Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Şarap Yaratıcısı Emmanuelle Baude ve ekibi, günlük gözlem ve teknik titizlikle meyvemsi, canlı ve ipeksi şaraplar üretmektedir. Tazelik, denge ve zarafet, her bir şarap için çalışma kılavuzları olmaya devam etmektedir. "Her zaman daha özgün, karmaşık ve sürprizlerle dolu yeni şarap yaratımları arayışındayız; kendimizi aşma, kaliteyi artırma ve tüketiciye keyif verme konusunda sürekli bir çaba içindeyiz." Birkaç yıllık deneyim ve risk alma sürecinin ardından, şaraplar incelik ve karakter kazanarak, hem terroiri hem de ev sahibinin kişiliğini yansıtmaktadır! Çevresel Sertifikasyon...
Fransa, Brue Auriac
84km
...Nom BASTIDE DE FAVE – RESERVE DU PRIEURE Couleur Rosé Appellation AOP Coteaux Varois en Provence Cépages Syrah %50, Vermentino %40, Cinsault %10 TAV %13 vol. Vinification Macération : pré-fermentaire à froid, Fermentation à 18°C Fermentation et élevage sur lies en fûts de chêne (300 L) pendant 8 mois Notes de dégustation : Burun, şekerli portakal kabukları ve beyaz şeftali notalarıyla dolu...
Fransa, Saint Cannat
106km
... düşük sıcaklıkta fermente edilir.\n\nDÉGUSTATION\nÇok açık ve parlak pembe bir renk, hafif somon pembe yansımalarıyla. Burunda taze beyaz meyveler, kavun ve şeftali gibi narin aromalar ile portakal çiçeği notaları bulunur. Ağızda taze, yuvarlak ve narin bir tat vardır. Bu pembe şarap, tek başına veya taze mozzarella ve domates salatası, somon sashimi, ızgara kuzu pirzolası veya hafif taze peynirlerle birlikte tadılabilir. 10-12°C'de servis edin."}...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play