Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
2006'dan beri, Sempre Ghiotti, en iyi Sicilian mutfağı tariflerini günlük kullanım için pratik ve taze gibi lezzetli hazır yemekler şeklinde sunarak catering ve restoran sektöründe başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Yüksek kaliteli hammaddelerle hazırlanan ürünlerimiz, Akdeniz'in tüm doğallığını birkaç basit adımda sunma imkanı sağlar. Pratik ambalajlarımız sayesinde, kısa sürede büyük ...
A.Rauch GmbH, Avusturya'nın ikinci büyük başkenti Graz'da, A2 otoyolu - Doğu çıkışına yakın bir konumda bulunmaktadır. Firma, Andreas Rene Rauch tarafından 1993 yılında kurulmuş ve 2014 yılında A.Rauch GmbH'ye dönüştürülmüştür. RAUCH, tartı aletleri - gıda makineleri - su sisleme sistemleri segmentlerinde önde gelen şirketlerden biridir. Şirketin temel prensibi, müşterilere kaliteli ürünleri adil ...
KingoFood, mükemmel ve yüksek kaliteli İtalyan ürünleri satmaktadır. Finocchiona IGP gibi şarküteri ürünleri, tuz, karabiber, sarımsak ve yabani rezene ile tatlandırılmış birinci sınıf etler. Ya da güçlü bir lezzete sahip, mağarada olgunlaştırılmış pecorino peyniri. Ve şarap: Chianti Riserva - Camperchi - İlk Seçim - D.O.C.G. Malların gönderim süreleri ve yöntemleri çok önemli bir faktördür. Malla...
Şirket 1947 yılında, büyük yeteneklere sahip norcino Coccia Sesto tarafından kurulmuştur. Zamanla genişleyip sanayi haline gelse de, kural aynı kalmıştır: en iyi ham maddeleri kullanmak ve asla dondurma hücreleri bulundurmamak, böylece alışılmışın dışında bir kalite standardı sağlamak. Bugün şirket, ISO 22000 sertifikasına sahiptir ve Kanada'ya ihracat yapma yetkisine sahiptir, ayrıca Sağlık Bakan...
Monica & Grossi, 40 yılı aşkın bir süredir "Prosciutto di Parma Dop", "prosciutti crudo" ve "prosciutti cotti" üretmektedir. Ayrıca "Prosciutto crudo di San Daniele", "speck", "prosciutto affumicato", "culatta", "culatello con cotenna" ticaretini yapmaktadır. Ülke genelinde birinci sınıf etler seçilmekte, büyük bir deneyimle ustalar tarafından işlenmekte ve Langhirano'nun ideal iklimine sahip hava...
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır.
PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı.
FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında.
PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
...İLK SEÇİM CRUDO PROSCIUTTO
ÜRÜN AĞIRLIK FİYAT
Crudo prosciutto mecda 4,40 Kg'dan 5,00 Kg'a € 4,10 Kg başına
Crudo prosciutto mecda 5,00 Kg'dan 5,50 Kg'a € 4,40 Kg başına
Crudo prosciutto mecda 5,50 Kg'dan 6,00 Kg'a € 4,70 Kg başına
Crudo prosciutto mecda 6,00 Kg'dan 6,50 Kg'a € 5,40 Kg başına
Crudo prosciutto mecda 6,50 Kg ve üzeri € 5,70 Kg başına
SATIŞ KOŞULLARI
Ambalaj: 4 parça içeren kutular, 200 prosciutto'ya kadar, daha fazlası için karton kutu
Malzeme hazır: Ödeme alındıktan sonra 4/5 iş günü
Ödemeler: peşin (siparişin çıkışından önce)...
Pozzi Proge.co, gıda endüstrisi için yenilikçi makineler sunan bir şirkettir. Yirmi yılı aşkın sektörel deneyimi sayesinde, müşterinin ihtiyaçlarına uygun makineler iç tasarım olarak geliştirilmekte, bu da küçük zanaat işletmelerinden büyük sanayiye kadar geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Ayrıca birçok ortakla yapılan işbirliği sayesinde, Pozzi Proge.co makineleri genellikle mevcut veya yeni kuru...
...Seçilen domuz etlerinden elde edilen prosciutto, elle kesilmiştir. En az 100 gün boyunca kontrollü sıcaklık ve nemde olgunlaştırılmıştır. Pembe ile kırmızı arasında uniform bir renge sahip olup, yağlı kısımların saf beyazı ile kesilmektedir.
Ambalaj: A.T.M. - S.V - Serbest
Koruyucu İçermez
Gluten İçermez
Laktoz İçermez
Boyar Madde İçermez...
...Food Valley'den domuzların butlarından üretilen prosciutto, doğal olarak tepelerde olgunlaştırılmıştır. Minimum olgunlaşma süresi 12 ay, 24 aya kadar.
Food Italy Ltd, İtalyan tarım-gıda ürünlerini dünyada tanıtma ve pazarlama hedefindedir.
İtalyan tarım-gıda alanında mükemmeliyeti temsil ediyoruz.
London merkezli FoodItaly Ltd, İtalyan mükemmeliyetinin uluslararasılaşmasıyla ilgilenmektedir; Fransa, Birleşik Krallık, Belçika, İsviçre, Almanya, Lüksemburg, Ukrayna ve Kuzey Afrika'da faaliyet göstermektedir.
İlk ihracat deneyimine sahip küçük işl...
1970'ten beri el yapımı makarna.
Davena Makarna, birinci sınıf taze malzemelerle doldurulmuş taze makarna üretmektedir; geleneksel yöntemlere saygı göstererek ve modern üretim süreçleriyle.
Davena Makarna, güvenilir bir ortak arayanlar için ideal bir seçimdir; titiz bir hizmet sunabilen ve çeşitli, karmaşık ihtiyaçlara yanıt verebilen bir tedarikçi.
Davena Makarna, en büyük İtalyan ve uluslarara...
...Nitritlerin, yasal olarak izin verilen en düşük miktarlarda kullanımı, botulinus riski önlemede hala hayati önem taşımaktadır ve kesin olarak ortadan kaldırılamaz.
Ürün son hali:
Ağırlık Kg. 8/8,50
Ambalaj:
Soğutulduktan sonra, prosciutto elastik koruyucu çorap içine sarılır, ardından ip ile bağlanır, Cryovac içinde şeffaf bir torbada paketlenir ve pastörize edilir.
...La Arcos, sizi gerçek bir prosciutto dilimleme ustası olmanız için gerekli tüm araçları içeren bu özel paketi sunuyor. Paket, çok sağlam bir bambu prosciutto tutucu, gerçekten esnek bir prosciutto bıçağı ve bir şef bıçağı içeriyor; bu araçlar prosciutto'yu doğru bir şekilde dilimlemek için kesinlikle gereklidir.
"Menorca" serisi bıçakların bıçakları, özel "Nitrum" paslanmaz çelik kullanılarak...
... katkıyı içeren filmler, aşırı termoform uygulamaları için idealdir ve güvenilir ürün koruması sunar. Öncelikle, Kara Orman jambonu, Prosciutto Crudo, Parma jambonu, Jamon Iberico veya Serrano jambonu gibi tütsülenmiş veya hava ile kurutulmuş jambonların ambalajında kullanılır, ayrıca klasik uygulamalar için de, kaburga veya kemiklerin ambalajında kullanılmaktadır. Derin dondurulmuş ürünler bile, ambalajın güvenilir koruma sağlarken satış noktasında iştah açıcı görünümünü korur.
BRCGS sertifikalı ve plastikleştirici içermeyen
Geliştirmeden ekstrüzyona ve konfeksiyona kadar tüm süreç...
...Parma Prosciutto, İtalya'nın kuzeyinde, Parma ilinde üretilen bir kuru hamdır. Uzun bir geçmişe sahip geleneksel bir üründür ve İtalya'da ve ötesinde popüler ve ünlüdür. Parma Prosciutto, yalnızca İtalyan domuzlarından üretilir ve en az 24 ay boyunca olgunlaştırılır. Bu ürün, PDO (DOP) sertifikasına sahiptir.
...Ağızda ipek gibi hoş bir mineraliteye sahip, zarif ve güzel bir rosé. Çok ferahlatıcı. Antipasti, kavun ve prosciutto, orta sertlikte peynirler, Niçoise salatası, fırınlanmış hindi veya tavuk ve hatta meyve, aperatif ve havyar ile önerilir.
La Giul Ltd, İtalya'daki en iyi gıda ürünlerini titizlikle araştırmaktadır. Biz sadece bir perakendeci şirket değiliz; projemiz, Gastronomi Üreticisi ile ilişkilerin kurulmasından, eğer varsa, Şarap, Gıda ve Meyve Sebze üreticileri ile olan işbirliğinden doğmaktadır. Eski ve değerli tarım işletmeleri ile birlikte, tarihi markaları da ele alarak, müşteriye sunulacak Nihai Ürünü bizzat test ediyoruz...