Fransa, Talant
78km
...Pasta Gazetesi'nin Klasiklerin Yeniden Yorumlandığı Tarif Kitabı ile pastacılık ve tatlılarda uzmanlaşın! Pasta Gazetesi, Sébastien Serveau tarafından yeniden yorumlanan klasik pastacılık tariflerini içeren bu kitabı sunuyor. 30 profesyonel tarif, adım adım görsellerle açıklanmış, teknik noktalara vurgu yaparak pastacılıkta öğrenmek veya ilerlemek için idealdir. Aşağıdaki tarifleri bulacaksınız: rom ve portakal ile baba, çilek ve beyaz peynirli şarlot, çilek ve fesleğenli makaronlar, kara orman, opera, tuzlu karamel vanilyalı profiterol... Metin Fransızca ve İngilizce.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play