...Glukozşurubu, şekerleme ve reçineler endüstrisi, ince fırıncılık ve konfeksiyon için önemli bir hammadde olup, 45° glukozşurubu çıplak elle top haline getirilebilir, çünkü daha yüksek kuru madde içeriği sayesinde daha serttir. Bu nedenle, örneğin pasta kaplamaları, çikolata, modelleme çikolatası, şekerlemeler ve dondurma için iyi bir şekilde kullanılabilir.
Gıda, Yem, İlaç.
Yıllara dayanan hammadde ticareti deneyimimize dayanan temel yetkinliğimiz.
Gıda, Yem ve İlaç alanlarında 40 yıllık deneyim kendini gösteriyor. Odak noktamız, sunulan teknik destek ile birlikte yüksek kaliteli ürünlerdir.
Tanınmış, öncelikle Avrupa merkezli üreticilerin geniş ürün portföyü, yüksek kalite talepleri olan müşterilerimiz için bizi ilginç bir tedarikçi haline getiriy...
...Mısır tohumundan, amilolitik fermente maddelerin kullanımıyla nişasta hidrolizi süreci altında üretilmiş, ardından hidrolizatın filtrasyonu, demineralizasyon ve belirli bir kuru madde ağırlık oranına kadar kaynatılması ile elde edilmiştir.
100g'daki Kuru Maddeler, en az: 77,6 g/g
Karbonhidratlar, %, en az: 100
Yağlar, %: 0
Proteinler, %: 0
Enerji değeri, kcal/100 g: 310,4
Bileşim: Patoka %100 / Şurup %100
Kuru maddeler, %, min: 78,0
pH: 3,5 – 5,0
SO2, ppm, max: 10 mg/kg
Toplam Kül, % max: 0,40
Fruktoz %: 9,0 - 12,0
Maltodekstrin %: 18,0 - 35,0
Glukoz, %: 36,0 - 42,0...
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir.
İçindekiler: Şeker, glukozşurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi.
Üretim şekli: Bal ve glukozşurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır.
Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
...Tamamen yeni tuzlu karamelim, bataklığımın Fleur de Sel'i ile hazırlanmıştır.
El yapımı olarak üretilmiştir.
İçindekiler listesi
Glukozşurubu, şeker, tam süt tozu, tereyağı, dextroz, Île de Ré tuzlu çiçeği (<%1), Île de Ré tuzu, sodyum karbonat, emülsifiye edici: ayçiçeği lesitini...
...Yulaf, spelt, mısır gibi değişken oranlarda karışım (55.2%), glukoz-fruktoz şurubu (13.8%), değişken oranlarda pomelo, kavun, ananas, portakal parçaları içeren şekerlenmiş meyve karışımı (16.2%), hindistancevizi rendesi (5.5%), kuru incir parçaları (3.5%), şeker (2.8%), rafine deodorize edilmiş ayçiçek yağı, Himalaya tuzu, E vitamini.
...300g ve 60g'lık Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel tüpleri.
İçinde ne var?
Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel (glukoz-fruktoz şurubu, şeker, tatlandırılmış süt tozu, krema, tatlı tereyağı, Guérande deniz tuzu ile tereyağı, Guérande tuzu, su), stabilizatör: pektin.
Alerjenler dikkatle incelendi
Süt.
İyi saklamak zor değil
Régilait Tuzlu Tereyağı Karamel, açılmadan önce 15 ay ve açıldıktan sonra 1 ay, oda sıcaklığında saklanabilir.
Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
...toplam şeker içeriği 100g için 60g
1885'ten beri sonsuz gençliğin sırları! Ardèche Kestane Kreması, 1885 yılında Clément Faugier tarafından Privas'ta yaratılmış bir tariftir. Bu tarif, yaratıldığı günden beri aynı kalmış ve yalnızca doğal malzemeler kullanmaktadır. İçindekiler: kestaneler, şeker, şekerlenmiş kestane parçaları, su, glukozşurubu, doğal vanilya aroması
100g için 45g meyve ile hazırlanmıştır, toplam şeker içeriği 100g için 60g
Kod: 509
Net Ağırlık (g): 234
Brüt Ağırlık (g): 333
Fiyat HT: 2.06
Fiyat KDV Dahil: 2.17...
... tadını çıkarın.
Öneri: Pipeti oda sıcaklığındaki (yaklaşık 200 ml) bir süt bardağına koyun ve tatların tadını çıkarın.
Uyarılar: 3 yaş altındaki çocuklar yalnızca ebeveyn gözetiminde kullanabilir!
Pipeti kesmeyin.
İçindekiler: Şeker, Fruktoz, Yağsız kakao tozu, Glukozşurubu, Vitaminler ve Mineraller [çinko glukonatı, B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), D vitamini (kolekalsiferol)]. Doğal aromalar, Boya [Karotenoidler (β-karoten)].
Saklama: Nem ve ışıktan uzak tutun!
...Ortaklarımızla birlikte gıda, kozmetik, ilaç ve yem sanayileri için katkı maddeleri sağlıyoruz.
Dekstroz, fondan, fruktoz, glukozşurubu, draje şekeri, invert şeker şurubu, maltodekstrin, pudra şekeri, ince rafine şeker, kuru glukoz, ince beyaz şeker, şeker / glukoz karışımları...
...Mısır ve buğdaydan glikoz ve glikoz-fruktoz şurupları
- çeşitli DE değerleri ve viskozite
- ayrıca glikoz-fruktoz şurubu
- varil ürünleri, IBC veya tank kamyonunda dökme
- sertifikalı ürünler, Helal ve Koşer, GDO'suz...
...THCFREI Narkotik etkisi yok
AB'de üretilmiştir
İçindekiler: Şeker, Glukozşurubu, Asidik madde: Limon tuzu, CBD Ekstresi, Aromalar, Boya E101, E132.
CBD Şekerlemeleri Skunk Enerjik lezzet. Cihazdan sonra.
Bu ürünü sipariş edin ve 1 puan kazanın!
İçerik: 18g başına şekerleme...
...şekerler (Glukoz, Nişasta şekeri), Antioksidanlar (E331, E301), Baharat özleri, Tatlandırıcılar (E621), Aromalar). Yumurta, Pane harcı, Tam soya unu, Yağsız süt, Su, Beyaz şarap, Baharatlar, Soğan, Tatlandırıcılar (E621), Yemek tuzu. Tepsilere yağlı kağıt serin ve önceden ısıtılmış fırına yerleştirin.
Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen Bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir. Pişirilmiş et ürünü. İsviçre'de, İsviçre eti ile üretilmiştir.
...Lezzetli bir bakım
Fıstık, badem, fındık ve süt izleri içerebilir.
Bileşim: sakkaroz, buğday glukozşurubu, %12 bal, %1 propolis, kaplama maddesi: karnauba mumu.
Essonne'da üretilmiştir.
...Fondabee Bio, şeker kamışından elde edilen, organik tarımdan gelen bir besin maddesidir ve organik buğdaydan elde edilen glukoz-fruktoz şurubu ile zenginleştirilmiştir.
Arıların, yuvalarındaki stokların aileyi beslemek için yeterli olmadığı dönemlerde kullanmaları için bir tamamlayıcı yemdir.
Ağırlığı 2,5 kg'dır.
12,5 kg'lık kutu.
Ürün Kodu:657...
...Biz sunuyoruz:
BIO Dextroz
BIO Baharatlar
BIO GlukozŞurubu
ve daha fazlası.
BIO Guarkernmehl
BIO Tavuk Yumurta Beyazı Tozu
BIO Tavuk Yumurta Sarısı Tozu
BIO İnvert Şeker Şurubu %72,7
BIO Keçiboynuzu Tozu
BIO Karamel
BIO Patates Nişastası
BIO Yağsız Süt Tozu
BIO Mısır Nişastası
BIO Maltodekstrinler
BIO Pirinç Şurubu
BIO Ham Şeker
BIO Soya Unu
BIO Kuru Glukoz
BIO Buğday Gluteni
BIO Şeker Pancarı Şurubu...
... sağlarlar.
Eğer nihai gıda ürününe tat katkısı sağlandığı kanıtlanırsa, yanmış şeker şu şekilde etiketlenecektir: "karamel (glukozşurubu, su, şeker) veya (şeker, su)". Eğer sadece renk katıyorsa, etiketleme şu şekilde olacaktır: "renklendirici: E150a".