Belçika, La Hulpe
... Rafine edilmemiş palmiye yağı, özellikle E vitamini (tokoferol ve tokotrienoller) ve antioksidanlar açısından zengindir. Genellikle Afrika ve Asya mutfaklarında kullanılır; burada yemeklere belirgin bir tat ve canlı bir renk katar. Rafine palmiye yağının aksine, besin bileşenlerinin büyük bir kısmını korur.
Türkiye, Mamaris
...Rafine Beyazlatılmış Deodorize Edilmiş (RBD) Palm Çekirdeği Yağı veya PKO, yağ palmiyesinin (Elaeis guineensis) çekirdeğinden elde edilen yenilebilir bir bitkisel yağdır. Palm meyvelerinden elde edilen diğer iki yenilebilir yağ ile karıştırılmamalıdır: Palm yağı, yağ palmiyesi meyvesinin posasından çıkarılır ve hindistancevizi yağı, hindistancevizi çekirdeğinden elde edilir. "Sabun", "Kozmetik...
Polonya, Brzozów
...Sızma hindistancevizi yağı, ilk presle elde edilen en yüksek kaliteli yağdır, soğuk preslenmiş ve öngörülemezdir. Bu yağ, hindistancevizi palmiyesi meyvesinin etinin preslenmesi sonucu elde edilir. 26 °C'ye kadar kalıcı bir kıvama ve beyaz bir renge sahiptir. 26 °C'nin altında yarı sıvı bir kıvam alır. Yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır, bu nedenle kızartma için idealdir. Yağ bileşiminin %93'ü...
Fransa, Saint Andiol
...Palm Yağı İçermeyen Ürün Doğal hafif asitler ile Mutfak, banyo, elektrikli ev aletleri (su ısıtıcıları, kahve makineleri...), zeminler vb. için kireç çözücü... Gıda standartlarına uygun, ürün mutfak aletleri için kullanılabilir. %100 bitkisel kaynaklı PE şişe 750ml – 5L bidon – ECOCERT Sertifikalı Ürün Sadece doğal kaynaklı bileşenlerle tasarlanmıştır. Maksimum etkinlik için konsantre ürün. Ambalaj: 750 ml şişe, 25 Litre, 5 Litre Görünüm: sıvı Hacimsel yoğunluk: 1.1 Kg/L pH: 1...
Hollanda, Oudeschild
Almanya, Hamburg
...Palmiye yağı, yağ palmiyesi meyvelerinden elde edilen çok yönlü ve yaygın bir bitkisel yağdır. Yüksek verimi ve düşük maliyeti nedeniyle, gıda, kozmetik ve biyodizel gibi çeşitli ürünlerin popüler bir bileşenidir. Ancak, üretimi ormanların yok edilmesi ve nesli tükenmekte olan türlerin yaşam alanlarının kaybı nedeniyle çevresel endişelere yol açmıştır. Sürdürülebilir uygulamalar ve sertifikalar, bu sorunları ele almayı amaçlamaktadır.
Macaristan, Budapest
...Tarih boyunca, hindistancevizleri yerli halklar için temel bir gıda olmuştur. Hindistancevizi palmiyesi (Cocos nucifera) meyvesi, ağaçta beş ila on iki meyve içeren salkımlar halinde gelişir. Hint Okyanusu'ndaki adalardan veya Asya ile Avustralya arasındaki takımadalardan gelmektedir. Meyvesinden elde edilen yağ, hindistancevizi yağı, trigliseritler, tokoferoller, fosfolipidler ve yağ asitleri...
...Saw palmetto yağı, çeşitli yağ asitleri ve uçucu yağlar bakımından zengin olan olgun ve kuru saw palmetto meyvelerinden (Sabah palmiyesi) süper kritik karbondioksit (CO2) ekstraksiyon teknolojisi kullanarak elde edilir. Bu yağlar başlıca oleik asit, laurik asit, miristik asit, palmitik asit, linoleik asit, stearik asit, linolenik asit ve diğer bileşenleri içerir. Özellikler: Yağ: %85-95 MOQ: 1kg Paket: 1kg/Çanta, 25kg/Damla CAS No: 31​​4041-17-3...
Almanya, Niederkrüchten
... Fazla Bilgi Yağ, Babassu palmiyesinin meyvesinden elde edilir. Bu ağaç Güney Amerika'da yetişir. Yağ asidi bileşimi hindistancevizi yağını andırır. Yağ, ağırlıklı olarak doymuş yağ asitlerinden oluşur ve oda sıcaklığında katıdır. Ancak hafif ısıtıldığında erir. Yüksek laurik asit içeriği nedeniyle, Babassu palmiyesi yağı yüz kremleri için de mükemmel bir şekilde uygundur. Ayrıca sabunlar veya şampuan sabunlarında da bu yağ sıklıkla kullanılır.