Fransa, Le Sen
... Siyah biber, meyvesi için yetiştirilen, genellikle kurutulup baharat ve çeşni olarak kullanılan bir çiçekli sarmaşıktır. Biber bitkisinin meyvesine "tohum" denir ve olgunlaştığında koyu kırmızıdır. Kurutulduğunda siyah rengini alır. Üretim Siyah biber tohumlarını temin ettiğimiz yer Madagaskar'dır; bu tohumları daha sonra Fransa'da damıtacağız. Bu özel köken, güçlü meyvemsi ve baharatlı kokuları ile...
...Yerli rezene, Kerman bölgesinde yetişmektedir. Bu bitki, karabiber, kimyon ve anason tedarik ettiğimiz kooperatifin çiftçi-toplayıcıları tarafından toplanmaktadır. Aşağıya asılı saplar üzerinde kurutulduktan sonra, tüm tohumları çıkarmak için dövülmektedir. Ardından, tohumlar ve dal parçaları titizlikle ayrılmaktadır. Tohumlar daha sonra güneşte kurutulmaktadır. Kullanım: Yerli rezene, Akdeniz...
... elle seçilir. Kamboçya'da karabiber yetiştiriciliği köklüdür. Kampot karabiberi, 13. yüzyılda Khmer İmparatorluğu tarafından kabul edilen Çinli diplomat Zhou Daguan'ın yazılarında geçmektedir. 19. yüzyılda Fransız koruması altında teşvik edilen bu kültür, 1974 ile 1995 yılları arasında Kızıl Kmerler döneminde tamamen yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır. Neyse ki kurtarılan Kampot...
Fransa, Ham
... sağlamaktadır. Tarif fikri: Dereotlu Izgara Somon Malzemeler: 4 dilim somon 2 yemek kaşığı dereotu tohumu 1 limonun suyu Tuz ve karabiber damak tadına göre 2 yemek kaşığı zeytinyağı Referans: AR803824 Ean13: 3760306803824...
...Balık veya makarna tariflerinizi tamamlamak için taze yeşil bir sos Malzemeler: Rokoko – Fesleğen – Bal – Zeytinyağı – Hardal tohumları – Tuz – Karabiber Alerjenler: Hardal...
Fransa, Vourles
...*, Karabiber*. (*Organik tarım ürünleri). 100 g için ortalama besin değerleri: Enerji 373,5 kcal/1530,8 kJ - Yağ 11 g - Doymuş yağ 1,6 g - Karbonhidrat 42,4 g - Şeker 4,9 g - Lif 17,4 g - Protein 18,5 g - Tuz 1,4 g Kullanım: Belirtilen oranlara göre su ekleyin. Ambalaj: 5 kg torba - 25 kg torba - İsteğe bağlı BigBag özel ambalaj. Sertifika: AB Organik Tarım. Ürün alındığında minimum dayanıklılık tarihi: 4 ay.
Fransa, Saint Romain La Motte
...Köri, yemeklerin hazırlanmasında kullanılan baharat karışımlarına verilen bir isimdir; köri yaprağı ile karıştırılmamalıdır, çünkü o kendine ait bir baharattır. Bu baharat karışımı, hardal tohumları, biber, karabiber ve zencefil sayesinde yemeğinize tatlı, baharatlı ve keskin bir lezzet katacak malzemeler içerir. Eğer baharatlı yemekleri seviyorsanız, Sartha acı köri, aradığınız tüm lezzeti...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Pişirilmiş beyaz fasulye*(%55), pişirme suyu, ayçiçek yağı*, domates*, soğan*, tuz, sarımsak*, biberiye*, kekik*, paprika*, karabiber*. *Organik tarım ürünleri Kullanım önerileri Tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı chia tohumları veya çıtır sebzeler gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Tüketmeden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin...
Bu arama terimi için popüler ülkeler