Fransa, Lys Haut Layon
233km
...Tortulardan arındırma - Fermentasyonun günlük takibi - 16°C'de sıcaklık kontrolü - Süzme - Filtrasyon Şişeleme ve şaraplarımızın troglodit mahzenlerinde en az 12 ay olgunlaşması ile köpüklenme. Basınç: 5 ila 6 bar. Tadım Notları: Hafif amil alkol notaları içeren cazibeli bir burun, taze ve aromatik bir ağızda başlangıç. İnce ve zarif bir kabarcık. Eşleşmeler: Vouvray, aperatif olarak kutlama anlarınıza eşlik ederken, Brut için balık veya beyaz et ile yemeklerinizi ve tatlılarınızı da tamamlayacaktır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play