Fransa, Paris
... depolanan tuz, tüm iz elementlerini ve minerallerini korur. 140 saat boyunca soğuk beech odun dumanında tütsülenmesi, ona derin bir tat kazandırır. %100 beech odunuyla tütsülenmiş deniz tuzu. Aromasız ve yapay renklendirici içermeyen doğal soğuk tütsüleme. İyotsuz, florursuz tuz. Et veya balık ızgarası üzerinde son dokunuş olarak harika.
Sırbistan, Ruma
...Modern soğutmalı vitrin, taze et ve hassas fırın ürünleri için, ürünleri kurutmadan daha yeni ve verimli bir soğutma sistemi ile. Büyük sergi ürün plakası. -Dimensions: (uzunluk) x 1100 x 1235mm (takmak için 1325mm) -Standart uzunluklar: 950 1200 1400 1900 2400 2850mm açık ve kapalı açı -Yan kalınlığı: 40mm -Sergi plakasının derinliği: 930mm -Çalışma sıcaklığı: 2 / +8C -YENİ dinamik soğutma sistemi sergi plakasının altında -Tüm sergi plakasının altında soğuk bunker -Darbe emici ile camlar -Seçenekli renk Daha fazla bilgi ve diğer ürünler için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
...Mayofix Mayonez, sıcak ve soğuk soslar için fonksiyonel bileşenler. Culinafit Toz veya sıvı formda mutfak sosları ve et suyu yelpazesi.
Fransa, Ascain
...Le SAGARNO (kelime anlamıyla elma şarabı) Txopinondo'dan, en az 6 ay süreyle fıçıda tortusunda bekletilen fermente bir elma içeceğidir. Serinletici ve meyvemsi, balık veya et ızgaralarıyla birlikte soğuk (yaklaşık 12°C) olarak tadılmalıdır. Yerel ve diğer bölgelerden gelen elmalardan, geleneksel bir zanaat yöntemiyle üretiyoruz. ANA NOKTALAR Özellikler Elma bazlı fermente içecek. %100 saf...
Birleşik Krallık, Manchester
... üretiyoruz. Tüm tepsilerin %100 geri dönüştürülebilir ve geri dönüştürülmüş plastikten yapıldığını garanti ediyoruz. Tepsi paketi, kapaklı yirmi beş orta boy geri dönüştürülmüş plastik tepsi içerir. Bu kaliteli tepsiler, hava geçirmez klips kapakları sayesinde yiyeceklerinizi taze ve lezzetli tutar. Herhangi bir kaza yaşanmaması için, tüm tepsiler sağlam geri dönüştürülebilir plastikten üretilmiştir, bu da taşıma işlemini basit ve zahmetsiz hale getirir. Soğuk yiyecek uygulamaları için harika, sandviçler, salatalar, tuzlu yiyecekler, et ve peynir, kekler ve tatlılar.
Fransa, Saint Germain En Laye
... dozlarda çok iyi bir toleransa sahiptir. Mutfakta kullanılabilir; lezzetli bitki çayları ve diğer keklere hoş bir aroma katar... 1 damlayı soğuk olarak bir yağda seyreltin, böylece yemek hazırlıklarınızı aromalandırabilirsiniz. Suya veya et suyu içine seyreltmeyin. Günde 2 damlayı aşmayın. İçerik: 5 mL/0,17 fl.oz...
Fransa, Malataverne
... kırmızı şarap servis etmek Kırmızı şarap, kırmızı etler, güveçler, etli gratinler, bazı balıklar, tavuk, domates, pizza ve daha birçok yiyecek ile mükemmel bir uyum sağlar. Et, bir yemek sırasında en iyi şişelerinizi çıkarmak için ideal bir yemektir. Ördek, kuzu veya sığır eti gibi etler, etin aromalarını ön plana çıkarmak için kaliteli bir Bordeaux şarabı ile servis edilebilir. Pişmiş domates, kırmızı şarap ile mükemmel bir uyum sağlayan bir besindir.
Fransa, Auxerre
... arasında servis edilmelidir.","grande complexité avec des notes d'agrumes (citron vert, citron confit), de gingembre, d'abricot et de fleurs blanches":"Büyük bir karmaşıklık, narenciye notaları (lime, şekerli limon), zencefil, kayısı ve beyaz çiçeklerle.","Bouche":"Ağız","Œil":"Göz","entrées (foie gras), viandes (volaille rôtie aux citrons confits, ris de veau aux morilles), poissons & fruits de mer...
Fransa, Copponex
...Sarı elbise, pembe turuncu ile hafifçe renklendirilmiş Sert, çıtır ve oldukça tatlı et Ekim'den Haziran'a kadar Sürdürülebilir tarım uygulamalarından elde edilen, ekolojik olarak sorumlu bahçelerde yetiştirilen ve Yüksek Çevresel Değer Sertifikası (HVE3) ile belgelenmiş elma Soğuk hava deposunda saklanan meyve, soğuk zincir kesintisi olmadan Saklama önerilerimiz: tercihen serin, havadar ve ışık...
İtalya, Campello Sul Clitunno
... Her türlü yemekte çiğ olarak mükemmel: salatalar, balık, beyaz et, baklagil çorbaları, sebzeler. Kızartmalarda, deniz salatalarında, soslarda ve emülsiyonlarda et kızartmalarında kullanılır. Pişirme sırasında soslar, soslar ve kızartmalar hazırlamak için kullanılır.
Almanya, Weilheim
... kadar çeşit) 40x Dondurma büyük paket 500 ml (8'e kadar çeşit) 15x Dondurma aile paketi 1000 ml (3'e kadar çeşit) Elbette, derin dondurucu otomatınızı diğer dondurulmuş ürünlerle de doldurabilirsiniz. -20°C'ye kadar XL derin dondurucu otomat, yüksek performanslı bir soğutma sistemi ile donatılmıştır. Derin dondurucu otomatınızdaki sıcaklık aralığını -16 ile -20°C arasında serbestçe ayarlayabilirsiniz. İster derin dondurulmuş et, ister yerel dondurma veya hazır yemekler olsun: Derin dondurucu otomatının ekstra güçlü izolasyonu sayesinde ürünleriniz yaz aylarında bile her zaman soğuk kalır.
... bağlanır. Şimdi, culatello'yu eşsiz bir başyapıt haline getiren, Po Nehri'nin Parma'nın alçak bölgelerindeki o kutsal bölgedir. Soğuk ve sisli kışlar, bahar rüzgarları, kavurucu ve nemli yaz sıcaklığı ile dilim yoğun kırmızı olacak, menekşe, ıslak ot kokusu ile dolacak, zengin bir tat, sağlam ve temiz bir tatlılık sunacaktır. Son olarak, Busseto'daki Podere Bottone olgunlaştırma mahzenlerimizde, en az 12 ay, ancak mahzenin durumu ve mevsimsel koşullara bağlı olarak 16-18 ay boyunca olgunlaştıktan sonra mükemmel olacaklardır.
Almanya, Schoenebeck
... organik çörek otu yağı tariflerinizde hızlıca acı bir tat verebilir. Bizim organik çörek otu unum (aynı zamanda çörek otu tohumu unu olarak da bilinir) siyah bir renge ve biberli-acı bir tada sahiptir. Size organik çörek otu ununu sunabilmek için, organik çörek otu tohumlarının nazik soğuk presleme yöntemini kullanıyoruz. Sonuç olarak, yüksek kaliteli organik çörek otu yağı elde ediyoruz ve kalan presleme tortusunu ince bir şekilde öğüterek organik çörek otu ununu elde ediyoruz.
Polonya, Jastrzebie-Zdroj
...Baharat, et, sebze ve balıkla pişirilmiş yemekler için, ayrıca kızartılmış ve ızgara yemekler için ve soğuk yemekler (salatalar, sürmelikler) için uygundur. Koruyucu veya aroma maddesi eklenmemiştir.
Fransa, Saint Marcel Les Valence
... sunabilir. Ürün çıkış bölmesi, erişilebilirlik standartlarına uygun olarak (hareket kabiliyeti kısıtlı bireyler için PMR standardı) insan boyunda yer almaktadır. Gıda ürünlerinin (otomatik bakkallar, soğuk yiyecekler, pastaneler, et, suşi, hazır yemekler...) ve gıda dışı ürünlerin dağıtımı için, genellikle acil ürün ihtiyaçlarının talep edildiği çok çeşitli yerlerde (istasyonlar, metro...
Fransa, Arles
...Conserves Guintrand Ratatouille niçoise'mizi bir tencerede, kısık ateşte ısıtın ve kırmızı veya beyaz etlerinize, ayırdığınız pişirme suyunu ekleyerek eşlik edin. Eğer yanında et yoksa, ratatouille niçoise'miz sadece ısıtılarak ve üzerine bir miktar zeytinyağı dökülerek harika bir lezzet sunacaktır. Soğuk veya hafif serinletilmiş olarak, yaz yemeklerinde, başlangıç veya sebze olarak, yine üzerine hafif bir miktar soğuk ve meyvemsi zeytinyağı eklenerek oldukça keyifle tüketilecektir.
Yunanistan, Kiato Korinthias, Peloponnese
... lokmasında Yunanistan'da yetiştirilen nohut ve mercimek ununu kullanıyoruz, atölyemizde yoğrulup kurutuluyor. "• Olağanüstü kavrulmuş et veya balığa eşlik eder. • Ayrıca sebzelerle yapılan soğuk bir salatanın ana malzemesi olabilir. • Veganlar için ideal • Çocuklar için ideal...
Almanya, Wörrstadt
...En iyi Lecker’ın deniz yosunlarından elde edilen organik jelatininin "deniz" versiyonu, jöleler, kremler, reçeller ve pastalar hazırlamak için özellikle uygundur, ayrıca aspik içinde soğuk et yemekleri için de kullanılabilir. Jelatin için vegan bir alternatiftir! Ayrıca, lezzetsizdir, koruyucu madde içermez ve tamamen bitkisel kökenlidir. İçindekiler: Agar Agar* *=kontrollü organik üretimden Alerjenler: içermez Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
Almanya, Düsseldorf
... zorunlu soğuk zincirin korunması için gereklidir. Örneğin, et ve balık ürünleri için soğutma paketleri, derin dondurulmuş hamur işleri, dondurma, hassas ilaçlar ve farmasötik ürünler ile hayvan yemi gönderimi için kullanılabilir.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250...
Fransa, Griesheim Sur Souffel
... - Catering hizmetleri için ideal, GastroNorm sistemine göre tasarlanmış yüksek kaliteli termal depolama kutuları. - Baharat kutusundan geniş kutulara, sıvılar için paslanmaz çelik bidonlara kadar her türlü paslanmaz çelik depolama konteynerleri yelpazesi. - Fırınlar ve pastaneler için servis, temizlik veya raf sistemleri içeren kaliteli paslanmaz çelik mutfak arabaları yelpazesi. - Son olarak, sıvıların (çorba, kahve, soğuk içecekler) sıcaklık/freskliğini korumak için tasarlanmış yalıtımlı kaplar yelpazesi.
Fransa, Lardier Et Valença
...Üretime hazır standart formüllerimizi keşfedin. Ayrıca formülasyonlarınızı bize iletebilir ve/veya özel bir geliştirme talep edebilirsiniz. Bizim tarafımızdan soğuk saponifikasyon ile üretilen sabunlar (Nazik ve kaliteli yöntem).
İspanya, Calahorra (la Rioja)
... vinaigrette, mayonez veya aklınıza gelen herhangi bir sos ile harika bir fikir. Kuşkonmazlarımız, ister ana yemek olarak sunmak isteyin, ister et, balık veya sebze menülerinde garnitür olarak kullanmak isteyin, sayısız tarifte yer alacak mükemmel bir boyuta sahiptir. %100 doğal bir ambalajlama süreci kullanıyoruz; yapay koruyucu eklemiyoruz ve size bir kuşkonmaz sunuyoruz. Ambalaj: 1 Kg konserve Meyve: 17/24 Menşei: Navarra - İspanya Süzülmüş Ağırlık: 500 gr Net Ağırlık: 780 gr Uygun: vejetaryenler, veganlar ve çölyak hastaları için...
Fransa, Saint Cannat
... olarak düzenlenmiştir. TADIM NOTLARI Güzel açık pembe rengi, taze meyvemsi tadı. Ağızda zarif ve narin, iyi bir yıl. Gastronomik bir şarap. Özellikle balık, ızgara et, bouillabaisse, kümes hayvanları... veya aperitif olarak Bandol rosé şarabımızı takdir edeceksiniz. Yaklaşık 13°C'de servis edilir.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
...{"Pureté:":"Saflık:","HUILE DE PRAJNA":"PRAJNA YAĞI","100% pur":"%100 saf","Huile de noix de coco":"Hindistancevizi Yağı","Boîte":"Kutu","Couleur:":"Renk:","Ingrédients:":"İçindekiler:","Spécifications du produit:":"Ürün spesifikasyonları:","Ce produit est de l’huile de coco 100 % naturelle, non blanchie et pressée à froid.":"Bu ürün %100 doğal, beyazlatılmamış ve soğuk sıkım hindistancevizi...
Fransa, Le Havre
... sürecinde ambalaj küçülmesini azaltır ve ürünün en iyi durumunu sunar. Vakumlu deri ambalajlama, soğuk bakteriyel ürünler için en son ambalaj çözümüdür; et, kümes hayvanları, deniz ürünleri ve peynirlerin ambalajlanması için ideal olup sürdürülebilir, maliyet etkin ve ürünün en son tazeliğini garanti eder. Sadece başlatma düğmesine basın, ardından ön ısıtma, sızdırmazlık, film kesimi, film besleme...
Almanya, Bad Blankenburg
... temizlik için bulaşık makinesinde yıkanabilir sepet >> 60 dakikalık zamanlayıcı ile kapatma sinyali >> Optimal kullanım güvenliği için ısıya dayanıklı tutacak >> Çalışma ve sıcaklık göstergesi >> Temiz saklama için kablo bölmesi >> Soğuk dokunuşlu kasa >> 230 V~ 1500 Watt...
İtalya, Trento
...Salsa Bruna'nın çok yönlülüğü tamdır: kızartmalar, haşlamalar ve av etleri, kırmızı ve beyaz etler, tagliatelle, sebzeler, pürelere gibi diğer yemeklerle servis edilebilir. Pişirme aşamasında eklenirse, güveç ve sulu etleri lezzetlendirmek için de mükemmeldir. 35 g ürünü ½ litre soğuk suya karıştırarak eritin ve sürekli karıştırarak orta ateşte kaynamaya getirin, istenilen kıvama ulaşana kadar 5 dakika veya daha fazla pişirin. Dilimlenmiş etler veya diğer yemeklerle eşleştirin. Güveç veya sulu et yapmak için Salsa Bruna Bauer'ı olduğu gibi veya suyla seyreltip ekleyerek kullanın.