Fransa, Saint Cannat
106km
... faydalanarak üzümlerin iyi olgunlaşmasını sağlamaktadır. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot %80 Cabernet Sauvignon %20 ŞARAP YAPIMI Şarap, geleneksel bir vinifikasyon ile yapılmaktadır; bu süreç, 2 ila 3 gün süren bir önfermantasyon soğuk bekletme ile başlar ve ardından kontrollü sıcaklıklarda 2 ila 3 hafta süren alkol fermentasyonu ve sıcak bekletme ile devam eder. Bu yöntem, optimum lezzet, renk ve tanin seviyesinin çıkarılmasını sağlar. Şarap, şişeleme işlemi gerçekleşene kadar tankta olgunlaştırılır ve bu işlem şatoda yapılır.
Fransa, Le-Cannet-Des-Maures
86km
GAI Fransa, üretim hatları için makine tasarımı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Bu ürün yelpazesi, yapışkan etiket makinelerinden, yıkama ve kurutma makinelerine, şişeleme ekipmanlarına, kapsül dağıtıcılarına, musluklara kadar uzanmaktadır....

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play