Fransa, Auxerre
223km
...Ağız: ince ve narin. Tanninler zarafet, tazelik ve yumuşaklık sunuyor. Eşleşme: Kırmızı et, küçük tüylü av hayvanları, olgun peynirler Şarap yapımı: Şarap, yıllara bağlı olarak 16 ila 18 ay süreyle (yüzde 50'si yeni fıçılarda) fıçılarda olgunlaştırılmaktadır. Göz: yoğun mor renkte Burun: siyah meyve aromaları (frenk üzümü, böğürtlen) ile meyvemsi Şarap uzmanının tavsiyesi: 17-18°C'de servis edilmesi Alkol oranı: %13 Saklama süresi: 29 yıl Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton Mülk: Château Marquis de Terme Appellation: Margaux Yıl: 2016 Tarım: Geleneksel Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play