No results

Sonuç bulunamadı
"toscana ekmeği"

Ürün için "toscana"
Aliotto Toscana IGT Lunelli - Tenute Lunelli - Şaraplar - Kırmızı
Aroma Zarif vişne aromaları, hoş aromatik otların tonlarıyla zenginleştirilmiştir. Tat Ağızda yuvarlak, hoş bir yapı sunar ve dengeli, rafine tanninle...
Rocca Delle Macie, Chianti Classico Riserva, 'Famiglia Zinga - 2020 Yılı
Rocca Delle Macie'nin Chianti Classico Riserva'sı, şarap mahzeninin doğduğu dönemde ortaya çıkmıştır. Bugün, bu İtalyan şarabı, Toskana bağlarının vaz...
ROSATO SALENTO - SALENTO'DAN ROSÉ ŞARAPLAR
Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı...
PRIMARIO - IGT TOSKAN KIRMIZI
Sangiovese/Merlot...
Beyaz şarap
Beyaz şarap, genellikle açık etli üzümlerden üretilir ve tazeliği ile hafifliği ile öne çıkar. Genellikle canlı ve meyvemsi olan bu şarap, narenciye, ...
ROCCACONTRADA TREBBIANO MARCHE IGT 1,5 L
ROCCACONTRADA TREBBIANO MARCHE IGT 1.5 L, Marche bölgesinde üretilen yüksek kaliteli bir beyaz şaraptır. Meyvemsi aroması ve taze, hafif tadıyla, hafi...
Şarap - KIRMIZI Şarap
MENŞE ADI: CIGALES Üzüm hasadı ekim ayının başlarında yapıldı, nazik bir ezme ve sap ayırma işlemine tabi tutuldu. Kontrol edilen bir sıcaklıkta ferm...
L'Albereta Riserva – Colombaio Di Santachiara
Saman Rengi Altın Tonlarıyla. Kayısı Notlarıyla Büyüleyici Bir Parfüm, Ahşap Fıçılarda Olgunlaşmanın Balsamik Notalarıyla Karışıyor. Damakta Yüksek Ya...
ŞARAP - CHIANTI ŞARABI, CHIANTI CLASSICO VE MAREMMA'NIN ÇEŞİTLİ ÜRETİMLERİ
Özenle seçilmiş Toskana şarapları, benzersiz ve özel ürünler. Chianti ve Maremma Toscana bölgelerindeki küçük işletmelerin üretimleri.
Montescudaio Sator - Montescudaio Rosso DOC
Arkadaşlarla birlikte içmek için kırmızı, görsel olarak yakut kırmızısı, burunda algılanabilir baharatlı notalarla meyvemsi. Damakta uyumlu ve dengeli...
Yumurtalı tagliatelle
Yumurta tagliatelle, taze yumurtalardan bronzdan çekilmiş, %100 İtalyan buğdayı - %100 Made in Italy...
Yerel olgunlaşmış prosciutto
İtalyan domuzlarının tuzlanmış butlarından elde edilir, derisiyle kaplı kısımlarında nemli tuz, yağsız kısımlarında ise kuru tuz, karabiber, sarımsak ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play