Fransa, Laissac
96km
...Bu el yapımı kuru sosis, Aveyron'daki Laissac'taki salamura atölyemizde üretilmektedir. Sadece 3 bileşenden oluşmaktadır: domuz eti, Guérande tuzu ve Kamboçya'dan Kampot IGP karabiber, doğal kılıfta. Bu kurutulmuş et, oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanabilir. Şarküteri tabaklarınız için ideal olan bu kuru sosis, coppa, lonzo, sosis, kurutulmuş et ve jambon fındığı ile birlikte sunularak %100...
Fransa, Tarbes
161km
Bizim işimiz, gıda güvenliği kurallarına sıkı sıkıya uyarak, titizlikle seçilmiş salamura ürünleri, şarküteri ve catering ürünlerinin dağıtımını sağlamaktır. Hizmetlerimiz, kasaplar, şarküteri-catering uzmanları, gıda mağazaları, restoranlar, orta ve büyük ölçekli marketler gibi gıda sektöründeki profesyonellere yöneliktir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play