İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Meşe palamudu ile beslenen %100 İspanyol Jamonumuz, serbestçe meralarda yetiştirilen domuzların tipik özelliklerinden biri olan uzun şekli ve koyu, aşınmış bir pençesi ile tanınır. Yoğun ve parlak bir renge sahip olup, dokusunda büyük miktarda beyaz damarlar barındırır. Tadımında yoğun ve kalıcı bir aroma hissedilirken, fındık notaları da algılanır; tuz oranı ile dikkatli bir olgunlaşma arasında sulu bir denge sağlanır ve uzun, hoş bir sonrası tat ile bu ustalık eserinin deneyimini daha da belirginleştirir. SKU:611100 Ağırlık: 8 – 8.5 Kg...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
İspanya, Aracena
Niño Manuel, İber domuzlarının tüm ürünlerinin ticaretiyle uğraşan bir aile şirketidir. Huelva'daki Aracena kasabasında, Aracena ve Picos de Aroche Dağları'nın tam ortasında yer alıyoruz. Bu konum, ürünlerimizin eşsiz ve taklit edilemez bir kaliteye ulaşmasını sağlamak için mükemmel koşullardan faydalanmamıza olanak tanımaktadır. Niño Manuel'de, İber ürünlerimiz, serbest ve doğal bir şekilde yeti...
İspanya, Alcobendas
...Yüksek kaliteli kırmızı etiketli bellota iberik jambon, montanera döneminde (hayatının son 6 ayı) meşe palamudu ile beslenen %50 iberik ırkı domuzlardan elde edilmiştir. 24 aydan fazla olgunlaşma süresine sahiptir. %50 bellota iberik domuzu, saf iberik domuzlardan (%100 iberik) Duróc ırkı domuzlarla melezlenmiş bir domuzdur. Bu domuzlar serbest olarak yetiştirilmiş ve hayatlarının son 6 ayında meşe palamudu ve otlarla beslenmiştir.
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... ve %75 ile %85 arasında bir bağıl nem ile bekletilir. Irk: %100 İber Beslenme: Meşe Palamudu Etiket: Siyah Enerji Değeri: 397Kcal / 1670KJ Yağlar: 30 g Doymuş Yağlar: 5 g Karbonhidratlar: < 0,5 g Şekerler: < 0,5 g Proteinler: 31 g Tuz: 4,2 g...
Kestane yemiş İber jambonları, açık hava besi jambonları ve besi jambonları ile birlikte İber paletleri üretiyoruz. Taze ve dondurulmuş İber domuz eti satışı yapıyoruz. İber persa, pluma, secreto, panceta, solomillo... Yıl boyunca neredeyse her zaman kesim yapıyoruz. Fabrikadan son tüketiciye ve toptan profesyonellere doğrudan satış yapıyoruz. Tüm AB'ye gönderim yapıyoruz. Ayrıca, ürün kataloğumuz...
İspanya, Badajoz
...Serbest bırakılan İber domuzlarından elde edilen paletalar, sadece meşe palamudu ile beslenerek Extremadura Dehesas'ında yetiştirilmiştir. 24 aydan fazla olgunlaşma süresine sahip paleta. Küçük formatta, meşe palamudu ile beslenmiş iberiklerin muhteşem tadı.
İspanya, Guijuelo
...Alta Gastronomía Meşe Palamudu ile Beslenen Omuz Jambonu, yoğun lezzet ve meraların tazeliği ile dolup taşıyor. Yoğun rengi ve aroması, omuz jambonlarının üç buçuk yıldan fazla bir süre dinlendiği doğal mahzene geri götürüyor bizi; en uzman damakları bile tamamen mükemmel tuz dokunuşu ile şımartmaya hazır. Sadece en olağanüstü parçalar Alta Gastronomía olarak sınıflandırılır.
İspanya, Guijuelo
...En yüksek kalitede İberik Meşe Palamudu ile beslenen Jambon, %100 İberico, bıçakla dilimlenmiş ve vakumlu paketlenmiştir. Sadece B2B tedarik sağlıyoruz, daha fazla bilgi için buraya bakın: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimum sipariş: 25 karton kutu (1.000 adet). 25 karton kutunun fiyatı: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (İspanya) Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 12 ay. Karton kutunun ağırlığı: 6,55 kg. Teslimat süresi: müzakere edilecektir. TAŞIMA: Soğutulmuş 5ºC.
...İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
...Sonraki %50 İberik melez domuzlardan elde edilen jambonlar, dehesas'ta serbest yetiştirilen ve son yağlandırma aşamasında doğal meralar, aromatik otlar ve meşe palamudu ile beslenen.
...İspanyol prosciutto, vahşi ortamda yetiştirilmiş ve meşe palamudu ile beslenmiştir.
İspanya, Sevilla
... tanınmaktadır. Huelva Dağları'nda, benzersiz mikro iklim koşullarında üretilen bu jambon, serbest dolaşan İber domuzlarından elde edilmektedir ve montanera döneminde sadece meşe palamudu ve doğal otlarla beslenmektedir. Ayrıca, İspanyol mutfağının temel ve ana ürünü olan siyah ayaklı jambon da bulunmaktadır. Şarap ve zeytinyağı ile birlikte, uluslararası ünlülüğünün sınırları aştığını ve tüm ülkelerde...
Bu arama terimi için popüler ülkeler