Fransa, Saint Cannat
106km
... şişelemeden önce 36 ay boyunca tankta olgunlaştırılır.\n\nDÉGUSTATION\nDerin garnet rengi. Karmaşık bir burun, meyan kökü ve şekerlenmiş kiraz notaları ile. Ağızda kalıcı, belirgin tanenler, güçlü. Şu anda içmek için çok keyifli, ancak bir veya iki yıl daha olgunlaşabilir. Avrupa mutfağı ile mükemmel uyum sağlar: Kırmızı etler, av etleri, güveçler (daube), bal ile kızartılmış incirler ve kırmızı şarap, güçlü peynirler (Livarot, Pont-l’Évêque gibi)."}...
Fransa, Brue Auriac
84km
...Ardından, baharatlı ve pembe biber notalarına evriliyor. Ağızda, yuvarlak ve dolgun bir başlangıç, baharatlı notalarla başlıyor ve ardından siyah meyvelerin tatlı notaları ve güzel, uzun bir bitişi destekleyen odunsu notalara dönüşüyor. YEMEK-ŞARAP UYUMU: Kırmızı etler, soslu etler, mantarlar, peynirler SERVİS: 18-20°C SAKLAMA: Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde daha da güzelleşecektir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play