damakta zeytin yaprağı dokunuşları hissedilir, hafif acı bir tat ve enginar tonları vardır. Yoğun ama ağızda dengeli. Formatlar: -Botol 250 ml -Botol 500 ml...
İspanya, Reus ( Tarragona )
...MayoVegana, geleneksel mayoneze vegan bir alternatiftir. Yumurta ve süt ürünü içermeden, glütensiz olarak üretilir. Hafif bir dokuya ve yumuşak bir lezzete sahip olan bu sos, hafif bir hardal dokunuşuyla, onu olağanüstü bir tat ürünü haline getirir. Salatalar, makarna, sebzeler ve tipik Rus salatası gibi her türlü yemeği eşlik etmek için mükemmeldir. VEGAN · GLÜTENSİZ...
İspanya, Villaobispo De Las Regueras, León
...Bölge: Antioquia Çeşit: Kolombiya Yükseklik: 1650 msnm. İşlem: Yıkanmış Notlar: Çiçek ve kakao karışımı, burunda hafif narenciye notalarını çağrıştıran çok hoş bir aromaya sahip. Tadımda, bu narenciye asiditesi ağızda daha belirgin hale geliyor ve rafine, zengin bir tat oluşturuyor. Hafif badem notaları, asidite ve tatlılığın mükemmel bir dengesiyle birleşiyor, bu da kahveye iyi bir gövde...
İspanya, Granada
...Renk: Koyu kırmızımsı, tuğla rengi kenarlarıyla morumsu detaylar içeren, parlak ve net. Koku: Hafif siyah meyve dokunuşu ile güçlü bir aroma, kavrulmuş kabuk notaları ve alt ormanları hatırlatan otumsu tonlar, tatlı anılar ve uzun süre kalıcı aromatik bir iz bırakıyor. Tat: Ağızda yoğun, güçlü ve ince çikolata hatırası ile zarif. Oldukça tatlı ve hoş tanenler, meyan kökü nüansları ile birlikte...
İspanya, Alcanadre
...Daha sonra, malolaktik fermentasyon gerçekleştirilmeden 3 ay boyunca ince tortuları üzerinde olgunlaştırılır. TADIM NOTU Renk, yeşil yansımalarla birlikte saman sarısı. Burunda, hafif bir saman zemin üzerinde, kavun ve narenciye notalarının belirgin ve yoğun bir şekilde hissedildiği bir aroma. Bu kombinasyon, yaz mevsimi meyvelerini hatırlatan hem meyvemsi hem de taze bir profil sunar. Ağızda dengeli bir şekilde kendini gösterir, tatlı ve hacimli bir giriş ile ferahlatıcı bir asiditeyi birleştirerek uzun bir tat bırakır.
İspanya, Altea, Alicante
...":"Koyu siyah renkte, kremamsı ve kalıcı tarçın rengi bir köpük ile.","TAT":"Kavrulmuş ve çikolatalı tatların maltlardan, taze ve acı bir tat ise kuru hoplama ile kullanılan şerbetçi otundan kaynaklandığı bir kombinasyon.","KOKU":"Narenciye, reçineli ve çam kokuları, hafif çikolata ve kavrulmuş notalarla tezat oluşturuyor."},"YEMEK EŞLEŞMESİ":"Ateşte tütsülenmiş etler, yoğun veya mavi peynirler ve hatta bitter çikolata, nougat gibi tatlı eşleşmelerle mükemmel bir uyum sağlar.","Estilo":"Siyah Çavdar IPA"}...
...BIERCOL – CALLUNA – Calluna vulgaris Görünüm: Açık kehribar ile koyu kehribar, açık kahverengi ile koyu kahverengi, genellikle kırmızımsı tonlarla. Son derece parlak bir yüzey ve yüksek viskozitesi nedeniyle hafif dalgalanmalar. Koku: Sonbaharda yere düşmüş yaprakların yoğun ve kalıcı kokusu. Tat: Tatlı, belirgin acı ve tuzlu notalarla. Tadımda ferahlık hissi. Doku: Kremsi ve yağlı bir his. Balın...
İspanya, Avinyonet Del Penedès
...EKSTRA SIZMA ZEYtİNYAĞI ARBEQUİNA PREMIUM Zarif ve uyumlu olan Finca la Gramanosa, kişiliğiyle öne çıkıyor. Orta-delikat bir meyve aromasıyla sunuluyor; yeşil domates, marul ve badem nüansları barındırıyor. Ağızda dengeli ve kalıcı bir tat sunuyor; hafif bir acılık ve baharatlılık ile çok hoş bir tat, tatlı badem ile sonlanıyor.
İspanya, Cuarte De Huerva
... Şubat'a kadar, en az dört ay boyunca tamamen serbest bir şekilde otlatılır) meşe palamudu (İspanyolca'da las bellotas) ile beslenir. "Cinco Jotas" saf Iberik lomo, hafif baharatlı ve tütsülenmiş bir arka tat ile karakterizedir. Net Ağırlık: 450 g / 900 g Sunum: orijinal karton silindirin içinde, vakumlu paketlenmiş lomo.
İspanya, Sevilla
...çilek veya yeşil mango gibi hafif tropikal aromalar ve kayısı gibi çekirdekli beyaz meyveler. Tat: İyi asidite, belirgin ve hoş. Hafif tuzlu bir dokunuş, hafif bitkisel yeşillik, biraz kremamsı. Son tat çok dengeli ve orta.
...Yumuşak, hafif bir şarap, ince bir tat, hafif bir asidite ve iyi dengelenmiş. Her türlü yemek için mükemmel.
İspanya, Barcelona
...Ad: Whisky Sir Albert 1000ml / 700 ml Kategori: Whisky Menşei: İskoçya Alkol Oranı: %40 Sunum: 1000 ve 700 ml'lik şişeler Tadım Notları: Yumuşak bir tat, malt tadı ve hafif tütsülenmiş dokunuşlar ön planda. Açık altın rengi ile vanilya ve tarçın notaları barındırıyor. Gözlemler: En az 3 yıl beyaz meşe fıçılarda damıtılmış ve olgunlaştırılmış İskoç viskisi, eşsiz özelliklere sahip bir üründe miras ve geleneği bir araya getiriyor. Duyuları uyandıran bir tat elde etmek için özenle seçilmiş yüksek ve alçak arazilerin karışımıdır.
İspanya, Totanes
...Pastörize koyun sütü ve siyah trüf. En az 3 ay olgunlaştırılmıştır. Hafif ekşi ve aromatik bir tat, trüfün sağladığı nüanslarla tamamlanmıştır. Eşleşme: Cava, Şampanya veya fıçıda fermente edilmiş beyaz şarap.
İspanya, Santiago De Compostela
...uzun ve kalıcı tanenler. Bu %0.0 alkol oranına sahip kırmızı şarap, et yemekleri ve koyu balıklarla harika bir tamamlayıcıdır. Tat notları: - Görsel aşama: olgun kiraz rengi, yoğun ışıkla. - Burunda: meyvelerin şaşırtıcı varlığı ve ardından hafif odunsu notalar. - Damakta: hoş bir akışkanlık, meyveli notalar ve balsamik geçiş. - Etler, kızartmalar ve tuzlu atıştırmalıklarla mükemmel uyum sağlar. Teknik veriler: - Tüketim sıcaklığı: 14º - Bardak başına kalori (100 ml): yaklaşık 18 - Üzüm: tempranillo (100%) - Alkol içeriği: %0.0...
İspanya, Muro De Alcoy
... filtrasyon işlemlerine tabi tutulmuştur Sıkım Yöntemi: Soğuk sıkım Asidite: ≤ 0,8% Peroksit İndeksi: ≤ 20 Faydaları: Yüksek E Vitamini, Polifenoller ve oleik asit içeriği. Bu, dünyadaki en sağlıklı AOVE'lerden biri ile karşı karşıya olduğumuz anlamına geliyor. Tat: Yoğun yeşil, hafif acı ve baharatlı, ağızda kalıcı, taze ve meyvemsi bir sonrası tat ile, enginar, ceviz ve acı badem notaları. Aroma: Yeşil meyve, domates, taze ot, enginar, yeşil muz ve yeşil armut aromaları sunmaktadır.
İspanya, Zaragoza
...Ortalama-yüksek meyvemsi bir profile sahip sızma zeytinyağı. Sebzeleri, özellikle domates ve incir ile birlikte muz ve kuruyemişleri andıran, yumuşak, hafif acı ve düşük-orta baharatlı bir tat profiline sahiptir. Balık ve boletus, mantar, salatalar, fırında, haşlanmış ve ızgara balıklar için mükemmel bir başlangıçtır. Hafif salatalar veya tereyağı aromaları, soslar, hamur işleri, peynir ve kırmızı etle zenginleştirilmiş salatalar için idealdir.
İspanya, Fuendejalon-Zaragoza
... etiketler beş farklı dilde (İspanyolca, İngilizce, Fransızca, Almanca ve klasik Arapça) yazılmıştır. Apícola Cuartero'nun İspanyol coğrafyasının büyük bir kısmına dağıtılmış 3.000'den fazla kovanı, Mieles del Tío Juan Cruz'un, arıların polinize edebilmesi için en çeşitli ekosistemlerin büyük bir çiçeklenme yelpazesini kapsamasını sağlamaktadır. Aragon bölgesinden, romero ve tomillo rosa gibi çiçekler kullanılmaktadır; ilki çok açık renkte, hafif bir tat ve hoş bir aromatik son ile bal üretirken; ikincisi ise amber renginde ve ekşi notalarla tatlı bir lezzet sunmaktadır.
İspanya, El Burgo-Málaga
... hafif bir acılık sunar. Tüm zeytinyağlarımız soğuk sıkım birinci sınıf yağlardır ve maksimum kaliteye sahip bir ürün elde etmekteyiz. Zeytinyağı üretim sürecimiz, kendi özümüzün bir ifadesidir. Yıl yıl geliştirmeye çalıştığımız bir yoğunluk sembolüdür. Gil Luna, C.A.A.E. tarafından sertifikalandırılmış, çoğu yüzyıllık 6000 zeytin ağacına sahiptir: EKOLÓGİK Zeytinyağı kontrol organı...
İspanya, Jumilla-Murcia
Casa Pareja yağı, zeytinlerimizin titiz bir şekilde yetiştirilmesi ve işlenmesinin sonucudur; zeytinler, kendi zeytinyağı tesisimizde, zeytin ağaçlarının ortasında, taze hasat edilmiş zeytinlerden soğuk sıkım ile elde edilmektedir. Sızma zeytinyağımız yoğun, kadifemsi, çok aromatik, hafif baharatlı bir dokunuş ve belirli bir otumsu tat ile karakterizedir. Casa Pareja, 350 hektarlık tarım...
İspanya, San Vicente Del Raspeig, Alicante
... yönetiyoruz. Ancak bu şekilde, el yapımı kek tarifimizin geleneğini koruyarak, pastacılık ve dondurmacılık için her türlü tabanı sunabiliyoruz. Kekler ve kek levhaları, boyutlar veya ağırlıklar, doku ve tat dahil olmak üzere her yönüyle özelleştirilmiş ve farklılaştırılmıştır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play