Polonya, Paczewo
...siyah frenk üzümü lif hazırlığı, homojen, kolayca dağılabilen bir kıvama sahip gevşek bir tozdur (küçük topaklar kabul edilebilir). Renk koyu kırmızı. Tat ve koku, yabancı kokular ve kokular olmaksızın siyah frenk üzümüne özgüdür. Uygulama: siyah frenk üzümü lif hazırlığı, reçel ve marmelat üretiminde kalınlaştırıcı maddelerin yerine kullanılabilir.
İsviçre, Langnau Im Emmental
...KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için endüstriyel pişirme cihazları ve tesisleri inşa etme konusunda uzmandır. Yüksek üretim ihtiyaçları, pektin hazırlığı için özel gereksinimler, optimum parçalama ve kısa işlem süreleri tutkumuzu uyandırıyor. Her zaman müşterilerimiz için yeni çözümlerle karşınıza çıkıyoruz, onların gereksinimlerini en üst düzeyde karşılayan bireysel veya modüler tesisler inşa ediyoruz.
Fransa, Choisy Le Roi
...«TWIN CHEF LCD», pastacılar ve dondurmacıların kendi kreasyonlarını hızlı ve küçük miktarlarda oluşturmalarını sağlamak için doğmuştur; böylece her zaman taze bir ürün elde edebilirler. Son derece esnek olan bu cihaz, dondurma, sorbe ve ayrıca geniş bir ürün yelpazesi elde etmeyi mümkün kılar: krema, ganaj, çikolata hamuru, reçel, meyve jöleleri vb. Operatöre kendi hayal gücünü ifade etme ve...
... meyve püresi üretimi için tam hatlar ve tek makineler üretiyoruz, özellikle elma, armut, şeftali ve kayısı. Reçel ve konserveler üretmek için makineler üretiyoruz. Yapraklı sebzelerin taşınması ve işlenmesi için yeni ürün hattımız, kum ve kaba kirlerin giderilmesi için özellikle uygundur. Özel bir teknoloji ile, hurma işleme süreçlerine uygulanan dönüşüm, şurup üretiminin yan ürünleri olarak maya...