...170g'lık "Figure de Poulpe" sürme ürünümüz, Akdeniz ahtapotundan, sulu domatesler ve taze limon kekiği ile sotelenip pişirilerek ünlü şef Guillaume Sourrieu tarafından hazırlanan lezzetli bir yaratım. Bu sürme ürün, Akdeniz lezzetlerine gerçek bir saygı duruşu niteliğinde olup, zengin ve otantik bir tat deneyimi sunuyor.
Boyutlar Y:9 cm
Net ağırlık:170...
1835 yılında kurulan Domaine de la Flaguerie, elma şarabı üretimi ve işlenmesine adanmış bir aile işletmesidir. Doğaya aşık olan bu alan, 1998 yılında Organik Tarım değerlerini benimsemiştir.
Domaine, elma suları, IGP Normandiya elma şarapları ve armut şarapları, AOC Normandiya Pommeau, AOC calvados, yüksek kaliteli organik içkiler ve likörler üretmektedir; bu ürünler Fransız pazarına ve Avrupa ...
...Bir ateşin kenarındaki akşamın sıcaklığını, aromatik ve odunsu notalarla kapsüllenmiş bu parfümde hissedin. Taze çamın keskin havası, yeşil notalarla birleşerek, zengin bir patchouli, sandal ve sedir kalbine yol açar; bu kalp, yosun, vanilya ve deri akorlarının sıcak bir kucaklamasıyla sarılmıştır.
Koku Ailesi: Aromatik, odunsu, vanilyalı
Üst Notlar: Çam, taze akor
Orta Notlar: Patchouli, sandal, sedir...
...Thymus Vulgaris olarak bilinen organik kekik, Lamiaceae familyasına aittir. Hasat edildikten sonra, tazekekik yıkanır, sıkılır, IQF olarak dondurulur, kesilir ve kalibre edilir.
Organik tarımdan elde edilen kekik: %100
Toplam enerji: 58 Kcal 243 kJ
Lif: 9,3 g
Protein: 4,3 g
Tuz: 0,05 g...
...pişirme işleminin sonunda ızgara et veya balığın üzerine serpebilirsiniz. Ayrıca, bir et için marine sosu olarak da kullanabilirsiniz. Kekik, örneğin fırınlanmış sebzeler gibi yemeklerinize tazelik katacaktır.
Salatalarınıza veya tostlarınıza enerji katmak için üzerine zaatar serpebilirsiniz. Ayrıca, bu baharat karışımını taze keçi peynirinin üzerine ekleyerek lezzet katabilirsiniz. Yoğurtlu bir sos için de temel olarak kullanılabilir.
KARTON:5Kg
KARTON:10Kg...
...LAHN, aromatik bitkilerin buharla mikro-ekstraksiyonunu gerçekleştirerek birkaç damla esansiyel yağ üretebilir.
20 ila 100 g taze bitki ile yaklaşık 200 mikro-litre esansiyel yağ üretmek mümkündür. Bu hacim, kromatografik bir analiz için yeterlidir.
Aromatik profil
Mikro-ekstraksiyon, ne tür bileşikler ürettiği bilinmeyen bitkilerin aromatik profilini test etmek için faydalıdır.
Örneğin, kekik...
... zenginleştirilmiştir. Taze narenciye kokusu, dokusu ve tamamen yenilikçi kullanımı ile sizi etkileyecek. 4 SEASONS FORM, sadece basit bir şekillendirme ürünü olmaktan çok daha fazlasıdır! İçeriği, binlerce yıldır güçlü nemlendirici ve iyileştirici özellikleri ile tanınan bileşenler açısından zengindir. Aktif bileşenleri, saçların parlaklığını ve ışıltısını artırır, saç derisini derinlemesine uyarır ve yeniler. Saç jölemiz, ailenin tüm bireyleri tarafından, hatta en küçükler tarafından bile kullanılabilir!
...Limon otu, Endonezya kökenli parfümüyle bizi büyülüyor. "Hindistan Otu" olarak adlandırılan limon otu, mutfakta ve infüzyonlarda harika bir şekilde kullanılan güçlü ve limonlu bir parfüm sunuyor.
Tıbbi özellikleri antik çağlardan beri bilinmektedir ve hâlâ ateş, ağrılar, grip durumları veya stres gibi rahatsızlıklara karşı fitoterapide kullanılmaktadır. Araştırmalar ayrıca limon otunun kan şekeri seviyesinin düşmesine yardımcı olduğunu da ortaya koymuştur.
Limon otu infüzyonu, 1 L su için 15 g taze yaprak ile hazırlanmalı ve filamentlerin bulunmaması için dikkatlice süzülmelidir.
... elde edilmiştir, bahar veya sonbaharda, çiçek açma döneminde, yağışlara bağlı olarak toplanmaktadır. Parfümü taze ve hafif baharatlıdır.
Saf ve koruyucu içermeyen çiçek suyu. Buzdolabında saklayınız.
Tüm hidrolatlarımız, ürünün maksimum temizliğini sağlamak için şişelenmeden önce filtrelenmektedir.
250 ml'lik sarı cam şişe (sprey başlığı ile birlikte).
…………..
İÇERİKLER INCI:
Rosmarinus officinalis à verb. acqua extract...
...Parfüm: Deri-Ağaç.
Parfüm, baharatlı üst notaların sıcaklığıyla açılır. Safran, gül ve menekşe çiçek kalbini öne çıkarır. Alt notalar, amberli ahşap ve deri notalarını geliştirerek bu şık erkek parfümüne karakter ve kalıcılık kazandırır.
Fransız tarzında, ERKEKLER için 4 parfümden oluşan bir koleksiyon; şık bir stil ve modern koku notaları. ORİJİNAL, ŞIK, KLASİK ve SPOR'u keşfedin.
Hacim: 100 ml
Üst notalar: Lavandin, Armoise, Kekik
Kalp notaları: Deniz Notları, Cistus Absolu
Alt notalar: Sandal, Patchouli, Tonka Fasulyesi...
...Limon esansiyel yağı, canlı ve ferahlatıcı tadı ile benzersiz aromatik özellikleri nedeniyle gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılan değerli bir bileşendir. Taze limon kabuklarının ekstraksiyonu ile elde edilen bu esansiyel yağ, canlı kokusu ve taze limon tadı ile tercih edilmektedir.
Aromatik profili ve çoklu uygulamaları ile limon esansiyel yağı, gıda endüstrisinde çok yönlü ve sevilen bir bileşen olmaya devam etmekte, geniş bir ürün yelpazesine ferahlık ve canlılık katmaktadır.
...SARRIETTE - Satureja
Hafif baharatlı bir tat, hem nane hem de kekik ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda eşek biberi olarak da bilinir.
Bitki
Sarriette - Satureja.
Mutfak
Soslar, av etleri, taze keçi ve koyun peyniri, kuru baklagiller, fasulye, kabak ve balkabağı, bezelye.
Şekil / Miktar
Organik Kuru Baharatlar / 40g - 220g.
Menşei
Fransa - %100 organik bitki.
Faydaları
Sindirim, ishal...
...Kekik, zor sindirimi önlemedeki özellikleriyle bilinir.
Donmuş olmayan taze organik bitkiden çıkarılmıştır.
Toplama yerinde bekletilmiştir (Köken Fransa).
50 ml cam şişe.
... canlandıracak ekşi ve aromatik bir nota ekler. Taze ve limonlu aroması, balık yemekleri, salatalar, marine edilmiş yiyecekler ve daha birçok tarifle mükemmel bir uyum sağlar.
Bu aromalı Guérande iri tuzu, kaliteleri için titizlikle seçilmiş malzemelerle hazırlanmıştır. Guérande tuzu, geleneksel yöntemlerle elle toplanarak, böylece temel minerallerini korur.
Referans:AR809598
İçindekiler:Guérande tuzu, limonlu kekik (10%)...
...Oleisys® Zeytinyağı Picholine Zeytini & Kekik 200 ML - Oleisys'in Picholine zeytini ve kekik aromalı zeytinyağı,
Doğal kekik aromalarıyla hazırlanmış bir mutfak ürünü,
Bahçesindeki gizli zenginlikleri keşfetmek isteyen OLEISYS, kekik aromalı bir mutfak ürünü ile serisini tamamlıyor.
Languedoc bölgesinin organik Picholine zeytinlerinin soğuk sıkımıyla elde edilen, yerel olarak üretilen tazekekik ile zenginleştirilmiş (2%) olağanüstü bir yağ. Mükemmel bir şekilde ızgara ve balıkları süsleyecek bir mutfak ürünü.
...Kapağı kaldırdığınızda, ünlü Patrimoniu muskat şarabından da bir şişe açıyoruz. İlk kokular taze, tatlı ve Korsika'nın yamaçlarını andırıyor.
İncirin yumuşaklığı ve çıtırlığı, hafif bir biberiye aroması yayıyor. Güzellik adamızın güzel kokusunu taşıyan bir zevk!
100 g için besin değerleri
enerji(kcal)= 224
erji(Kj)= 915
yag(gram)= 0.4
bunlar doymuş yağ asitleri(gram)= 0
glükoz(gram...
...Biyolojik romarin bitkisi "Romon Nature", baharat olarak kullanımıyla tanınmasının yanı sıra, zengin uçucu yağları sayesinde tıbbi özellikleri ile de bilinir.
Antik çağlardan beri güçlendirici, uyarıcı olarak kullanılmasının yanı sıra sindirim özellikleri için de tercih edilmektedir. Poşetinizi sıcak su dolu bir fincanda 3-4 dakika demlemeye bırakın. AB BİYOLOJİK TARIM SERTİFİKALI. %100 organik, başka bir şey yok - bilgi için bölümümüzü inceleyin: Çaylar, bitki çayları, Provence otları.
20 taze poşet
Lançon de Provence'daki "ARAQUELLE" Laboratuvarları tarafından üretilmiştir.
... infüze edilmiştir.
Alkol hacmi: %22
İş hediyeleri için ideal içecekler
Tarz: Taze ve güçlü, hafif bir acılık ile
Renk: Kırmızı yakut
Burun: Taze ve biberli
Ağız: Juniper, acı portakal ve kırmızı meyvenin ince bir karışımı. Bitkisel bir final.
...Yeşil Biber, Piper Nigrum bitkisinin gerçek biber tohumudur ve olgunlaşmadan önce toplanır. Bu nedenle, ağızda çok daha yumuşak, ama aynı zamanda daha "yeşil" bir tat bırakır.
Taze toplandığında, yeşil biber çok hızlı bir şekilde bozulur; bu yüzden genellikle tazeliğini ve kıtırlığını korumak için tuzlu su veya sirke içinde saklanır. Diğer bir koruma yöntemi ise, hasattan hemen sonra dehidre edilerek rengini ve tatlı kokusunu korumaktır.
Aroması: Kekik, Biber
Menşei: Cochin, Hindistan...
...Bir tereyağlı milföy hamuru, kekik aromalı ricotta ile yapılan eriyen bir harç ile kaplanmıştır. Taze marine edilmiş kabaklar ve dilimlenmiş bademler. Vejetaryenler için uygundur.
Ağırlık: 240g...
...Referans
3417960034490
Kullanım önerileri:
Balıklar, soslar, mercimekler, fasulyeler.
8 kişilik kabak clafoutis tarifi
Hazırlama süresi 1saat
- 5 g et suyu veya 1/2 et bulyonu
- 100 g su
- 800 g kabak
- 1/2 çay kaşığı zerdeçal
- Tuz
- 3 yumurta (140 g)
- 2 dal kekik
- 100 g un
- 400 g yağsız süt
- Küçük bir çiçek demeti
- 110 g taze keçi peyniri
- 30 g siyah zeytin
Kabakları yıkayın...
...Domateslerimiz, Ormylia adlı küçük bir kasabada, Orta Makedonya'da yetiştirilmektedir. Geleneksel kurutma yöntemi, bir hafta boyunca güneşte kurutma, besin kalitelerini korur. 1 kg kuru domates üretmek için 11 kg taze domatese ihtiyaç vardır.
İçindekiler: kuru domates* %55, sızma zeytinyağı* %44, kekik*, fesleğen*, tuz (*organik tarımdan elde edilmiştir).
Koruyucu veya katkı maddesi içermez.
Son kullanma tarihi: 24 ay.
... karşı mücadelede yardımcı olur. Gül, Kekik ve Ihlamur çiçek suları hassas ve tahriş olmuş ciltleri yatıştırırken, Nane yağı tonik etkisiyle ferahlatır.
Her kullanımdan önce iyice çalkalayın.
İçindekiler:
Gül*, Kekik* ve Ihlamur* çiçek suları, Kayısı*, Tatlı Badem* ve Ayçiçeği* bitkisel yağları, Limon* ve Nane yağı*, Bitkisel gliserin*, Guar sakızı*, Kakao yağı*, Kekik özü*, sodyum benzoat, glukonolakton.
Hacim: 50 ml'lik şişe...
... göstermektedir. Côtes du Rhône ile ne içilir? Côtes du Rhône Rouge'u şu yemeklerle servis etmenizi öneririz: - Bir dana carpaccio. - Kekik ile fırınlanmış kuzu. - Paskalya kuzu. - Paskalya kuzu. - Bir dana yahni. - Bir dana Stroganoff. - Kuzu köfteleri.
...Accord metvin şarküteri, kırmızı et, konserve sebzeler, sert peynirler ve tatlı
Vinification Sepetlerde hasat, titreşimli masalarda geçiş, manuel ve optik seçim, ezme olmadan. Fermentasyon süresi 28 ila 30 gün. Fıçıda olgunlaşma (yüzde 50 yeni, yüzde 50 bir şarap).
Göz: koyu ve yoğun renk
Burun: kahve, kiraz ve frenk üzümü notaları
Ağız: taze ve tatlı kırmızı meyveler, meşe ve kekik
Şarap...
...Fenkel, çok taze, tatlı ve anasonlu bir lezzete sahiptir, baharat olarak kullanılır.
Fenkelin mutfaktaki kullanımları:
Fenkel, anason, çemen, maydanoz, sarımsak, kimyon, lavanta, muskat, kekik, biberiye, maydanoz, adaçayı ve kekik ile uyum içinde kullanılır.
Ayrıca mantar, hindiba ve peynirlerle de çok iyi bir şekilde kullanılır.
Fenkel tohumları, balık, kabuklu deniz ürünleri ile mükemmel bir...
... mükemmeldir.
Tarçın: Hoş kokulu ve tatlı, tatlılar ve bazı tuzlu tarifler için idealdir.
Kekik: Aromatik ve doğal, et yemeklerini ve güveçleri zenginleştirmek için mükemmeldir.
Kişniş: Tohum veya toz halinde,
Tatlı veya acı paprika, yemeklere renk ve tat katar.
Kimyon: İki çeşit mevcut, tohum ve toz.
Nioura biberi ve diğer baharatlar. Maison Beldi ile her baharat ve her alet, kusursuz bir kalite sağlamak için özenle seçilmektedir.
...Biz, Languedoc-Roussillon'un garrigues bölgesinde organik yabani aromatik bitkilerin üreticisi/toplayıcısıyız. 2012 yılında kurulan yapımız, çok yüksek aromatik kaliteye sahip bitkeler sunmaktadır: 5 farklı ve şaşırtıcı aromaya sahip kekik çeşitleri, biberiye, lavanta, sarımsak otu, defne, kalament... Bitkiler taze, kuru veya işlenmiş olarak sunulmaktadır. Üretim sürecimiz örnek teşkil etmektedir...
... kadar her aşamayı kontrol ediyoruz, böylece zamanla stabil ballar sunabiliyoruz. Aşağıdaki balları sunuyoruz: lavanta, garrigue, kestane, Camargue, Terre d'Argence, beyaz çiçek, kekik, akasya, çiçekler, alıç, çam, Crau ovası, böğürtlen/ıhlamur. Ayrıca, restoranlar için mükemmel olan pastörize edilmemiş bal sirkesi üretiyoruz. Son olarak, ya taze dondurulmuş ya da kuru olarak çok renkli polen sunuyoruz.