Kuru et, sığırın uyluk kısmından elde edilmektedir. Üretim yöntemlerine ve kullanılan malzemelere göre bresaola, grison eti veya cecina olarak adlandı...
Aubrac'tan ince dilimlenmiş kuru et, %100 geri dönüştürülebilir cam bir kavanozda. Yenilikçi konsepti sayesinde, Aubrac kuru et Popinesi oda sıcaklığı...
Quana’nın Rindstopf Pur'u, saf sığır etinden yapılan, dört ayaklı ev arkadaşın için bir saf lezzet. O, sana yaşam sevinci ve sağlıklı bir görünümle te...
Saf Doğal Ürün Sığır Eti
Kavanoz, 50 g Sığır Eti Ekstraktı, katkı maddesi içermeyen saf doğal bir üründür. Et pişirilir, elde edilen et suyu daha da ...
europages uygulaması burada!
Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.