Fransa, Auxerre
242km
... kızartması, peynir tabağı, armut çikolata crumble. Şarap yapımı: elle hasat. Parçalı olarak yürütülen şarap yapımı, termoregüle edilmiş paslanmaz çelik ve ahşap tanklarda gerçekleşiyor. Olgunlaşma, 14 ila 20 ay boyunca meşe fıçılarda (yüzde 60 ila 100 yeni, geri kalanı 1 yıllık fıçılarda) gerçekleştiriliyor. Göz: derin Bordeaux rengi. Şarap uzmanının tavsiyesi: 14-16°C'de servis edin. Alkol oranı: %14,5 Saklama süresi: 15 yıl Ambalaj: 6 adet 75cl şişe içeren karton. Mülk: Château Grand Mayne Appellation: Saint-Émilion Grand Cru Yıl: 2015 Tarım: Sürdürülebilir Etiket: Kontrol Altında Menşei Belgesi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play