mantarlar ile için ürünler (520)

Organik Chaga Mantarı Tozu

Organik Chaga Mantarı Tozu

Chaga Mantarı Nedir? Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua), Hymenochaetaceae familyasında yer alan bir mantar veya mantar için en yaygın isimdir (Rusça: chah-ga olarak telaffuz edilir). Hollanda'da bu mantar nadirdir ve Huşotu mantarı olarak adlandırılır. Sağlıklı Özellikler ve Uygulamalar Chaga, tıbbi bir mantar olarak kullanılır ve satılır, bu nedenle genel halk arasında ortalamanın üzerinde bir üne sahiptir. Bilimde, bu mantar, özellikle ona atfedilen kanser karşıtı (betulinik asit) ve koruyucu (polisakaritler) özellikleri nedeniyle birçok on yıldır araştırma konusu olmuştur. Chaga, antioksidanlar ve çeşitli sterollerle doludur. Steroller, bağışıklık sistemini dengelemek için birlikte çalışan bitki steroidleridir.
Cordyceps (Maczużnik) ekstresi 10:1 50g

Cordyceps (Maczużnik) ekstresi 10:1 50g

Adaptogenler, insan vücudu ve zihni üzerinde belirli bir etki gösteren, toksik olmayan bitkilerdir. Tüm adaptogenlerin ortak özelliği, stresin etkilerini ortadan kaldırmak ve vücudun olumsuz dış koşullara uyum sağlamasını desteklemektir. Çin çok biçimli <em>(Cordyceps sinesis)</em>, dyczniki familyasından bir parazitik mantardır ve meyve verme organlarının kulup şeklini andıran karakteristik bir şekli vardır. Tibet yüksekleri ve Himalayalar'a özgü endemik bir türdür. Cordyceps, yüzyıllardır Çin tıbbında bilinmekte ve kullanılmakta olup,
Organik Chaga Mantarı Tozu - Organik Chaga Mantarı Tozu

Organik Chaga Mantarı Tozu - Organik Chaga Mantarı Tozu

Chaga Mantarı Nedir? Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua), Hymenochaetaceae ailesine ait bir mantar veya fungus için en yaygın isimdir (Rusça: tsjah-ga olarak telaffuz edilir). Hollanda'da bu mantar nadirdir ve Betula mantarı olarak adlandırılmaktadır. Sağlıklı Özellikler, Ürün ve Uygulamalar Chaga, tıbbi mantar olarak kullanılmakta ve satılmakta olup, bu nedenle geniş kitleler arasında ortalamanın üzerinde bir tanınırlığa sahiptir. Bilim dünyasında bu mantar, özellikle kanser önleyici özellikleri nedeniyle on yıllardır araştırma konusu olmuştur...
Organik Chaga Mantarı Tozu - Organik Chaga Mantarı Tozu Mu Almak İstersiniz? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Organik Chaga Mantarı Tozu - Organik Chaga Mantarı Tozu Mu Almak İstersiniz? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Yüksek kaliteli Chaga Mantarı Tozu BİO. VehGro'nun Chaga Mantarı Tozu BİO, en yüksek kalitede biyolojik olarak sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı temsil eder. Seçtiğimiz (Biyolojik) doğal ürünler dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da kontrol edilmekte ve genellikle paketlenmektedir. BİO kalite işareti, %100 kontrol edilen biyolojik ve güvenilir anlamına gelir. Bu nedenle, bu içerikler şeker, yağ gibi herhangi bir katkı maddesinden tamamen arındırılmıştır ve tüm Avrupa pestisit gereksinimlerini karşılamaktadır. Ürünlerimizin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir.
Aslan Yelesi Ekstresi 10:1 50g

Aslan Yelesi Ekstresi 10:1 50g

Adaptogenler, insan vücudu ve zihni üzerinde belirli bir etki gösteren, toksik olmayan bitkilerdir. Tüm adaptogenlerin ortak özelliği, stresin etkilerini ortadan kaldırmak ve vücudun olumsuz dış koşullara uyum sağlamasını desteklemektir. Jeżylava, soplowy ailesine (<em>hericiaceae</em>) ait, durgun makrofungus (<em>basidomycota</em>) olarak sınıflandırılan bir tıbbi mantardır. Yüzyıllardır, Çin tıbbında karaciğer, böbrek, dalak, mide hastalıkları ve kalp rahatsızlıkları için bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, Soplówka takviyesi, tüm vücudu güçlendirme üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Aslan yelesi (lion's mane), koyun başı, ayı başı, beyaz ponpon, deniz soplówki için kullanılan yaygın isimlerdir. Aslan yelesi veya koyun başı, 10 ile 30 cm arasında değişen bir meyve verme şekli ile ilişkilidir. Yaklaşık 2 mm genişliğinde ve birkaç santimetre uzunluğunda birçok ince dikenleri vardır.
Maitake Mantarları

Maitake Mantarları

İsviçre ve Japonya'da yetiştirilen bu gri veya açık kahverengi mantar, 150 ila 300 gram arasında demetler halinde büyür ve bir mantardan çok karnabahara benzer. Tadı karşılaştırılamaz, eti çıtır çıtır ve beyaz renktedir. Aynı zamanda, birçok tıbbi faydası nedeniyle, doğada toplayanların hissettiği sevinçten dolayı "dans ettiren mantar" olarak da adlandırılır. Maitake, vücudun canlılığı ve direnci üzerinde güçlü bir etkiye sahip bir mantardır. Yorgunluk, zayıflama veya iyileşme dönemlerinde kullanılması önerilir. Ayrıca, toz ve polen kaynaklı rahatsızlıklarla mücadeleye yardımcı olmak için faydalı bir takviye olarak da kullanılır. Son olarak, stres direncini artırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir, kan kolesterolü ve karbonhidrat seviyelerini düşürür ve kan basıncını azaltır. Hazırlama önerileri Toplanan mantar temizdir, toprak kalıntısı yoktur: yıkamaya bile gerek yoktur...
Mantarlar - İsteğe Bağlı Karışımlar

Mantarlar - İsteğe Bağlı Karışımlar

Sunulan karışımlar ve ambalajların yanı sıra, isteklerinize göre yetiştirilmiş mantarların veya orman mantarlarının kombinasyonlarını gerçekleştirebiliriz ve bunları tercihlerinize, müşteri kitlenize veya marka imajınıza uygun ambalajlarda sunabiliriz. Bize sormaktan çekinmeyin. Sizinle birlikte, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü inceleyeceğiz.
Şampiyonlar - Mavi Ayaklar

Şampiyonlar - Mavi Ayaklar

Bu tür, Eylül'den Aralık'a kadar - eğer çok soğuk değilse Ocak'a kadar - küçük gruplar ve daireler (bazen "cadı halkaları" olarak adlandırılır) halinde, zengin topraklarda (kompost ve kalın orman humusu) kuzey ılıman bölgesinde yetişir. Hem yaprak döken ağaçların altında hem de iğne yapraklı ağaçların altında bulunur. Taze olarak sirke ile yapılan yemek hazırlıkları için uygun, çok iyi bir yenilebilir mantardır. Hazırlama İpuçları Mantarları pişirmeden önce fırçalayın. Saklama İpuçları Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan film kaplı tepsilerde satılmaktadır. Saklama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için tepsinin etrafındaki bu filmi korumanızı öneririz. Mantarları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ile 4°C arasında, en fazla 3 gün saklayın. Mevcut sunumlar 150 gr'dan 3 Kg'a kadar tam mantar tepsileri veya müşteri talebine göre.
Enoki Mantarı

Enoki Mantarı

Enoki, minik beyaz veya bej bir şapka ve 10 santimetreye kadar uzayabilen uzun bir sap ile oluşur. Enoki, demetler halinde büyür ve odun artıkları veya talaş bazlı bir ortamda yetiştirilir. Özellikle Japonya'da yetiştirilir. Enoki, hafif tatlı, meyvemsi bir lezzete ve hafif çıtır bir dokuya sahiptir. Enoki mantarları, salatalarda çiğ olarak veya hızlıca pişirilerek mükemmeldir. Kullanıma hazır. Hazırlama İpuçları Asya mantarlarının temizlenmesi çok fazla zaman almaz. Onları nemli bir bezle silmek yeterlidir (bol su ile yıkamak, lezzetlerinin bir kısmını alır). Enoki'de her şey değerlidir. "Kullanıma hazır". Sadece substratla kaplı ucunu kesmenizi öneririz. Enoki çiğ olarak lezzetlidir. Salataları ve sandviçleri süsler ve tatlandırır. Çorbalara (şehriye gibi kullanılır) ve doğu tarzı pişirilmiş yemeklere eklenir, böylece ince lezzetini korumak için pişirme işleminin sonunda eklenir. İpuçları...
Sebzeler - Sarı Mantarlar

Sebzeler - Sarı Mantarlar

Beyaz akrabalarına göre daha aromatik ve daha kuru olan bu mantarlar, neredeyse tüm mantar karışımlarına mükemmel bir tamamlayıcı sunar. Hazırlama İpuçları Eğer bütünlerse, mantarları pişirmeden önce fırçalayın. İnce doğranmış ve "hazır" olanlar sadece pişirilmek için yeterlidir. Saklama İpuçları Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan film kaplı tepsilerde satılmaktadır. Depolama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için bu filmi tepsinin etrafında tutmanızı öneririz. Mantarları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ile 4°C arasında, maksimum 3 gün boyunca saklayın. Mevcut Sunumlar Bütün Mantarlar 150 gr'dan 3 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre. İnce Doğranmış Mantarlar 150 gr'dan 2 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
Hazır Yemekler - Dolma Mantarlar

Hazır Yemekler - Dolma Mantarlar

İşte mantar dünyasındaki bilgimizin bir başka somutlaşması. Dolma mantarlar, doğal lezzetli hazırlıkların meraklılarını hemen cezbetti. Onları doğrudan farklı çeşitlerde sunarak, size hem atıştırmalık hem de orijinal, lezzetli ve çok hızlı bir şekilde hazır olan başlangıçlar sunuyoruz.
Mantarlar - Gurme Üçlü

Mantarlar - Gurme Üçlü

Shii-take, beyaz Paris mantarları ve istiridye mantarlarının bir kombinasyonu. Farklı dokulara ve tatlara sahip, zengin bir lezzet ve hafif bir egzotizm ile dolu mantar kombinasyonu. Hazırlama İpuçları Eğer bütünlerse, mantarları pişirmeden önce fırçalayın. Doğranmış ve "hazır kullanıma" uygun olanlar sadece pişirilmesi gerekir. Saklama İpuçları Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan film kaplı tepsilerde satılmaktadır. Saklama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için bu filmi tepsinin etrafında tutmanızı öneririz. Mantarları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ila 4°C arasında, maksimum 3 gün saklayın. Mevcut sunumlar Doğranmış mantarlar, 150 gr'dan 2 Kg'a kadar tepsilerde veya müşteri talebine göre.
Mantarlar - Beyaz mantarlar

Mantarlar - Beyaz mantarlar

Bu mantarlar, bir asırdan fazla bir süredir yoğun bir şekilde yetiştirildiği için en bilinenler arasındadır. Mağaralarda yetiştirildiklerinde "Paris mantarı" olarak da adlandırılır. Hazırlama İpuçları Eğer bütünlerse, pişirmeden önce mantarları fırçalayın. İnce doğranmış ve "kullanıma hazır" olduklarında, sadece pişirilmeleri yeterlidir. Saklama İpuçları Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan film kaplı tepsilerde satılmaktadır. Saklama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için tepsinin etrafındaki bu filmi korumanızı öneririz. Mantarları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ile 4°C arasında, maksimum 3 gün saklayın. Mevcut Sunumlar Bütün Mantarlar 150 gr'dan 3 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre. İnce Doğranmış Mantarlar 150 gr'dan 2 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
Mantarlar - Shii-take

Mantarlar - Shii-take

Koyu kahverengi, bazen pullu, çok sert beyaz eti ve güçlü bir tadı olan, tıbbi özellikleriyle çok bilinen bir mantar. Shii-take'in özelliği, birçok hazırlığa çok belirgin bir aroma katmasıdır; bu nedenle sıkça "aromalı mantar" olarak adlandırılır. Bu mantar, zarif aroması, besin değeri ile tanınır ve tıbbi ve terapötik özellikler atfedilir. Shiitake, vücudun canlılığı ve direnci üzerinde güçlü bir etkiye sahip bir mantardır. Yorgunluk, zayıflama veya iyileşme dönemlerinde kullanılabilir. Ayrıca, toz ve polen kaynaklı rahatsızlıklarla mücadeleye yardımcı olmak için faydalı bir takviye olarak da kullanılabilir. Hazırlama önerileri Asya mantarlarının temizlenmesi çok az gerektirir. Onları nemli bir bezle silmek yeterlidir (bol su ile yıkamak, lezzetlerinin bir kısmını alır). Asya mantarında her şey değerlidir. "Hazır..."
Mantarlar - Sarışın mantarlar

Mantarlar - Sarışın mantarlar

Beyaz akrabalarına göre daha aromatik ve daha kuru olan bu mantarlar, neredeyse tüm mantar karışımlarına mükemmel bir tamamlayıcı sunar. Hazırlama İpuçları Eğer bütünlerse, mantarları pişirmeden önce fırçalayın. İnce doğranmış ve "hazır" olanlar sadece pişirilmek için yeterlidir. Saklama İpuçları Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan film kaplı tepsilerde satılmaktadır. Saklama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için bu filmi tepsinin etrafında tutmanızı öneririz. Mantarları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ila 4°C arasında, maksimum 3 gün boyunca saklayın. Mevcut Sunumlar Bütün Mantarlar 150 gr'dan 3 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre. İnce Doğranmış Mantarlar 150 gr'dan 2 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
Mantarlar - Kral İstiridye Mantarı

Mantarlar - Kral İstiridye Mantarı

Bu az bilinen istiridye mantarının ilginç bir görünümü var: çok fazla sap ve az şapka. Ancak, eti çok aromatik bir tada sahip ve bu da onu tüm istiridye mantarlarının en iyisi yapıyor; bu yüzden adı "KING OYSTER". Eryngii istiridye mantarında her şey değerlidir. "Kullanıma hazır".
Sebzeler - Bordeaux Porçini

Sebzeler - Bordeaux Porçini

Kavak mantarları, tadı ve zarafeti ile çok tercih edilen bir çeşit mantardır. Diğer mantarlardan, her zaman beyaz kalan çok sert eti ile ayrılırlar. Kavak mantarlarını, iğne yapraklı ormanlarda, meşe ağaçlarının altında veya kayın ağaçlarının altında bulmak mümkündür. Hazırlama Tavsiyeleri Doğadan gelen kavak mantarları, hasat ve paketleme sırasında kontrol edilse de, aşağıdaki ilkelere uygun olarak temizlenmeleri gerekir: - 2 ila 3 mm ayak kısmından kesmek - Mantarların, şapka ve lamellerini, olası diken veya dal parçalarından arındırmak için küçük bir fırça ile nazikçe fırçalamak - Kavak mantarlarını yükseklik yönünde dilimlemek - Sadece gerekli olduğunda (toprak varlığı) su altında durulayarak veya nazikçe silerek yıkamak. Pişirme: Her zaman “yüksek ateşte” soteleyerek pişirin ve tercihen çıtır çıtır tüketin. İnce doğranmış ve "kullanıma hazır" mantarların elbette sadece pişirilmesi yeterlidir. Tavsiyeler...
Mantarlar - Portobello

Mantarlar - Portobello

Kahverengi, 8 ila 10 cm genişliğinde şapka ve kahverengi lamelleri olan mantarlar. Barbeküde veya iç harç olarak kullanılır, ayrıca ince doğranmış olarak da tercih edilir; belirgin bir lezzete sahiptir. Hazırlama Tavsiyeleri Mantarları pişirmeden önce fırçalayın. Saklama Tavsiyeleri Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan filmli tepsilerde satılmaktadır. Saklama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için tepsinin etrafındaki filmi korumanızı öneririz. Mantarları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ila 4°C'de, maksimum 3 gün boyunca saklayın. Mevcut Sunumlar Bütün mantarlar 150 gr'dan 3 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
Kantarellı Mantar (Cantharellus Cibarius) Tozu - A00142

Kantarellı Mantar (Cantharellus Cibarius) Tozu - A00142

Kurutulmuş mantarlar gerçek bir lezzettir ve bir dizi besin maddesi içerir. Çeşitli yemekleri zenginleştirir ve işlenmesi kolaydır. Teklif edilen mantarlar, stratejik ortaklarımız tarafından yetiştirilmekte veya doğal ortamda toplanmaktadır. Kurutulmuş mantarların yüksek kalitesi ve güvenliği, ortaklarımızın en son teknoloji ile temizlik ve işleme ekipmanları kullanarak sağlanmaktadır. Ürünler, kontrollü bir tedarik zincirine tabidir. Tüm yaygın kesimler mevcuttur.
Zanaatkar Üretici - Kurutulmuş Gri Mantar - Fransa

Zanaatkar Üretici - Kurutulmuş Gri Mantar - Fransa

Kuru yabani mantarlar: 20 veya 500G gri chanterelle - Landes Fransa - Landes'te toplanmış ince dilimlenmiş kuru gri chanterelle'ler, 20g'lık bir kavanozda, Orman Sepetimizde, N°1 Kutusunda ve 500g'lık poşette sunulmaktadır. 2020 yılında Landes'te toplanan bu gri chanterelle, koruyucu veya katkı maddesi içermeyen doğal ve vahşi bir üründür. Maison Caudalie kalite konusunda taviz vermez!
Kuru Mantarlı ve İstiridye Mantarlı Risotto Örnek Seti 6x200g

Kuru Mantarlı ve İstiridye Mantarlı Risotto Örnek Seti 6x200g

Köklü Mantar ve İstiridye Mantarı ile Risotto Birinci sınıf Arborio pirinci ve seçilmiş malzemelerin mükemmel dengeli karışımı, örneğin kurutulmuş mantarlar ve aromatik otlar. Lezzetli, besleyici ve doğal malzemelerden oluşan bu karışım, tam bir vejetaryen (vejeteryan ve vegan) öğün olarak mükemmel bir şekilde uygundur veya et ya da balık ekleyebileceğiniz harika bir temel oluşturur. Doğal malzemelerle yapılmış ev yapımı risottoya hızlı bir alternatif. Sadece 20 dakikada hazırlanır. Doyurucu, kremalı risotto, İtalya'nın en ünlü mutfak spesiyalitelerinden biridir. Dr. Ana Collection risotto karışımları için yalnızca en kaliteli doğal malzemeleri kullanıyoruz, bunlar dikkatlice bir araya getirilerek size saf bir risotto keyfi sunmak için hazırlanıyor. Risottomuzun temelini, pişirme sırasında kremamsı bir dokuya sahip olan ve yine de dişli kalan İtalyan Arborio pirinci oluşturuyor. Ürün Kodu: 6002 Enerji: 1430 kJ / 337 kcal Yağ: 1 g Doymuş Yağ Asitleri: 0.2 g Karbonhidrat: 73.6 g Şeker: 2.5 g Protein: 6.4 g Tuz: 0.027 g Ağırlık: 1200 g Boyut: 27 × 18 × 12 cm İçerik: 6 paket Pişirme Süresi: yaklaşık 20-25 dakika Marka: Dr. Ana Collection Üretici: AnaVita Naturkost GmbH
Zanaatkar Üretici - Bütün Dondurulmuş Kral Mantar - Extra - Fransa

Zanaatkar Üretici - Bütün Dondurulmuş Kral Mantar - Extra - Fransa

Donmuş yabani mantarlar: Kuru mantar, 800G paket - Fransa, 2020 hasadı - Maison Caudalie'nin donmuş kuru mantar çeşidi, kullanılmadan önce çözülmemesi şartıyla, orman mantarının odunsu tadını ve dokusunu mükemmel bir şekilde korur. Her mevsim ormanlarımızın tadını 800G paketlerde bulabilirsiniz; 2020 Fransız hasadı! Doğal ve yabani bir ürün, koruyucu veya katkı maddesi içermez. Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınır, kalite Maison Caudalie için vazgeçilmez bir değerdir!
Şampiyonlar - İskender'in Kulağı

Şampiyonlar - İskender'in Kulağı

Efsaneye göre, Judas, utanç verici ihanetinin ardından, pişman olarak bir mürver ağacına asılmış. Bu ilginç, kulak şeklindeki mantar, esasen eski mürver ağaçlarında yetiştiği için, doğal olarak Judas Kulağı olarak adlandırılmıştır. Judas Kulağı, demir, potasyum ve magnezyum açısından zengindir. Bu mantar, aynı zamanda kıtır dokusu ve rengi için de kullanılır. Hazırlama İpuçları Asya mantarlarının temizlenmesi çok fazla zaman almaz. Onları nemli bir bezle silmek yeterlidir (bol suyla yıkamak, lezzetlerinin bir kısmını alır). Asya mantarında her şey değerlidir.
Mantarlar - Burgonya Trüfleri

Mantarlar - Burgonya Trüfleri

Bourgogne trüfleri, toprakta yetişen siyah "patates" şeklinde mantarlardır. İç kısmı gri ve beyazdır. Tek bir Bourgogne trüfü, birçok omleti lezzetlendirebilir. Périgord trüfleri, Bourgogne trüflerine benzer bir görünüme sahiptir, ancak dışarıdan daha az granüllü ve daha aromatiktir.
Kurutulmuş Morina Mantarı Tam Başlar Dr Ana Collection

Kurutulmuş Morina Mantarı Tam Başlar Dr Ana Collection

Spitzmorcheln, hasat edildikten hemen sonra özenle temizlenip kurutulmaktadır. Bu sayede mantarlar, benzersiz aromalarını ve petek yapısını korurlar. Ardından, kurutulmuş Spitzmorcheln elle sıralanıp paketlenir. Spitzmorchel, en tanınmış ve gurmeler tarafından en çok aranan orman mantarlarından biridir. Hafif baharatlı aroması ile etli dokusu arasındaki nazik denge, özellikle Fransız mutfağında çok değer verilen ince bir lezzet oluşturur. Bu zarif mantarlar, özel bir lezzet sunar ve mükemmel bir başlangıç yemeği, sosları zenginleştirmek için, tavada pişirilen yemekler için ve ince risottolar hazırlamak için harika bir seçimdir. Kullanımdan önce, kurutulmuş mantarları su ile ıslatın ve yaklaşık 30 dakika bekletin. Mantarlar, biraz sıvıyı emerek büyüyüp daha sulu hale gelecektir. Daha sonra sudan çıkarın ve tarifinize göre hazırlayın. Ürün numarası: 7001 Enerji: 1028 kJ / 289 kcal Yağ: 5 g Doymuş yağ asitleri: 0.42 g Karbonhidrat: 17.3 g Şeker: 1.84 g Protein: 29.6 g Tuz: 0.04 g Ağırlık: 15 g İçindekiler: Tam baş Spitzmorcheln Alerjenler: Yok Menşei: Bosna-Hersek Marka: Dr. Ana Collection Üretici: AnaVita Naturkost GmbH
Zanaat Üreticisi - Kuru Moril Tozu: Moril tozu, 50G kavanoz veya 500G torba

Zanaat Üreticisi - Kuru Moril Tozu: Moril tozu, 50G kavanoz veya 500G torba

Yerli morille mantarının güçlü kokusu, Maison Caudalie tarafından 50g'lık bir kavanozda, 500g'lık paketlerde ve N°6, N°7 ve N°9 gurme setlerinde toplanmıştır. Doğal ve yerel bir ürün olup, koruyucu veya katkı maddesi içermez. Maison Caudalie kalite konusunda taviz vermez!
Kurutulmuş Mor Şapkalı Mantar Kırık 100g

Kurutulmuş Mor Şapkalı Mantar Kırık 100g

Spitzmorchel, en tanınmış orman mantarlarından biridir ve gurmeler tarafından en çok aranan mantarlardan biridir. Toprak, fındık ve tütsülenmiş aroma arasındaki ince dengesi, etli dokusuyla birleşerek, özellikle Fransız mutfağında çok değer verilen zarif bir lezzet oluşturur. Bu şık mantarlar, özel bir zevk sunar ve mükemmel bir başlangıç yemeği, sosları ve tavada pişirilen yemekleri zenginleştirmek için ve ince risottolar hazırlamak için idealdir. Kullanımdan önce, kurutulmuş Spitzmorchel mantarlarını kaynar su ile ıslatın ve yaklaşık 30 dakika bekletin. Mantarlar, sıvıdan biraz emerek büyüyecek ve daha sulu hale gelecektir. Ürün numarası: R9-PNCK-RHSM Alerjenler: yok Menşei: Bosna-Hersek Marka: Dr. Ana Collection Üretici: AnaVita Naturkost GmbH
Kurutulmuş Morçella Mantarı (Morchella)

Kurutulmuş Morçella Mantarı (Morchella)

Kurutulmuş mantarlar gerçek bir lezzettir ve bir dizi besin maddesi içerir. Çeşitli yemekleri zenginleştirir ve işlenmesi kolaydır. Teklif edilen mantarlar, stratejik ortaklarımız tarafından yetiştirilmekte veya doğal ortamda toplanmaktadır. Kurutulmuş mantarların yüksek kalitesi ve güvenliği, ortaklarımızın en son teknoloji temizlik ve işleme ekipmanları kullanarak sağlanmaktadır. Ürünler, kontrollü bir tedarik zincirine tabidir. Tüm yaygın kesimler mevcuttur.
Mantarlar - Périgord Trüfleri

Mantarlar - Périgord Trüfleri

Périgord trüfleri, toprakta yetişen siyah "patates" şeklinde mantarlardır. İç kısmı gri ve beyazdır. Tek bir Périgord trüfü, 10'dan fazla omleti lezzetlendirebilir. Bourgogne trüfleri, Périgord trüflerine benzer bir görünüme sahiptir, ancak dışarıdan daha granüllü ve daha az aromatiktir. Yine de, tadı oldukça güçlüdür.