Fransa, Bertrimoutier
107km
LA CAILLE DES VOSGES, Vosges'te bıldırcın yetiştiriciliği konusunda uzmanlaşmış bir Fransız şirketidir. Yaklaşık 50 yıldır, aile şirketi hayvan refahına ve kaliteye önem vermektedir. Bıldırcınlar yerinde doğmakta, yetiştirilmekte, kesilmekte ve işlenmektedir. Şirket, yerel bitkisel gıdalar kullanmakta ve sürdürülebilir uygulamaları tercih etmektedir. Uzmanlığımız, bir yandan hayvanların seçimi, di...
Fransa, Mulhouse
104km
...Küçük Hindistan Cevizi tozumuz zarif bir aromaya sahiptir. Birçok yemekte lezzet verici olarak kullanılan küçük Hindistan Cevizi tozu şunlarda kullanılabilir: - Soslar, - Yumurta, - Ispanak, - vb. Küçük Hindistan Cevizi tozu, E. coli veya K. pneumoniae gibi geniş bir bakteri türünü tedavi etmek için halk hekimliğinde kullanılan fitokimyasalları ile bilinir. Küçük Hindistan Cevizi tozumuz ISO Standartları 6577:2002, 928:1997, 930:1997, 939:1980 ve 6571:1984'e uygundur.
Fransa, Fayl-Billot
24km
...Yumurta toplamak için ideal olan, ahşap kulplu oval tel sepet! Ayrıca sunum aracı olarak da kullanılabilir! Boyut 1: 11 x 6 cm H 5 - 10 cm Boyut 2: 15 x 10 cm H 7 - 12 cm Boyut 3: 20 x 14 cm H 9 - 18 cm Boyut 4: 25 x 16 cm H 12 - 20 cm...
Fransa, Saint Martin Belle Roche
166km
...300g'lık kutu. İçinde ne var? Yağsız süt tozu* %91,7 (Fransa menşeli), çözünebilir kahve* %8,3 (saf arabica). *Bileşenler organik tarımdan elde edilmiştir. İçerebilir: gluten içeren tahıllar, soya, yumurta, kuruyemiş, kereviz, sülfatlar. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. İyi saklamak zor değil Açılmadan önce: Kuru, serin bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra: Kuru, serin bir yerde saklayın. Her kullanımdan sonra kutuyu iyi kapatın. Kutu, kapak, plastik, kaşık, ölçü kabı atılmalıdır.
Fransa, Fayl-Billot
24km
...Başlangıçta yumurta toplamak için kullanılan bir sepet olan bu ürünü, meyve sunumu için veya mutfak tezgahında baharatlarınızı saklamak için kullanabilirsiniz. Malzeme: Doğal beyaz soyulmuş hasır Dış boyutlar: 31cm x 21cm x 9cm Menşei: Fransa...
Fransa, Talant
78km
DECO RELIEF, pastacılık ve çikolata için malzeme ve içeriklerin uzmanıdır. DECO RELIEF, profesyonel kalite markasıdır. Silikon kalıplarımız birçok avantaja sahiptir (esneklik, kolay çıkartma…). Kalıpları markamızın renklendiricileri ve aromaları ile birleştirerek, geniş bir renk ve tat yelpazesi ile çekici şeker çalışmaları yapabilirsiniz. DECO RELIEF ayrıca, yenilikçi ve kaliteli ürünlerle yara...
Fransa, Lyon
229km
Agropro Annonce'in yeni pazarı resmi olarak kullanıma sunulmuştur. Yeni özellikleri ücretsiz olarak deneyimlemenizi sağlamak için. Araçlarımızı sürekli olarak geliştirmek için https://www.agroproannonce.shop adresini ziyaret edin. Sadece şunu bilin: Agropro Annonce var. Eğer büyük dijital pazar 1GMD21'de yer almazsanız, Bu pazar, çevrimiçi alanımızda talep ettiğimiz en iyi teklifler aracılığı...
Fransa, Bonny Sur Loire
229km
Fransız taşıma arabası üreticisi. Yüksekliği ayarlanabilir dökme arabalar, sipariş hazırlama arabaları, iki tabanlı yüksekliği ayarlanabilir dökme arabalar, çoklu yük arabaları üreticisi. Sürekli seviyelendirme masası üreticisi. Taşıma tel kutuları üreticisi. FAE rolleri üreticisi. Mağaza rafları için tel raf üreticisi. Çekilebilir arabalar, yan duvarlı arabalar, manevra çekme çubuğu olan arabalar...
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
162km
...SIMPLELER Azorubin* E122 (85%) Mavi Patente E131 (85%) Eritrosin E127 (87%) İndigotinin E132 (85%) Sarı Kvinolein* E104 (70%) Güneş Sarısı* E110 (85%) Tartrazin Sarısı* E102 (85%) Siyah E151 (70%) Kırmızı Koşinil* E124 (82%) KOMPOZİTLER Kahverengi Karamel E132 – E124 Kahverengi Çikolata E124 – E102 – E132 Yumurta Sarısı E102 – E124 Turuncu E110 – E124 Kırmızı E124 – E122 Melek Yeşili E102 – E131...
Fransa, Essey-Les-Nancy
115km
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek. İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason). * Organik tarım ürünleri Portiyon yaklaşık 140 gr. Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100 g için ortalama besin değerleri: 1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g 150:g...
Fransa, Villefranche Sur Saône
209km
... oluşan bir yelpaze sunmaktadır. Uygulama Alanı Şaraplar, Alkoller, aperatifler, kokteyller ... Meyve suları, pürelere, kompostolar … Şuruplar, konsantreler, post-mix … Yağlar, mayonezler, ketçap, margarin, baharatlar. Sıvı yumurtalar, yumurta ürünleri. Süt ürünleri, krema, süt, dondurmalar. Gıda dışı sıvılar: deterjanlar, yağlayıcılar ... Firsty ® 2.0 TOP 120 broşürünü indirin Özellikler GENEL ÖZELLİKLER Boyutlar Genişlik x Derinlik x Yükseklik. Ağırlık Saatlik Hızlar Firsty®2.0 580 x 770 x 720 mm 13 kg 3L/120 ; 5L/100 ; 10L/80 ; 15L/60 ; 20L/50...
Fransa, Mietesheim
186km
... mayonez (ayçiçek yağı, su, hardal (su, hardal tohumları, sirke, tuz, koruyucu: sodyum bisülfit), modifiye nişasta, dehidre yumurta sarısı, tuz, sirke, süt proteinleri, şeker, asidik madde: sitrik asit, antioksidanlar: askorbik asit, sodyum askorbat, doğal aromalar, kıvam artırıcı: xantham gum, koruyucu: sodyum disülfid), su. 100g'lık kavanozda ve 1kg'lık kova halinde mevcuttur.
Fransa, Donchery
236km
...Sıvıların (su, kusmuk, idrar, dışkı, yağ, yumurta, reçel, sos, meyve suyu, kan, su bazlı kimyasallar, boya, fuel oil vb.) jel benzeri yarı katı hale dönüşmesini sağlayan emici toz. Tüm yüzeylerde kullanılabilir; zeminler, termoplastikler, fayanslar, halılar, kilimler vb. Boruların tıkanma riski yoktur. Biyobozunur. *AVANTAJLAR Kendi ağırlığının 50 katını (bir paspas için 1,5 kat, selüloz kağıdı...
Fransa, Griesheim Sur Souffel
168km
... aletler! - Dağıtıcılar: sos dağıtıcıları, tahıl ve meyve suyu dağıtıcıları, sevdiğimiz kahvaltılar için! - Meyve, ekmek, reçel, pretzel, tost veya yumurta için geniş bir sepet ve sunum tepsisi yelpazesi! Yemeklerinize ve hazırlıklarınıza derinlik katacak şeyler! - Son olarak, sıcak tutma başlığı altında, çok kaliteli paslanmaz çelik yemek ısıtıcılar veya chafing dishes, kapaklar ve birçok aksesuar bulacaksınız!
Fransa, Auxerre
173km
...Burun Yaz çiçeklerinde, küçük orman meyvelerinde, humusta zarif ve taze Ağız Gövdeli, kadifemsi, meyveli, hafif odunsu, çok fazla incelik ve denge Yemek-şarap eşleşmesi: bonfile, trüf mantarlı çırpılmış yumurta Göz: çok yoğun siyah yansımaları olan bir Bordeaux rengi Şarap yapımı: yeni fıçılarda 18 ila 22 ay olgunlaşma Şarap uzmanının tavsiyesi: 16°C'de servis edin Alkol oranı: %13,5 Saklama süresi: 37 yıl Paketleme: 75cl'lik 6 şişelik karton Mülk: Château Angelus Appellation: Saint-Émilion Grand Cru Yıl: 2013 Tarım: Sürdürülebilir Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...
Fransa, Provins
217km
...Efsaneye göre, visitandine tarifinin, aynı zamanda Ziyaretçi Tarikatı'nın bir üyesi olan Aziz Jeanne de Chantal'ın kız kardeşi tarafından yaratıldığı söylenir. Kız kardeşlerin yumurta sarısını boya pigmenti olarak kullandıkları söylenir. Ayrıca vejetaryen oldukları da söylenmektedir. Eldeki yumurta beyazları ve badem ile visitandine'yi, finansier'in atası olan bu küçük keki icat etmişlerdir. Yumuşak ve hafif bir kek! “Visitandine” ismi, üyeleri “visitandines” olarak da adlandırılan Ziyaretçi Tarikatı'nın adından gelmektedir. Net ağırlık: 140g...
Fransa, Saint Quentin Fallavier
235km
Gojo, hayatınızı kolaylaştırırken sağlığınıza da özen göstermeniz için karışımlar sunuyor. Bu karışımlar, yalnızca sıvı malzemeler (yumurta, bitkisel süt, yağ...) ekleyerek kolayca tuzlu veya tatlı tarifler hazırlamanıza olanak tanır. Malzemeler titizlikle seçilmiştir. Hepsi organik ve glütensizdir. Gojo, hazırlıklarında yalnızca kaliteli unlar kullanmayı ve her birinin özelliklerinden faydalanmak için çeşitlendirmeyi tercih etmiştir. Ayrıca, malzemelerde hiçbir nişasta, katkı maddesi veya koruyucu bulunmamaktadır. Sadece sağlıklı ve faydalı malzemeler kullanıyoruz.
Fransa, Flagey
76km
AGRODOUBS, COQUY evinden çıkan bir iştiraktir ve yumurta (beyaz, sarı, pastörize yumurta akı) işleme tesisidir. 1990 yılında aşırı üretimi değerlendirmek amacıyla kurulmuştur. Dondurulmuş tatlı hazırlıkları konusunda yirmi yıllık deneyime sahiptir ve oteller, restoranlar, çikolata üreticileri ve gıda sanayicileri için mutfak hazırlıkları konusunda uzmanlaşmıştır. AGRODOUBS, pastörizasyon ve...
Fransa, Wittenheim
106km
... hazırlanırken, VALFLEURI'nin Alsace makarnaları yalnızca sert buğday irmiği ve taze yumurtalardan oluşmaktadır, bu da onları benzersiz kılmakta ve kendilerine özgü özellikler kazandırmaktadır. Kalitesi ve zengin taze yumurta içeriği, VALFLEURI'nin Alsace makarnalarını gurmelerin beğenisini kazanan bir üst düzey ürün haline getirmektedir.
BATI BROMATOLOJİ LABORATUVARI (LBO), mikrobiyolojik, kimyasal ve hidrolik analiz hizmetleri sunmaktadır. Yapılan analizler, insan tüketimi veya hayvan beslenmesi için tasarlanmış ürünler, su ve tarım-gıda sektöründeki çevre örneklerini kapsamaktadır: Kesimhaneler, kesim, tavuk sektörü, şarküteri, tuzlama, et ürünleri, hayvan yemi, deniz ürünleri, bisküvi, pasta, dağıtım ve restoran ile yumurta...
Fransa, Maxeville
115km
... çıkarmaktadır. Bu yöntem, gıdada bulunan su ve özlerin kaybını önemli ölçüde azaltmakta, anında ve hızlı bir şekilde gerçekleşmekte, yağlı kokular veya dumanlar üretmemekte ve gıdaya önceden alkole eklenmiş bir aroma transfer etmektedir. "Gösteri pişirme" örnekleri: salonda yumurta pişirme, sıcak sufle, gösteri karamelizasyonu, salonda alevlendirme, ayrıca etler, balıklar, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri, meyveler gibi diğer "sürpriz" pişirme yöntemleri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play