...Façon LOMO 3.5 kg, DLC 20 gün
Yaz aylarında en iyi satış yapan ve özel ürünümüz. Gerçekten çok orijinal ve lezzetli! Bu, Tatlı Biberle Marine Edilmiş Jambon.
Şu şekilde satabiliriz:
- Izgara için dilimlenmiş, sanki bir bonfile gibi (tavada, ızgarada veya mangalda)
- Rosto olarak
- Şiş kebap olarak
- Fırında pişirilmiş jambon olarak.
Gerçekten çok lezzetli ve uygun fiyatlı.
...• Yağ kabuğu: dış yağ
• Yağ parçası: kabukların kesiminden elde edilen yağ
• Yağlı veya yağsız deriler, maksimum 21 cm genişliğinde ve 1 cm kalınlığında
• AB onaylı mezbahalardan elde edilen hammaddeler
UYGULAMALAR
• Yağ: şarküteri, tuzlama (sosis harcı, iç harçlar, börekler…)
• Deriler: jambonlar, jambon parçaları…
AMBALAJ
• Yağ: 20 ila 25 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok
• Deriler: 20 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok
SACAKLAMA
• Yağ:
Taze: 0 +4°C'de 9 gün
Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay
• Deriler:
Taze: 0 +4°C'de 9 gün
Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay...
...Üretim tarafından gerçekleştirilen çabalar, pişirilmiş ve taze şarküteri ürünlerine dönüşüm için tasarlanmış şartnamelerin doğmasına yol açtı: sosis, kırsal pastırma ve jambon.
Birçok tanınmış firma, Fermiers d’Argoat'ın bir parçasıdır: BIGARD Quimperlé (29), TALLEC Bannalec (29), Jean Stalaven Hillion (22), Maîtres Jacques Rennes (35), Charcuterie du Blavet Kervignac (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) ve Herta Illkirch (67).
...malzemeler :
- %97 Organik Eski Beyaz Şarap Sirkesi*
- %3 Doğal Aroma
- * Organik Tarım Üzümlerinden Elde Edilmiştir
- Meşe fıçılarda hazırlanmıştır
- Pastörize edilmemiştir
Kullanım önerileri :
Cevizli, rokforlu endivye salatası veya mâche salatası ile.
Bu sirke, noel salatalarınızı endivye, jambon, emmental ve taze ceviz içi ile zenginleştirecektir.
Bu ürün alerjen içermez, koruyucu yoktur.
Bu ürün ayrıca 3-5-10 litrelik cubitlerde, 220 litrelik fıçılarda ve talep üzerine 1000 litrelik konteynerlerde de mevcuttur.
Ayrıca 25 cl olarak da bulunmaktadır.
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor.
Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar
Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür.
800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.