Fransa, Auxerre
112km
...{"Appellation":"Appellation: Languedoc","Dégustation":"Tadım\nRenk, mor yansımaları olan derin ve kadifemsi bir nar çiçeği kırmızısı. Yoğun ve zarif, gençliğin aromalarıyla şık. İlk burunda orman meyveleri notalarıyla taze, ardından baharatlı notalar. Yumuşak ve dengeli bir yapı, erimiş ve kadifemsi tanenler. Meyan kökü notası.","Conseil de l'œnologue":"Şarap, 18°C'de servis edilmelidir...
Fransa, Rouvres Les Vignes
110km
... ve cömert bir ağız, fazla şarap tadı olmadan yuvarlaklık getirirken, finalde belirli bir tazeliği korur. Şarap, beyaz etler ve barbekülerinizle mükemmel bir uyum sağlayacaktır. Ayrıca, bademli somon veya armoricaine soslu dil balığı ile de uyumlu bir şekilde tamamlayabilir. Keçi peynirleri de sadık bir arkadaş olacaktır. Son olarak, Claude PERRARD Brut Rosé ŞAMPANYASI, kırmızı meyvelerle yapılan tatlılarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır.
Fransa, Colmar
210km
...Altın Madalya sahibi Grand Concours de Colmar Yoğun ve ifade dolu burun, meyve notalarıyla birlikte kadifemsi ve yapılı bir final. Başlangıç olarak, soğuk büfelerde ve beyaz etle mükemmel. Dengeli, ferah ve yumuşak bir beyaz şarap. Çoğu yemekle uyum sağlar. Mükemmel bir yıl. Üzümler: %100 Pinot Auxerrois Yağış: 550 mm/yıl Yaş: 50 yıl Olgunlaşma: Yüzyıllık fıçılarda 8 ila 9 ay Alkol: %12 Şeker: 4,1 g/L Toplam asidite: 3,5 Servis sıcaklığı: 8 – 10°C Saklama: 5 yıl...
Fransa, Pont D Ain
138km
DS2Vin, Fransa'nın Pont d'Ain şehrinde bulunan, kaliteli içkiler, biralar ve alkollü içecekler konusunda uzmanlaşmış bir şarap mahzenidir. Şarap uzmanı Nathalie SCATTARELLI, her türlü etkinlik için Fransa ve İtalya'nın en iyi terroirlerini seçme konusundaki uzmanlığını sunmaktadır; bunlar arasında düğünler, profesyonel etkinlikler, restoranlar ve oteller, şarapçılar, ithalatçılar ve diğer profesyo...
Fransa, Saint-Vérand
112km
...verimi kontrol etmeye olanak tanır. Şarap yapımı: Hasat: elle. Yöntem: geleneksel Beaujolais, yarı karbonik, bütün salkım ile. Macerasyon: 6 ila 10 gün. Olgunlaşma: tankta. Tadım: Belirgin bir şarap. Güzel bir mor rengi var. Menekşe ve miskin çok tipik aromalarıyla dolu bir burun. Ağızda, şarap geniş ve yumuşak. Bitiş uzun ve yoğun meyvemsi.
Fransa, Les Riceys
89km
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %100 PINOT NOIR ŞARAP YAPIMI: Kısmi malolaktik fermantasyon. 5 yıl mahzende olgunlaşma. KARMA: Sürekli solera sisteminden %15 rezerv şarap. DOZAJ: 10 g/l TADIM: Bu saf Pinot Noir şarabı, beyaz çiçekler ve narenciye aromalarını bir araya getiriyor. Ağızda yuvarlak ve yumuşak bir başlangıç, komposto meyve ve vanilya notalarıyla destekleniyor ve sonlarda odunsu izler beliriyor. Bu Şampanya, aperatif olarak ve yemek boyunca keyifle tüketilir.
Fransa, Reuilly
212km
Şarap bağı 2004 yılında Bay Jean Pierre Ponroy ve oğlu Romain tarafından AOC Reuilly şarabı üretimi konusunda uzmanlaşmak üzere kurulmuştur. Bugün bağ 5.50 Ha alan kaplamaktadır ve ilk dikimler 2006 yılında kilolu kireçli topraklar, kireçli marn ve yüksek çakıl ve kum teraslarında gerçekleştirilmiştir. Sauvignon üzümümüz kuru ve meyvemsi beyaz şaraplar üretirken, Pinot Noir yumuşak kırmızı...
Fransa, St Germain Au Mont D'or
152km
... SAONE ve LOIRE bölgelerindeki meyve yetiştiricilerinin elma ve armut suları sezonu başlamaktadır. Meyve sularımızın hazırlanmasında titiz ve dikkatli bir yaklaşım benimsiyoruz; en iyi ve en yumuşak meyve sularını, çok titiz bir şekilde seçilmiş meyvelerden sunmayı hedefliyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play