Fransa, Merville
...Özel karamel çeşitleri, süt karamelinden tuzlu tereyağı karameline, vegan, az şekerli gibi geniş bir karamel ailesini kapsamaktadır. Bu karamel çeşitleri, her ürüne özgü bir doku ve tat sunar. Hamur veya parçacık formunda, tasarımları için çeşitli malzemeler (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar...) kullanılabilir. Temiz etiket trendlerine uygun olarak üretilir ve sürdürülebilir...
Fransa, Charbonnières-Les-Bains
...Yavaşça kavrulmuş kaju fıstığı, sütlü çikolata ve tuzlu tereyağı karamel ile kaplanmış - Yavaşça kavrulmuş kaju fıstıkları, adil ticaret sütlü çikolata ve tuzlu karamel tabakası ile kaplanmış! Cennetsel! - Protein kaynağı & Lif kaynağı - Diğer markalara göre %50'ye kadar daha az şeker! - Raf ömrü en az 10 ay...
...200GR PET kutu. Bileşim: rafine edilmemiş pancar şekeri, doğal tuzlu tereyağı karamel aroması, doğal kahverengi renklendirici (E150C) Yumurta, süt, hardal, yer fıstığı, yumuşakça ve kabuklu deniz ürünleri, balık, susam ve soya tohumları izleri içerebilir. Referans:SUCRE0028B...
Fransa, Valensole
...Yumuşak bal karameli, Reine Friande tarafından, Fransız balı, Charente Maritime AOP tereyağı ve Charente Maritime fleur de sel kullanılarak üretilmektedir.
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300g ve 60g'lık Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel tüpleri. İçinde ne var? Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel (glukoz-fruktoz şurubu, şeker, tatlandırılmış süt tozu, krema, tatlı tereyağı, Guérande deniz tuzu ile tereyağı, Guérande tuzu, su), stabilizatör: pektin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. İyi saklamak zor değil Régilait Tuzlu Tereyağı Karamel, açılmadan önce 15 ay ve açıldıktan sonra 1 ay, oda sıcaklığında saklanabilir. Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Fransa, Plouezec
...Guérande'dan tuzlu tereyağı karamel aromalı pişirilmiş şeker şekerlemeleri. Kökenlerini gururla savunmak için erminler ve triskeller şeklinde!
Fransa, Montelimar
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
Fransa, Saint-Omer
...Tamamen yeni tuzlu karamelim, bataklığımın Fleur de Sel'i ile hazırlanmıştır. El yapımı olarak üretilmiştir. İçindekiler listesi Glukoz şurubu, şeker, tam süt tozu, tereyağı, dextroz, Île de Ré tuzlu çiçeği (<%1), Île de Ré tuzu, sodyum karbonat, emülsifiye edici: ayçiçeği lesitini...
Fransa, Aix En Provence
...Tat severler için ROGER, tamamen yeni bir bisküvi ile yelpazesini genişletiyor: Tereyağlı Bisküvi. Aile kahvaltıları için lezzetli ve doyurucu olan bu bisküviyi tereyağı ile sürebilir veya tereyağlı tadına ve hafifliğine güvenebilirsiniz! Tereyağlı Aixoises Bisküvileri İçindekiler: Buğday unu (buğday unu, gluten), tereyağı (%10), şeker, maya, tuz, emülgatör: soya lesitini, arpa maltı özü. Susam...
Fransa, Etupes
...Tersine dönen pompalar (2 döngü yönü) Endüstriyel: dizel, yağlar,... Şarapçılık: şarap, mout... Gıda: bira, şeker, meyve posası, sıvı şeker, şurup, glikoz, süt, tereyağı, yoğurt, sıvı yumurta, yağ, domates sosu, tuzlu su,... Kimyasal: nişasta, yapıştırıcı, su bazlı yapıştırıcı, emülsiyonlar, gliserin, mum, deterjanlar, vernikler, mürekkepler, endüstriyel atıklar,... Kozmetik ve farmasötik: sıvı...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Baharatlı bir şeker, hazır baharatlı yoğurt, krema, krep ve komposto tatlandırmak için zencefilli ekmek kırıntıları ve baharatlarla. İçindekiler: şeker, zencefilli ekmek kırıntıları (bal, buğday unu (gluten), yumurta, tereyağı, tuz, baharatlar), baharatlar (tarçın, kakule, karanfil, yıldız anason). Kuru bir yerde saklayınız. Besin bilgileri: Enerji: 387 KJ / 93 Kcal Yağ: 0.37 g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0.02 g Karbonhidrat: 94.0 g Bunlardan şekerler: 90.0 g Protein: 1 g Tuz: 0.04 g Son kullanma tarihi: 12 ay...
Fransa, Bourgbarré
...Tuzlu Tereyağı Karamel Vanilyalı Lolipop küçük ve büyük çocuklar için.
Fransa, Furiani
...İçindekiler: UHT sıvı krema, şeker, glikoz, %82 yağlı süt yağı, süt, tersine şeker, fleur de sel, laktoz Referans: CARALINE...
Fransa, Saint-Didier-En-Bresse
...tuzlu tereyağlı karamel şeker kutusu Koku notları: Karamel, vanilya Üst notlar: Tuzlu akor, hindistancevizi Kalp notları: Karamel Alt notlar: Vanilya, sütlü akor...
Fransa, La Rochelle
...Pineau ile Karamel, Glukoz Şurubu (Menşei: Fransa), şeker, tereyağı (A.O.P. Charentes-Poitou) %17, tam yağlı süt, Pineau %3,5, tuz %0,7, sorbitol, tersine çevrilmiş şeker, Île de Ré'den fleur de sel %0,5, baharatlar Ağırlık: 0,140 kg...
Fransa, Objat
...Malzemeler: Fransa menşeli un, %38 sütlü çikolata (kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini) %12.09 feuilletine (un, şeker, bitkisel yağ, kolza yağı, antioksidan: yağsız süt tozu, konsantre tereyağı, vanilya aroması, tuz, emülgatör: kolza lesitini, arpa malt özü, renklendirici: paprika özü), esmer şeker, pudra şekeri, tereyağı, yumurta, kabartma tozu. 100g için besin değerleri: Enerji 1912Kj, 456Kcal, yağ 22g, doymuş yağ asitleri 14g, karbonhidrat 59g, şeker 36g, protein 5.6g, tuz 0.07g.
Fransa, Malataverne
...4 Kg'lık nougat pastası, 20 adet bireysel ambalajda kesilmiş (Yaklaşık 200 Gr). Ağırlık veya porsiyon başına satılacak. İçindekiler: badem, şeker, glikoz şurubu, bal, yumurta akı, hostes (patates nişastası, su, bitkisel yağ), doğal aromalar. İçindekiler: tuzlu tereyağı, karamel, şeker, tereyağı, krema, glikoz şurubu, tuz.
Fransa, Brive La Gaillarde
...Les Sablés Corréziens: doğal ürünlerden yapılan, kıtır kıtır lezzeti ile yumuşak ve hafif bir sablenin tatlılığını birleştiren geleneksel rustik küçük kurabiyeler. Bu sablé, farklı aromalarda sunulmaktadır: ceviz, bal, kestane. Un, şeker, tereyağı, yumurta, ceviz (5,90 %). Paket 400 g. Son tüketim tarihi 6 ay.
Fransa, Biguglia
...Zuccaru Erikli Kakolu Tuiles 8 kişilik tarif ● 60 g dilimlenmiş badem ● 120 g U Zuccaru Erikli Şeker ve kakao parçacıkları O Mà! ● 40 g un ● 4 yumurta akı ● 60 g tereyağı ● 1 tutam tuz Fırını 180°C'ye önceden ısıtın. Erikli Şeker ve kakao parçacıkları O Mà! ile unu, dilimlenmiş bademleri ve tuzu bir karıştırma kabında karıştırın. Yumurta aklarını ekleyin, ardından eritilmiş tereyağını...
...Tanelerin şeker içeriği yüksek seviyelere ulaşabilirken, önemli bir asiditeyi koruyabilir. Bu, özellikle iyi dengelenmiş, güçlü ve geniş (bol yağlı ve hacimli) şaraplar elde etmeyi sağlar. Aromalar tipik, karmaşık ve yoğundur (kuru meyveler, fındık, kavrulmuş, egzotik meyveler, tereyağı vb.). Chardonnay B ayrıca fıçıda olgunlaşma ve fermantasyon için de uygundur. Tarımsal ve Agronomik Yetenekler Chardonnay B genellikle uzun odunlarla budanır. Ancak iklim açısından elverişli bölgelerde...
Fransa, Longwy
...Malzemeler*: Doğal rooibos, parçalanmış kakao fasulyesi, KARAMEL (ŞEKER, GLUKOZ ŞERBETİ, KREM, TEREYAĞI, GUERANDE TUZU), limon kabukları (6%), doğal aroma - Ambalaj: 40 gramlık poşet - *Sürdürülebilir tarımdan elde edilen malzemeler - El ile paketlenmiştir - Koruyucu içermez - KG olarak mevcut - Beyaz etiket olarak mevcut. Sizi yansıtan benzersiz bir tarif mi oluşturmak istiyorsunuz? Bizimle...
Fransa, Essey-Les-Nancy
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek. İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason). * Organik tarım ürünleri Portiyon yaklaşık 140 gr. Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100 g için ortalama besin değerleri: 1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g 150:g...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Atölyemizde, geleneksel tariflerimize göre hazırlanmış bademli moelleux. ÖNEMLİ: BU ÜRÜN KIRILGAN OLDUĞUNDAN, POSTA YOLUYLA TESLİMATI MÜMKÜN DEĞİLDİR (SADECE MAĞAZA ALIMI VEYA KURYELİ TESLİMAT) İçindekiler: yumurta, badem tozu, toz şeker, tereyağı, BUĞDAY unu, Net Ağırlık (G): 400 Enerji: 1854kJ / 446kcal Yağ: 30g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 11g Karbonhidrat: 33g Bunlardan şekerler: 27g Protein: 9,4g Tuz: 0,11g Boyutlar (UxlxY Cm Cinsinden): 5 x 25 x 5...
Fransa, Talant
...Kıtır ve gevrek dokunuşlar ekleyin, Fransız yapımı palmiye yağı içermeyen pırıltılı dantel krepimizle (Gavotte kırıntıları). Kıtır tatlı tabanları, tabak tatlıları, bisküvi ve dondurma hazırlamak için idealdir. Palmiye yağı, renklendirici ve koruyucu içermeyen pırıltılı dantel krep, buğday unu, şeker, tereyağı, ayçiçeği yağı, süt tozu ve arpa maltından oluşmaktadır. Bu dantel krep, kıtır tatlı...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Bu son derece kaliteli tatlı içki, killi topraklara sahip iki parselin karışımından oluşmaktadır. Tatlılığı ve lezzetli ayva jölesi, mirabel, ananas, mango, beyaz çiçekler ve tereyağı aromalarıyla büyüleyici olsa da, burada asla ağır bir tat yoktur; çünkü şeker dengesi mükemmel bir şekilde sağlanmıştır. Yapı akıcıdır ve Chenin'in doğal gerginliği sayesinde tümüyle sindirilebilir bir...
Fransa, Etaples
...Eşsiz yaratımımız için fondu: çikolata ile trompe l'oeil şeklinde Bouchot kalıpları, çikolata karamel kalbi ve ince bir siyah çikolata kabuğu ile. 70 gramlık paket Fransa'nın Boulogne Sur Mer kentindeki atölyemizde el yapımı olarak üretilmiştir. İçindekiler: tereyağı, şeker, krema, çikolata...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...Seramik beyaz veya siyah kapakla sıkıştırılmış bu güzel küçük kavanozda dökülen mum... Kavanozu açın ve bu zarif parfümün büyüsüne kapılın... Birçok koku mevcut. +/- 30 saat Koku menekşe şekeri, briyoş, tuzlu tereyağı karamel, limon mereng, şeker kalbi, salatalık – kavun, süt reçeli, erik reçeli, portakal çiçeği, pamuk çiçeği, tiaré çiçeği, çilek, ahududu, yoğun ekstaz, mango – hindistancevizi, mango – passion fruit, gurme yaban mersini, hindistancevizi, nugat, baharatlı ekmek, Breton paleti, şeftali, pina colada, çilek pop, rahatla, kırmızı gül, vanilya, vanilya – çilek, yuzu...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Tek bir plantasyondan elde edilen kakao çekirdeklerinden yapılmış çikolata tableti. İçindekiler Kakao yağı, tam yağlı SÜT tozu, şeker, yağsız SÜT tozu, peynir altı suyu, emülgatör (SOYA lesitini), TEREYAĞI, doğal vanilya özü, Badem, Fındık.
Fransa, Nice
... nasıl tüketirsiniz? Brownies au CBD Bloom&Cie'nin kutusunu ve taze tutma poşetini açın Aynı anda 1 veya 2 eriyen brownie yiyin Tüketimden sonra kutuyu kapatmayı unutmayın Bloom&Cie Brownie'lerini açıldıktan sonra maksimum 15 gün saklayın İçindekiler Bitter çikolata (kakao ezmesi %60, şeker, kakao yağı), tereyağı, tam yumurta, esmer şeker, kakao tozu, şeker, glikoz, doğal Tonka fasulyesi ekstresi, CBD (kenevir ekstresi kanabidiol), MCT hindistancevizi yağı, terpenler. Tat: Yoğun çikolata ve Tonka fasulyesi CBD: Her brownie'de 10mg...
Bu arama terimi için popüler ülkeler