No results

Sonuç bulunamadı
"yabandomuzu eti ezmesi"

Ürün için "eti ezmesi"
Çiğ Deri Ördek
Bileşim: Ördek %32, Sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Karamel
Karamel karışımı...
Katmanlı Sürme Macun
Kremalı sürme ile dantel krep, Piyemonte fındıkları açısından zengin. İstisnai ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net Ağırlık (G): 23...
Faux filet sığır eti
Sığır "Faux filet"i, et severler için popüler bir seçimdir ve yumuşak bir doku ile zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu "...
BURGER ETİ (FARKLI TATLAR)
Sığır, domuz, tavuk veya karışık Burger eti hazırlamak için, BBQ, kebap, baharatlar gibi farklı tatların da bulunduğu geniş bir hazırlık yelpazesi sun...
BALIK UNU
{"Storage":"Serin ve kuru bir yerde saklayın, doğrudan güneş ışığından kaçının","Fish meal feeds":"Balık unu yemleri","Packing":"25kg / Torba","Crude ...
Domates Püresi 200 g
Nohut, fırınlanmış sebzeler (havuç, soğan, kereviz) ve kurutulmuş domatesler ile hazırlanan lezzetli ve sağlıklı domates püresi. Ekmek, sandviçler vey...
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Tomato Paste - Tomato Paste
The taste that comes to your home from the fertile lands of Anatolia.
Domates püresi
Domates Salçası, olgun domateslerden yapılan yoğun ve pürüzsüz bir sostur. Üretim süreci, fazla suyu ortadan kaldırmak için domateslerin birkaç saat k...
Hamsi Püresi – Iasa
Hamsi Püresi – Iasa Hacim: 55g...
BALIK UNU
Kalite Standartları Brüt protein %50 min, Kül %30 max, Nem %10 max, Kül %32 max, Yağ %12 max, Ambalaj Müşteri taleplerine göre, İhracat standardı 50...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play