İtalya, Giuliano
...Un "00", su, anne mayası ("O" tipi yumuşak buğday unundan doğal maya tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, patates, tütsülenmiş scamorza peyniri, soğan, grana.
İtalya, Novoli
...Yerli soğanlarımız "Lampascioni" doğal olarak yetiştiği alanlarda elle toplanmaktadır ve pestisit kullanılmamaktadır. Kalite ve tazeliği garanti etmek için fitosaniter düzeyde seçilir ve sertifikalandırılır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 taze ve doğal soğan yumruları. Mevcut olma dönemi: Ocak/Mayıs ve Ekim/Aralık Küçük, orta ve büyük boylarda mevcuttur. 10 kg'lık torbalarda paketlenmiştir. Tüm İtalya ve Avrupa'ya kontrollü sıcaklıkta paletli gönderimler. Minimum sipariş miktarı 1000 kg.
İtalya, Bellizzi
... öncesi, meyve tutumu, soğan büyümesi ve meydana gelebilecek herhangi bir stres koşulu gibi kritik anlarla bağlantılıdır. Görünüm: Kahverengi sıvı Uygulama: Yapraktan ve sulama ile gübreleme Ambalaj: 1L - 5L - 20L - 1000L...
İtalya, Moio Della Civitella
... kremanın başrol oyuncusudur. Şirketin zeytinlerinden elde edilen sızma zeytinyağı, ürüne benzersiz bir tat profili kazandıran bir diğer temel bileşendir. Altın soğan dokunuşu, bir tutam tuz ve soğuk sıkılmış limon suyu tarifi tamamlayarak mükemmel bir tat dengesi yaratır. Her bir Kabak Kreması kavanozu, topraklarımıza: Cilento'ya bir saygı duruşudur.
İtalya, Trento
...İyi bir et suyu, aromalar ve kimyasal katkı maddeleri olmadan, hidrojenize yağlar içermeden ve sadece İtalyan sızma zeytinyağı ile, eklenmiş monosodyum glutamat olmadan, yalnızca iyotlu tuz katkısıyla yapılmıştır. İyi bir et suyu, havuç, domates, kereviz, soğan ve maydanozdan oluşur ve değerli bitkisel özlerle birleştirilmiştir. Bu, Bauer geleneğidir; her bir bileşenin nazik işlenmesi ve uyumlu karışımı. Sonuç, seçilen sebzelerin doğallığından kaynaklanan hafif ve doğal bir lezzettir. Bauer, sofranıza doğanın gerçek tadını getirir.
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.
İtalya, San Vito Dei Normanni
...300'den fazla hektar alanda her türlü sebzeyi ekiyor, işliyor ve dönüştürüyoruz. Öne çıkan ürünümüz, her yıl milyonlarca işlenmiş parçası olan enginardır, ayrıca domates, patlıcan, kabak, biber ve soğan da üretmekteyiz. Konserve ürünlerimiz, doğal ya da yağda, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre farklı ambalaj türlerinde sunulmaktadır: poşetler, 1 kg, 3 kg kutular ve teneke kutular. Şirketimiz...
İtalya, Carlentini
... tarçın ile portakal ve acı biber çeşitleriyle reçel üretiyoruz. Mandalina, limon ve pembe greyfurt gibi narenciye reçelleri de yapıyoruz. Soğan, incir, hint inciri, çilek, patlıcan ve vanilya, acı biber, armut ve tarçın, şeftali ve cherry domates reçellerimiz var. Ayrıca üzüm ve kabak reçellerimiz de mevcut. Müşterileriniz için hediye edilebilecek veya işletmelerinizde sergilenebilecek etkinlik sepetleri hazırlayabiliriz. Gerçek Sicilian ürünü, km/0 ve Sicilian toprağının tadıyla.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play