No results

Sonuç bulunamadı
"tabaklanmış geyik derileri"

Ürün için "tabaklanmış derileri"
Profesyonelce tabaklanmış mavi renge boyanmış çinçilla derisi
Chinchilla doğal lüks yumuşak kürk profesyonelce tabaklanmış mavi renkte deri - Chinchilla doğal lüks yumuşak kürk profesyonelce tabaklanmış mavi renk...
Boyanmış koyun dekoratif derileri
Dekoratif boyalı koyun derileri birçok renkte mevcuttur. Yoğun renk, yumuşak tüy. Üretimimiz olan deriler, hem günlük kullanım için hem de sevdiklerim...
Islak tuzlu inek derileri
Exim GMBH'den gelen ıslak tuzlu sığır derileri, yüksek kaliteli ham maddeler arayan deri üreticileri ve zanaatkarlar için premium bir seçimdir. Sığır ...
Sığır kuyruğu
Sığır kuyruğu, zengin, jelatinli eti ile bilinir ve haşlama ve yavaş pişirme tarifleri için mükemmeldir. "Oxtail stew" gibi yemeklere derin, tuzlu bir...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Bütün kanatlar
Bütün kanatlar...
Üst Bıçak
Marucha Şef Aletleri Kürek Paleron Rahip Şapkası Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklıkları: Soğutulm...
Deri Tepsileri
Özel bariyer özelliklerinin korunmasıyla birlikte azaltılmış plastik içeriği ile karakterize edilirler. İki tarafı baskılı bir karton, tepsinin temeli...
Bütün taraklılar
Üstün kaliteli tarak midyeleri, boyut, tazelik ve lezzet açısından titizlikle seçilmiştir.
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Rahatlatıcı
Calzificio Zeta'nın taahhüdü... Güzellik ve refahı birleştiren iplik Rehber fikir Bu çorap ve tayt serisi, bacaklardaki ağırlığı hafifletirken asla ş...
AMA: DİZ
Çeşit: BUT Olgunlaşma dönemi: Temmuz'un 4. haftası...
Mide
Mide...
Pişirilmiş Kurdele
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Omuz
Omuz...
Olgun Guanciale
Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, ...
Somon
Mauritanya'da yakalanan balık, taze veya dondurulmuş olarak teslim edilmektedir. Burada Mauritanya'da balık avlanmakta ve dondurulmuş olarak gemide v...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play