... taşıma yolları olmadan. Tanım 1920'li yıllarda taze bitki suyu üretim yöntemi geliştirilmiştir. Ancak, 1961 yılından itibaren taze bitki suları, ilaç yasasında bağımsız bir ilaç grubu olarak listelenmiştir. Taze bitki sularının üretimi için öncelikle hasat edilen bitkinin ilgili kısımları temizlenir ve yabancı maddelerden arındırılır. Bitki türüne bağlı olarak, malzeme daha sonra rendelenir, doğranır veya püre haline getirilir, böylece mümkün olan en yüksek verim elde edilir.
Almanya, Bad Blankenburg
87km
... duyulmaz ve posanın çıkarılması da kolaylaşır. Çiğ meyve ve sebze suları hazırlamak için Kalorik'in Malina meyve sıkacağı gibi bir santrifüjlü meyve sıkacağı satın alın. Meyve sıkacağı, narenciye sıkacağı, yavaş meyve sıkacağı veya meyve presi mi? Çoğu meyve sıkacağı santrifüj kuvveti ile çalışır. Meyve ve sebzeler önce bir rendeleme diski ile parçalanır. Ardından, meyve suyu, santrifüjleme ile çıkarılır ve katı bitki bileşenlerinden bir süzgeç aracılığıyla ayrılır. Bu katı parçalar meyve sıkacağında posa olarak kalır, meyve suyu ise...
Taze bitki suları üreticisi Kozmetik, gıda ve ilaç sektörlerinde hammadde tedarikçisi biorohstoffe@wschoenenberger.de Kozmetik, gıda, ilaçlar için sözleşmeli üretim...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play