Fransa, La Cadière-D'azur
236km
...Organik tarım. Elle ile hasat, kasalarda. Tam üzüm ayıklama, Termoregüle paslanmaz çelik tankta fermantasyon, Dönme işlemi. İki farklı şarapta fıçıda olgunlaştırma, Karıştırma, Geleneksel mantar tıpa. TADIM GÖZ: Koyu mor renk. BURUN: Aromatik, karakteristik, yoğun kırmızı meyve aromaları, meyan kökü aromaları, kavrulmuş aromalar. AĞIZ: Derin, güçlü, ipeksi, komposto meyve notaları, kırmızı meyve notaları, baharat notaları, erimiş tanenler, yuvarlak, yapılı gövde, yüksek yoğunluk, uzun kalıcılık. Üzümler: Grenache ( %10) / Mourvèdre ( %90) Alkol: %14,5 Hacim: 75 cl...
Fransa, Saint-Vérand
115km
...Beaujolais-Villages'ımız, güçlülüğünü damakta hissettirirken meyvemsi yapısını koruyan aynı yöntemle vinifiye edilmektedir. Bu şarap, güzel, derin bir renge ve iyi bir tanen yapısına sahiptir. Burun, olgun, yoğun kırmızı meyve notalarıyla açılır. Damakta ince bir yapıya sahip olup, yumuşak, ipeksi tanenler barındırır. Bu canlı, gevrek şarap iyi bir aromatik kalıcılığa sahiptir.
Fransa, Lardier Et Valença
109km
...Vitis vinifera Damıtma yoluyla elde ettiğimiz uzmanlığımız sayesinde size yüksek kaliteli kozmetik sular sunabiliyoruz. Miel distile suyu atölyelerimizde damıtma yoluyla elde edilmektedir. Uygulamalar, özellikler: Oligo-elementler açısından zengin, tanenler, vitaminler, meyve asidi, peeling etkisi, nazik, aydınlatıcı ve koruyucu Alkol içerir: Hayır Toplam birim ağırlığı (kg brüt): 1 Yoğunluk: 1 Birim hacmi litre cinsinden: 1...
Fransa, Signes
229km
...Tadé çay sabunu, birinci sınıf bitkisel yağlar ve çay yaprakları kullanılarak soğuk saponifikasyon yöntemiyle üretilmiş, lüks bir sabundur. Genç ve sağlıklı bir cilt için özel olarak formüle edilmiştir. Soğuk saponifikasyon ile, zeytin ve defne yağları ile çay kullanılarak yapılmıştır. Antioksidanlar ve tanenler açısından zengin olup, cildin genç kalmasına yardımcı olur. Cilt ve yüz bakım sabunu. Ağırlık: 150g Referans: PAFORM22...
Fransa, Saint Cannat
187km
... edilir. 18 ay boyunca meşe fıçılarda olgunlaştırılır. Şarap 8-10 yıl saklanabilir. TADIM NOTLARI Derin kırmızı renk, yoğun burun ve çok ince kırmızı meyve aromaları, pürüzsüz tanenler ile hoş bir uzunluk. Yemek eşleştirmesi: Özellikle av etleri, güveçler, peynirlerle Bandol kırmızı şaraplarımızı takdir edeceksiniz... İdeal tadım sıcaklığı: 16° ile 18°C arasında. Tadım öncesinde 1-2 saat açın.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play