Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... gazı, krema ömrünü uzatır, bu nedenle saklamadan önce şarj edilmelidir. Malzemeler Listesi 250 g yıkanmış ve temizlenmiş tavuk ciğeri 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı doğranmış maydanoz Yarım tatlı kaşığı karabiber Tuz 2 diş doğranmış sarımsak 100 ml çift krema 23 adet Graham kraker veya tost üçgeni Kızılcık reçeli (isteğe bağlı sos) Süzülmüş kapari Tüm tavuk ciğerlerini temizleyin ve bir kenara koyun. Orta ateşte düz bir tavayı ısıtın ve ciğerleri içine koyun.
Bulgaristan, Otets Paisievo
... fazında aynı anda bulunduğu anlamına gelir. Bu süperkritik durumda, CO2, bitkilerden çeşitli bileşenleri çıkarmak için benzersiz özelliklerini kullanabilir. Devesil, maydanoz kökü veya bahçe kuzu otu olarak da bilinir, birçok sağlık faydası olan bir bitkidir. İşte devesilin bazı ana faydaları: - Diüretik özellikler: Devesil geleneksel olarak diüretik olarak kullanılır; yani idrar sistemini uyarır ve böbrekleri ve idrar yollarını temizlemeye yardımcı olur. Bu, vücuttan fazla sıvı ve toksinlerin atılmasına yardımcı olabilir.
Fransa, Lalinde
...Île de Ré'den organik maydanoz fleur de sel. Maydanoz tadı. Elle toplanmıştır. İçindekiler: Île de Ré fleur de sel, organik toz sarımsak, organik maydanoz. Net ağırlık 95g Net ağırlık: 95g...
Fransa, Grigny
...Maydanoz ve sarımsak, maydanoz-sarımsak karışımını oluşturmak üzere taze yıkanır ve doğranır, ardından IQF olarak dondurulur. Bu kaliteli ürün kullanımı kolaydır ve ZIP poşeti sayesinde tüm lezzetlerini ve aromalarını koruyacaktır. AMBALAJ: 8 x 250 g = 2 kg...
Fransa, Bidart
...Tapas: Sarımsak ve maydanozlu dondurulmuş karidesli börek, 500G paketinde - Maison Caudalie tarafından sunulan, lezzetli bir börek hamuruna sarılmış, tamamen soyulmuş ve önceden kızartılmış bir karides. 180/190° sıcaklıktaki yağa doğrudan dondurulmadan atılmaya hazır. Dondurulmuş tapas, 500G paketinde (yaklaşık 28 parça), kontrollü sıcaklıklarda taşınır; kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
Ukrayna, Pervomaysky
...Karakılçık tanesi (%90.0), kurutulmuş sebzeler (domates %3.0, kızarmış soğan, havuç, soğan, tatlı biber, maydanoz kökü, sarımsak), kurutulmuş otlar karışımı (%1.2 - değişken oranlarda: fesleğen, yeşil maydanoz, yeşil dereotu), toz baharat karışımı (karabiber, defne yaprağı, karabiber).
...Malzemeler: Capia Biber, Havuç, Sarımsak, Maydanoz, Domates, Karabiber, Kaya Tuzu, Zeytinyağı Katkı Maddesi İçermez, Koruyucu İçermez, Trans Yağ İçermez...
...Sistem çekiçli değirmen pnömatik sistemi, tüm kurutulmuş sebzeleri, meyveleri ve baharatları hijyenik ve yüksek kaliteli bir şekilde elek ve filtre kullanarak öğütmek için tasarlanmıştır. Sistemde kullanılan makineler ve makine içeriğindeki ürüne temas eden tüm parçalar, 304 kalite paslanmaz çelik kullanılarak hijyenik ve yüksek kaliteli bir şekilde üretilmiştir. Bu sistemde öğütebileceğiniz ürünler (kurutulmuş ürünler olarak): Sarımsak, soğan, maydanoz, nane, limon, portakal, mandalina, muz, zencefil, zerdeçal, kişniş, karabiber gibi tüm kuru ürünleri mikronize edebilirsiniz.
...Arthrosouplesse, harpagophytum, kuş üzümü, at kuyruğu, bambu, frenk meyvesi, ısırgan otu, huş ağacı, devedikeni, kuşburnu, kekik, fucus, oksalis, rezene, ardıç, maydanoz, Kanada vergerette, limon, papatya, yabani kereviz ve sarımsak içerir. Kullanım önerisi Yoğun formül: Her yemekten 1/4 saat önce 250ml suya karıştırarak 20ml'lik 1 ölçü alın. 500ml Arthrosouplesse = 8 gün tedavi...
Almanya, Lüdenscheid
...Malzemeler: Sarımsak, Biber, Maydanoz, Biberler, Kekik, Fesleğen Kullanım: Makarna, Domates ve Makarna sosları, sebze ve beyaz peynir turşusu için Şimdi "Aglio Olio Peperoncino" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanabilirsiniz. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi özel etiketli, büyük paketlerde ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
Türkiye, Sakarya
...9-Kmark KÖFTE HARCI Izgara köfte, hamburger köftesi, kısacası aklınıza gelen her türlü etli köfte yapımında kullanılır. İçindekiler : Karabiber, acı toz biber, kişniş,kekik,kimyon kırmızı tatlı toz biber, yenibahar,galeta unu, soğan, sarımsak, maydanoz, tuz içermektedir.Koruyucu ve lezzet arttırıcı içermez MEATBALLA CONDIMENT Grilled meatballs, hamburger meatballs, in short, all kinds of meatballs are used in making meatballs. Contents : It contains black pepper, hot pepper, coriander, thyme, cumin red sweet powdered pepper, allspice, breadcrumbs, onion, garlic, parsley, salt. ...
...Bileşim: Île de Ré'den iri tuz, mantarlar (porçini ve bolete), sarımsak ve maydanoz Kereviz, soya, kuruyemiş, gluten, süt, hardal, susam ve sülfitle izler olabilir Referans: SEL0007...
İtalya, Palagonia
...Malzemeler: Sarımsak %65, ayçiçek yağı %35, tuz, şeker, pul biber, maydanoz. Sitrik asit, L-askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
Türkiye, Bursa
...Her Sebzenin Doğal Kurutulmuş Hali. Soğan tozu sarımsak tozu pancar tozu ıspanak tozu maydanoz tozu kereviz kök ve yaprak tozu domates tozu tatlı biber tozu havuç tozu dere otu tozu brokoli tozu zerdeçal tozu ...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 862 erji (Kj) = 3545 yağ (g) = 95, bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 13.2 karbonhidrat (g) = 0, bunlardan şekerler (g) = 0.4 protein (g) = 0.2 tuz (g) = 0.5 Durum: Yeni İÇERİK: %95 Korsika zeytinyağı, %0.4 kurutulmuş keme mantarı, %0.006 sarımsak, %0.004 yabani maydanoz, tuz, karabiber Miktar: 25 cl Menşei: Korsika...
Fransa, Mietesheim
...Sarımsaklı ve Maydanozlu Hardal, karakterli bir hardaldır ve belirgin tatlara sahiptir; Akdeniz mutfağında oldukça sevilmektedir. Izgara etler ve balıklarla, ayrıca salatalarla birlikte harika bir lezzet sunar. İçindekiler: Su, hardal tohumu, sirke, tuz, sarımsak %0,5, maydanoz %0,4, arpacık soğanı, baharat, doğal aromalar, koruyucu: sodyum bisülfit. Ayrıca 1,1 kg'lık kova şeklinde de mevcuttur.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Araquelle'in "Provence d'Antan" biyolojik persillade, AB etiketi Gerçek bir Provence tarifi, sebzelerinizi ve sıcak veya soğuk yemekleriniz için tüm sosları lezzetlendirmek için. İpucu: 1 tatlı kaşığı biyolojik persillade'yi salatanıza karıştırın. İçindekiler: %45 biyolojik fesleğen, %40 biyolojik sarımsak, %15 biyolojik maydanoz. 1. sınıf ürün, 3 kez elenmiş, muhteşem süslenmiş kutusunda. Metal kutu Net ağırlık 18gr...
...), ayçiçek yağı (%37), sirke, tuz, şeker, sızma zeytinyağı, maydanoz (%0,5), fesleğen (%0,5). Antioksidan askorbik asit E300, asidite düzenleyici sitrik asit E330, tat artırıcı sodyum glutamat E621. Aşağıdaki alerjenler üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Bu kavanoz formatı, dükkanlar, bakkallar, sebze meyve satıcıları için idealdir... Fransa'nın her yerine (Bordeaux, Toulouse, Nice, Paris, Lille, Strasbourg, Rennes,…) gönderim yapıyoruz ve ücretsiz kargo imkanı sunuyoruz.
Fransa, Rungis
1982 yılından beri kuru meyve uzmanı olan şirketimiz PALIMEX, Rungis'teki MIN tesisimizde en kaliteli kuru meyveleri ithal etmekte, işlemekte ve ambalajlamaktadır. ▶ Rungis'teki Tesisimiz - Sizinle, hizmetinizde! 2020 yılında kuru meyve kavurma ve özel bir baharatlama süreci geliştirdik. Ustalık, kalite ve yenilik, bizi farklı kılan avantajlardır. Özel ambalajlama hatlarımız, hızlı yanıt verme y...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Sarımsak ve maydanozlu tereyağı bazlı harç. Salyangozlarınızı doldurmak için ideal, aynı zamanda ızgara yemekleriniz ve plancha için maître d'hôtel tereyağı olarak da mükemmel. Ağırlık: 5x250g...
Avusturya, Enzersdorf An Der Fischa
...Taze sarımsaklı yağımız, kızarmış beyaz ekmek üzerinde. Üzerine taze doğranmış maydanoz ve rendelenmiş elma. Bu size garip mi geliyor? - Olé, haklısınız! Sarımsak yağımızın ne kadar çok yönlü olduğu gerçekten şaşırtıcı!
Yunanistan, Corinth
...Salyangoz, sarımsak ve maydanoz ile tagliatelle makarna. Klasik ve zarif bir Fransız lezzeti! Daha zengin bir tat için üzerine rendelenmiş peynir ekleyebilir, "Salyangozlu Pesto Sosu" ile birleştirebilir veya kutudaki tarife uyabilirsiniz. Yapay renkler, tatlar ve koruyucular içermez. 6 dakikada hazır.
Fransa, Mandelieu
...Enginar %65, sızma zeytinyağı, yaz trüfü %10 (Tuber aestivum vitt), kapari, sarımsak, biber, tuz, maydanoz aromaları. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın. Net ağırlık: 130 GR...
Fransa, Pleucadeuc
...• 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 veya 12x12x12 mm boyutlarında IQF küp tuzlu ve tatlı jelleşmiş soslar • 8x8x8 mm boyutlarında IQF küp tereyağları ve baharatlar ÖZELLİKLER • Kullanıma hazır • Soğuk işleme dayanıklılığı ve sıcak dokunun uyarlanabilirliği UYGULAMALAR • Sosisler, köfteler, nuggetlar için işaretleyiciler... • Pizzalarda üst malzeme AMBALAJ • 10 ila 15 kg'lık torba • 10 kg'lık karton SAKLAMA • -18°C'de 12 ila 18 ay BİRKAÇ TARİF ÖRNEĞİ • Sarımsak / maydanoz • Ketçap • Domates • Meksika • Köri • Hardal • BBQ • Peynir...
...42 mm çapında, 15 mm kalınlığında beyaz paletler Pişirilmek üzere dondurulmuş pastörize ürünler Belirgin brandade parmentière tadı - maydanoz, sarımsak ve balık notaları...
Fransa, Renaison
...Arjantin bifteğinin geleneksel eşlikçisi! Ama o kadar çok seviyoruz ki, falafel, köfte, hamburger, ızgara sebzeler veya patates kızartması ile birlikte bir dip sos olarak da kullanabiliriz. Bu karışımla, tüm aşamalardan geçiyoruz: maydanoz ve kekik tazeliği, ardından sarımsak dokunuşları ve nihayet tatlı biber aroması. Kullanım talimatlarına uyun: 1 ölçü Chimichurri + 1 ölçü beyaz sirke + 2 ölçü zeytinyağı karıştırın.
Fransa, Guérande
...Güneşte kurutulmuş olan Sel Gris Persillade, tüm yemeklerinizde ve salatalarınızda eşsiz tadını ortaya çıkarır. Binlerce yıldır tüketilen sarımsak, çok sevilen bir baharat olup, uzun zamandır Fransız mutfak geleneğinin bir parçasıdır. Mutfakta, bu baharat yemeklerinizin lezzetini artırır ve zenginleştirir. Maydanoz, mutfakta vazgeçilmezdir. Hem baharat hem de garnitür olarak, birçok hazırlığa tazelik ve aromalarını katar. Geleneksel olarak kullanımı: Serpme veya pişirme sonrasında: soslar, salatalık domates, buharda pişirilmiş balık, midye, buharda pişirilmiş patates. SKU:SGP250...
İtalya, Paterno'
...Sicilya'da, Ferulae'nin yanında büyümeyi tercih ettikleri için "Funci di Ferla" olarak bilinirler. Çıtır çıtır ve ağızda kıvamlıdırlar, el yapımı olarak işlenir ve yerel baharatlar, sarımsak, maydanoz ve sızma zeytinyağı ile tatları artırılır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler