Fransa, Auxerre
223km
... girişlerinizi (kıymalı turta veya kraliçe lokması) etler (kuzu pirzolası, bonfile veya fırınlanmış piliç), balıklar (Bordeaux usulü lamba) ve sebze yemekleri (kuru mantar gibi) ile eşleştirir. Œil: derin garnet moru Oenolog tavsiyesi: 16-18°C'de servis edin Alkol oranı: %14 Saklama süresi: 22 yıl Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton Domaine: Château Haut-Brion Appellation: Pessac-Léognan Millésime: 2018 Kültür: Geleneksel Etiket: Kontrol Altında Menşei...
Fransa, Rungis
84km
... tutkunları tarafından "zevk eti" olarak anılmaktadır. Eti son derece sulu olup belirgin bir lezzete sahiptir. Karakterli bir et olmasına rağmen oldukça nazik bir yapıya sahiptir. İyotlu ve hafif tereyağlı tadı, damağınızda son derece şaşırtıcı bir deneyim sunar. Fiyatının uygun olması, onu arkadaşlar veya aile ile yapılacak bir yemek için mükemmel bir seçenek haline getirir. Aberdeen Angus için en yaygın üç kesim; bonfile, filet ve kaburdik. Hangi parçayı seçerseniz seçin, bu etle yanılma şansınız yok.
Fransa, Saint-Brice-En-Cogles
229km
... veya değerli müşterilerimizin taleplerine göre dondurulmuş domuz eti sunuyoruz. - dondurulmuş domuz bonfile, kemiksiz, sinirsiz - dondurulmuş domuz parçaları - dondurulmuş domuz yanakları, derisiz, dondurulmuş domuz şankları - dondurulmuş domuz bonfile kaburgaları ve domuz şankları - dondurulmuş domuz normal sırt yağı - dondurulmuş domuz yumuşak yağı - dondurulmuş domuz diz, dondurulmuş domuz...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play