...Göbber Gourmet Sıralama 100 x 25g çeşitleri Göbber Porsiyon Kapları - otel ve gastronomide büyük kullanım için küçük porsiyonlar Kısa Özet: Kayısı Reçeli Extra Çilek Reçeli Extra Çoklu Meyve Reçeli Extra Ekşi Kiraz Reçeli Extra Her 100g için 50g meyveden üretilmiştir. İçerik: 100x25g İçerik: 100x25g GTIN: 04054600024665...
Fransa, Roubia
... yansımalarla zenginleştirilmiş dikkat çekici bir renge sahip. Siyah meyveler, vişne likörü ve çilek reçeli notaları, ayrıca baharatlar ve vanilya. Ağızda ipeksi tanenlerle yapılandırılmış, hoş bir tazelik sunan, zarif bir kalıcılığa sahip ve keyifli bir bitişe sahip.\n\nACCORD METS-VINS\nKatar bölgesine ait pirinçli boğa eti yemeği.\nLanguedoc bölgesine ait cassoulet ve etli yemekler.\nXavier peynir evi, yarı kuru bir \"Pierre-Percée\" öneriyor.\nİdeal olarak 16°/17° sıcaklıkta servis edilir.\nTam ifadesi için 1 saat önceden karaflanmalıdır.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids Brut (kg): 1,3"}...
...Yaban mersini reçeli Çilek reçeli Kivi reçeli Elma reçeli Şarap jölesi Hepsi özenle ve yerel çiftçilerden elde edilen meyvelerle hazırlanmıştır.
...mandalina kurusu, çilek kurusu, erik kurusu, greyfurt kurusu) ve geleneksel yöntemlerle ev yapımı tadında reçeller(çilek reçeli, vişne reçeli, sarı kiraz reçeli) üretiyoruz ve ürün ağımızı her geçen gün geliştiriyoruz. Üretim tesisimizde ISO sertifikalarımız bulunmakta olup ayrıca Helal Gıda sertifikasına sahip bir işletmeyiz. GFSI onaylı belge olan FSSC 22000 için süreç yönetimimiz devam etmektedir.
... ekstra reçeller. Eski tariflerden gelen tipik Calabria ürünleri. Toptan ve perakende satış tüm İtalya'da. Bu nedenle, hem konvansiyonel hem de organik serimiz için sadece en iyi meyveleri sunabiliyoruz: Biber Reçeli, Tropea Kırmızı Soğanı I.G.P. Calabria Reçeli, Ekstra Kiraz Reçeli, Ekstra Çilek Reçeli. Ayrıca Calabria & Calabria Sirianni, reçel üretimi ve ambalajlama konusunda uzmanlaşmıştır.
...Radzice Duże'deki Meyve ve Sebze İşleme Tesisi, Aralık 1962'de kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana tesis, meyve ve sebze işleme alanında uzmanlaşmıştır. Radzice İşleme Tesisi, çeşitli tatlarda reçel ve marmelat (vişne, çilek, yaban mersini, kayısı, gül vb.) ile birlikte kızartılmış elma ve erik reçeli üretmektedir. Ayrıca çeşitli sebze konserveleri ve yapay bal da sunmaktadır. Müşterilerimizin...
Belçika, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre, aperitifler, klasik veya şekersiz reçeller (çilek, frambuaz, kayısı, böğürtlen, orman meyveleri, kiraz, yaban mersini, erik, ruşeym, kayısı, frenk üzümü, ananas, şeftali, incir,…) gibi el yapımı ürünler sunmaktadır; yaban mersini püresi, soğan reçeli, çay, şarap, şampanya ve köpüklü şarap.
Fransa, Ars En Re
...20 yıldır, Les Confitures du Clocher, Poitou-Charente bölgesinde reçel alanında sağlam bir üne sahip olmuştur. Aile şirketi, Poitou Charentes lezzetleri yarışmasında en çok ödül alan 10 şirketten biridir. Reçellerin kökeni 1974 yılına kadar uzanmakta ve 1983 yılında Françoise Heraudeau, çilek reçeli üretimine başlamıştır. Ürünlerin ünü ve Françoise'in reçellerinin kalitesi sayesinde, başarı hemen...
... suyu konsantreleri, balsamik sos, pastacılık hammadde (jöle/meyve kaplamaları, tartletler, aynalar) gibi ürünlerimiz, hepsi 220 derece Santigrat'a kadar ısıya dayanıklıdır. Koruyucu madde içermeyen meyve reçelleri, ister masa reçeli, ister tatlı dolgusu, isterse ısıya dayanıklı olarak, petit four için uygundur. SKO A.Ş. endüstrisi, her zaman özenli kalite ve mümkün olan en iyi müşteri hizmetini bayrak olarak benimseyen geleneksel ve ailevi bir karaktere sahiptir ve 50'den fazla ülkede ihracat faaliyetleri yürütmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler