Bulgaristan, Sofia
... anasonu tohumları mutfakta kullanılmakta olup, tatlı bir anason aroması taşımaktadır. Tatlı tadı nedeniyle, yıldız anasonu genellikle reçellerde, keklerde, pudinglerde ve şuruplarda kullanılmaktadır. Ayrıca, absinthe, likörler ve pastis gibi içeceklerde aroma vermek için de kullanılmaktadır. Çin mutfağında, genellikle kızarmış ördek ve diğer etlerle birlikte sıkça kullanılmaktadır. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
Fransa, Paris
...Antioksidan özelliklere sahip aronya meyveleri, yoğun baharatlı zencefil, tatlı rezene ve anason notaları, taze limon otu ve ferahlatıcı nane ile birlikte, bir tutam adaçayı ile vurgulanmıştır. İnce gül yaprakları ve bütün yıldız anasonu son dokunuşu sağlar. SU SICAKLIĞI: 100° C DEMLEME SÜRESİ: 5 ila 10 dakika...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Bal ile kuru meyveli 280g'lık zencefilli ekmek, hediye etmek için güzel bir ahşap kutuda. İçindekiler Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %18 kuru meyve (kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, hurma, yaban mersini), %3 bütün soyulmuş badem, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), Guérande tuzu, yıldız anasonu, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 rom...
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Cooking method":"Pişirme yöntemi\nBir şişe kuru kırmızı şarap (0.75l) alın. Şarabı emaye bir tencereye dökün, paketin içeriğini ve damak tadınıza göre şeker ekleyin. 70 dereceye ısıtın, kaynatmayın! Sıcak şarabın 30 dakika demlenmesine izin verin. Süzün. Sıcak servis yapın.\n\nIngredients\nPortakal (kurutulmuş dilimler), kuru üzüm, Seylon tarçın çubuğu, zencefil kökü, limon kabuğu, yıldız anason, bütün kakule, karanfil.\n\nNutrition value on 100 gr.\nProtein (g / 100g)… 5,0\nYağ (g / 100g)… 4,0\nKarbonhidrat (g / 100g)… 62\nEnerji değeri (kcal / 100g)… 300"}...
Fransa, Hyères
...İstenilen miktarda infüzyonu bir poşet veya çay topuna koyun. Bir yağ ekleyin (örneğin kenevir yağı, bitkisel veya hayvansal süt) 5 dakika demlemeye bırakın. İçerik: Rezene, ısırgan otu, şerbetçi otu çiçekleri, melisa, zencefil (zencefil, ham şeker), aronia, bütün melisa, yıldız anason, ölümsüz çiçekler, gül yaprakları, stevia, mavi çiçek, Kenevir Lifleri SATIVA L ( %25)* Organik Tarım'dan...
... katılım sağlayıp devamlı olarak görüşmeler içerisindeyiz. Şirketimiz bütün brifinglerini düzenli olarak yapmakta ve İngilizce/Türkçe olarak bütün hazırlıklarını tamamlamaktadır. İstanbul geri dönüşümcüler derneğine (İGEDDER) uzun süredir üye olan şirketimiz devamlı olarak dernekler ve düzenlemeler yapan şirketler ile iş birliğindedir. Şirketimiz bütün belgelerini tamamlayıp yurt dışı...
Türkiye, Esenler
... taşları, özel tasarım takılarla buluşturduk. Işıltılısıyla dikkatleri üzerinizde toplamakla birlikte şıklığınıza şıklık katacak olan bu takılarımız; gümüş yüzük, gümüş bileklik, gümüş kolye, gümüş küpe, gümüş şahmeran ve gümüş gerdanlık gibi çeşitlilik göstermektedir.En çok beğenilen modellerimizden sıralı yıldız kolye modelimize mutlaka göz atın!Siz değerli müşterilerimize özel Beza Takı güvencesiyle...
... bir hazırlık ile şaşırtıcı derecede etkileyici bir sonuç elde edilir. Diğer büyük bir referans ise, şeritler halinde İtalyan biberidir. Murcia ve Almería'dan gelmektedir. Katkı maddesi veya koruyucu olmadan, en uygun noktada el yapımı kızartılmış ve hemen ultra dondurulmuştur, böylece taze ürünün tüm aromasını, dokusunu ve tadını korumaktadır. Küçük İtalyan biberleri bütün olarak kızartılmıştır. Izgara etler ve fırında balıklar için garnitür olarak kullanılabilir. Bu, bir yemeği ekonomik bir şekilde zenginleştirmenin ideal yoludur.