Fransa, Saint Germain En Laye
117km
... optimize edilmiş çalışması için %100 doğal ve kaliteli tütsüleme ürünleridir. Gıda tütsülemesi için odun parçaları veya küçük kütükler şeklinde sunulmaktadır (etler, şarküteri ürünleri, balıklar ve peynirler). Beş farklı odun türü mevcuttur: kayın, meşe, ladin, kiraz ve söğüt. Ayrıca, şarapların kalitesinin artırılmasında (Best Oak adı altında), mantar ve filizlerin yetiştirilmesi için destek maddesi olarak, kemirgenler ve sürüngenler için yataklık olarak (Chipsi adı altında) da kullanılmaktadır.
Fransa, Auxerre
163km
...Ağız: ince ve narin. Tanninler zarafet, tazelik ve yumuşaklık sunuyor. Eşleşme: Kırmızı et, küçük tüylü av hayvanları, olgun peynirler Şarap yapımı: Şarap, yıllara bağlı olarak 16 ila 18 ay süreyle (yüzde 50'si yeni fıçılarda) fıçılarda olgunlaştırılmaktadır. Göz: yoğun mor renkte Burun: siyah meyve aromaları (frenk üzümü, böğürtlen) ile meyvemsi Şarap uzmanının tavsiyesi: 17-18°C'de servis edilmesi Alkol oranı: %13 Saklama süresi: 29 yıl Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton Mülk: Château Marquis de Terme Appellation: Margaux Yıl: 2016 Tarım: Geleneksel Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play