Fransa, Villeneuve Sur Lot
83km
...Kıyma steakler, organik tarımdan elde edilen, %100 kasap sertifikalı sığır etinden yapılmaktadır. Etin yapısını mümkün olduğunca koruyan kaba kıyım. Ağırlık: 10x4x100g...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
195km
... Meyve yoğunluğu ile karakterize edilir; dominant tatları arasında meyve, muz, elma, kivi ve yeşil domates yer alır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi bitkisel aromaları da vardır. Balıklar, etler (özellikle av etleri), carpaccio ve taze sebzelerle birlikte kullanımı önerilir. Kişisel olarak, sarımsak ve domatesle ovulmuş kızarmış ekmek üzerine bir miktar zeytinyağı eklemeyi veya taze keçi peynirinin üzerine, taze çekilmiş karabiber ile birlikte eklemeyi öneririm. Son 2 yılda 52 kez ödüllendirilen değirmen 2016 Yılında Olgun Meyve Kategorisinde İspanya'nın En İyi Zeytinyağı En İyi...
Fransa, Saint Christol De Rodières
225km
...%1 Organik Tarım Sertifikalı Bal Aroması -- %99 Elma Sirkesi - Pastörize Edilmemiş, Koruyucu ve Alerjen İçermez Armut, badem ve antep fıstığı ile bal sirkeli karamel soslu bir tavada kullanılabilir. Bu sirke, beyaz etler, salatalar, deniz ürünleri ve foie gras için uygundur. Bu ürün 25 cl olarak mevcuttur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play