makarnada için ürünler (6)

Sardalya ve Rezene ile Makarna

Sardalya ve Rezene ile Makarna

Sardalyeler, yoğun ve iştah açıcı, ve rezene, aromatik ve hafif tatlı, birlikte birleşerek Akdeniz tarifleri arasında bir klasik oluşturuyor. Tipik olarak Sicilya'ya özgü olan bu lezzet, bölge dışındaki yerlerde bulması zor, misafirlerinizi şaşırtacak.
Conchiglione

Conchiglione

CONCHIGLIONI En iyi Sicilian tahıllarının titiz bir seçimi ile CONCHIGLIONI doğar. İşleme süreci, makarnanın pişirme tutuşunu optimize etmek için soğuk su kullanılarak gerçekleştirilir. Bakır kalıplama, makarnanın yüzeyinde küçük aşındırmaların oluşmasına olanak tanır ve bu sayede sosları ve baharatları olağanüstü bir şekilde tutmasını sağlar. Ayrıca, makarna düşük sıcaklıkta yavaşça kurutulur, böylece organoleptik özellikleri ve besin değerleri korunur. Conchiglioni, bakır kalıplama ile üretilmiş, el yapımı bir makarnadır. Pişirme süresi 9 /11 dakika.
CEMANT PASTASI TUĞLALARI

CEMANT PASTASI TUĞLALARI

SÜSLEMELİ CEMEN PASTA KARELER
Yarı mamul Antep fıstığı püresi - İçindekiler: kavrulmuş ve rafine edilmiş Antep fıstığı.

Yarı mamul Antep fıstığı püresi - İçindekiler: kavrulmuş ve rafine edilmiş Antep fıstığı.

Sadece Bronte Yeşil Antep Fıstığı DOP (50%), Nocellara dell’Etna yağı ve şeker ile yapılmıştır. Serin ve kuru bir yerde, en fazla bir yıl saklayın. Kavanoz açıldıktan sonra bir ay içinde tüketin.
Brokoli ve Sosisli Penne

Brokoli ve Sosisli Penne

Kış mevsiminin güzelliği, soğuk aylarda toprağın sunduğu hediyelerde yatıyor. Bunlardan biri, bu ilk yemek için sosisle birlikte başrolü oynayan brokolidir. Nazik tatları, etin baharatlı lezzetini mükemmel bir şekilde dengeleyerek duyularınızı ısıtacak.
Kılıçbalığı Ruloları Hamurda

Kılıçbalığı Ruloları Hamurda

Denizimizin tüm kokularını ifade eden bir ana yemek, en sevilen hammaddelerden biri olan kılıç balığı ile ustaca temsil ediliyor. Bol lezzet içeren, çıtır bir pane ile kaplanmış nefis sarma, yanında güzel bir garnitür ile tadına varmak için.