Fransa, Vertolaye
128km
...Sakatat, et, balık, sebze kesmek için dayanıklı ve estetik birçok kesme tahtası modeli üretiyoruz... Bu nesneler, ihtiyaçlarınıza göre masif veya birleştirilmiş ahşaptan, serigrafi veya gravür ile üretilir ve gıda kullanımı için yağlanır.
Fransa, Laguiole
137km
...La Maison CONQUET, Aubrac'ın gastronomik gelenekleri konusunda uzmanlaşmıştır. La Maison, saf Aubrac sığırı, Aveyron domuzu, Aveyron kuzu eti ve dana eti kullanarak şarküteri ürünleri, konserveler ve birçok et ve özel ürün üretmektedir. Şirket ayrıca pişirilmiş yemekler, sakatat, aligot ve tome gibi yerel peynirler de üretmektedir. La Maison tarafından sunulan pişirilmiş yemekler esasen tripoux, lahana dolması ve kuru erikli Aveyron farçous'tur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play