Slovakya, Dolný Ohaj
...Glukoz-fruktoz şurubu F9 KOD:D00902 Koruyucu kap:640 l Mauser kap:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Almanya, Buxtehude
...Glukoz şurubu, şekerleme ve reçineler endüstrisi, ince fırıncılık ve konfeksiyon için önemli bir hammadde olup, 45° glukoz şurubu çıplak elle top haline getirilebilir, çünkü daha yüksek kuru madde içeriği sayesinde daha serttir. Bu nedenle, örneğin pasta kaplamaları, çikolata, modelleme çikolatası, şekerlemeler ve dondurma için iyi bir şekilde kullanılabilir.
Avusturya, Wien
Gıda, Yem, İlaç. Yıllara dayanan hammadde ticareti deneyimimize dayanan temel yetkinliğimiz. Gıda, Yem ve İlaç alanlarında 40 yıllık deneyim kendini gösteriyor. Odak noktamız, sunulan teknik destek ile birlikte yüksek kaliteli ürünlerdir. Tanınmış, öncelikle Avrupa merkezli üreticilerin geniş ürün portföyü, yüksek kalite talepleri olan müşterilerimiz için bizi ilginç bir tedarikçi haline getiriy...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mısır tohumundan, amilolitik fermente maddelerin kullanımıyla nişasta hidrolizi süreci altında üretilmiş, ardından hidrolizatın filtrasyonu, demineralizasyon ve belirli bir kuru madde ağırlık oranına kadar kaynatılması ile elde edilmiştir. 100g'daki Kuru Maddeler, en az: 77,6 g/g Karbonhidratlar, %, en az: 100 Yağlar, %: 0 Proteinler, %: 0 Enerji değeri, kcal/100 g: 310,4 Bileşim: Patoka %100 / Şurup %100 Kuru maddeler, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Toplam Kül, % max: 0,40 Fruktoz %: 9,0 - 12,0 Maltodekstrin %: 18,0 - 35,0 Glukoz, %: 36,0 - 42,0...
İspanya, El Perello
...Bu ürün hakkında Toptan fruktoz glikoz %21. Toptan glikoz ve fruktoz şurubu.
Fransa, Montelimar
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
Fransa, Saint-Omer
...Tamamen yeni tuzlu karamelim, bataklığımın Fleur de Sel'i ile hazırlanmıştır. El yapımı olarak üretilmiştir. İçindekiler listesi Glukoz şurubu, şeker, tam süt tozu, tereyağı, dextroz, Île de Ré tuzlu çiçeği (<%1), Île de Ré tuzu, sodyum karbonat, emülsifiye edici: ayçiçeği lesitini...
Ukrayna, Pervomaysky
...Yulaf, spelt, mısır gibi değişken oranlarda karışım (55.2%), glukoz-fruktoz şurubu (13.8%), değişken oranlarda pomelo, kavun, ananas, portakal parçaları içeren şekerlenmiş meyve karışımı (16.2%), hindistancevizi rendesi (5.5%), kuru incir parçaları (3.5%), şeker (2.8%), rafine deodorize edilmiş ayçiçek yağı, Himalaya tuzu, E vitamini.
Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Glukoz şurubu, şeker, jelatin, dekstroz, asidik madde: sitrik asit, karamel şurubu, aroma, kaplama maddeleri: beyaz ve sarı balmumu, carnauba mumu, 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 332 kcal / 100g Lif 0,03g / 100g Yağ 0,5g / 100g Şeker 43g / 100g Diyet lifleri 40g / 100g Protein 6,6g / 100g Doymuş yağ asitleri 0,1g / 100g Karbonhidrat 75g / 100g EAN Kodu:3103220030486 Ürün Kodu:939406 Ortalama Son Tüketim Tarihi:200 gün Menşei Ülke:FRANSA Paketleme:30 UVC Palet Paketleme:9600 UVC (yani 320 paket) Marka:HARIBO Anahtar Kelimeler:haribo...
...İçindekiler: Alıç Meyvesi, Su, Limon Suyu Diyabetik - Antioksidan - Vegan Katkı Maddesi İçermez, Koruyucu İçermez, Boya Maddesi İçermez, Glukoz Şurubu İçermez...
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300g ve 60g'lık Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel tüpleri. İçinde ne var? Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel (glukoz-fruktoz şurubu, şeker, tatlandırılmış süt tozu, krema, tatlı tereyağı, Guérande deniz tuzu ile tereyağı, Guérande tuzu, su), stabilizatör: pektin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. İyi saklamak zor değil Régilait Tuzlu Tereyağı Karamel, açılmadan önce 15 ay ve açıldıktan sonra 1 ay, oda sıcaklığında saklanabilir. Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Fransa, Privas
...toplam şeker içeriği 100g için 60g 1885'ten beri sonsuz gençliğin sırları! Ardèche Kestane Kreması, 1885 yılında Clément Faugier tarafından Privas'ta yaratılmış bir tariftir. Bu tarif, yaratıldığı günden beri aynı kalmış ve yalnızca doğal malzemeler kullanmaktadır. İçindekiler: kestaneler, şeker, şekerlenmiş kestane parçaları, su, glukoz şurubu, doğal vanilya aroması 100g için 45g meyve ile hazırlanmıştır, toplam şeker içeriği 100g için 60g Kod: 509 Net Ağırlık (g): 234 Brüt Ağırlık (g): 333 Fiyat HT: 2.06 Fiyat KDV Dahil: 2.17...
İspanya, Tarragona
... tadını çıkarın. Öneri: Pipeti oda sıcaklığındaki (yaklaşık 200 ml) bir süt bardağına koyun ve tatların tadını çıkarın. Uyarılar: 3 yaş altındaki çocuklar yalnızca ebeveyn gözetiminde kullanabilir! Pipeti kesmeyin. İçindekiler: Şeker, Fruktoz, Yağsız kakao tozu, Glukoz şurubu, Vitaminler ve Mineraller [çinko glukonatı, B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), D vitamini (kolekalsiferol)]. Doğal aromalar, Boya [Karotenoidler (β-karoten)]. Saklama: Nem ve ışıktan uzak tutun!
...{"INGREDİYENTLER":"İçindekiler: karbonatlı su, şeker, asidik madde: sitrik asit, taurin %0,40, asidite düzenleyici: sodyum sitrat, glukuronolakton, aroma, glukoz-fruktoz şurubu, kafein %0,02, boyalar: E150c ve riboflavin, inositol, tatlandırıcı: steviol glikozitleri, niasin, pantotenik asit, B6 vitamini, B12 vitamini. Pastörize edilmiştir. Çeşitli ve dengeli bir diyet ile sağlıklı bir yaşam tarzı...
Almanya, Bergheim
...Dondurma ve diğer yemeklerin üretimi için. Kurutulmuş glukoz şurubu, dondurmanın kuru madde içeriğini ve tatlılığını etkiler. 25 kg torbada.
...Ortaklarımızla birlikte gıda, kozmetik, ilaç ve yem sanayileri için katkı maddeleri sağlıyoruz. Dekstroz, fondan, fruktoz, glukoz şurubu, draje şekeri, invert şeker şurubu, maltodekstrin, pudra şekeri, ince rafine şeker, kuru glukoz, ince beyaz şeker, şeker / glukoz karışımları...
Portekiz, Ponte De Lima
...Chupas CBD > THC İÇERMEZ - Narkotik Etkisi Yoktur > AB'de Üretilmiştir > İçerik: 18g Lolly başına > İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, asidik maddeler: sitrik asit, kenevir ekstresi, aromalar, boyalar: E101, E120, E132.
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, su, çikolata %18 - kakao kitlesi min. %43 (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, bitkisel yağ - palmiye, shea, sal, mango - değişken oranlarda, emülsifiye ediciler: lesitinler (soya) ve E476, aroma), asidite düzenleyici: sitrik asit, jel oluşturucu: agar, doğal aroma: vişne, boya: karmin asidi. Set: şehirler...
Türkiye, Istanbul
...yoğurt veya krep üzerine sos olarak kullanılabilir - Fırın tariflerinde lezzetlidir - Kullanışlı 1.6 kg'lık kavanozda gelir İçindekiler: Şeker, Buğday Unu, Bitkisel Yağlar, Glukoz Şurubu, Konsantre Süt, Şekerleme Şeker, Kakao Yağı, Düşük Yağlı Kakao Tozu, Emülgatör, Tuz, Aroma Vericiler. Besin Değerleri (100g başına): Enerji: 2269 kJ / 542 kcal, Yağ: 34.1 g, Karbonhidrat: 56.7 g, Protein: 7.1 g, Tuz: 0.23 g. Alerjenler: İçerir: Buğday, Süt, Soya. İçerebilir: Kuruyemiş, Yumurta. Saklama: Serin, kuru bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın.
...Mısır ve buğdaydan glikoz ve glikoz-fruktoz şurupları - çeşitli DE değerleri ve viskozite - ayrıca glikoz-fruktoz şurubu - varil ürünleri, IBC veya tank kamyonunda dökme - sertifikalı ürünler, Helal ve Koşer, GDO'suz...
Fransa, Coignieres
...THCFREI Narkotik etkisi yok AB'de üretilmiştir İçindekiler: Şeker, Glukoz şurubu, Asidik madde: Limon tuzu, CBD Ekstresi, Aromalar, Boya E101, E132. CBD Şekerlemeleri Skunk Enerjik lezzet. Cihazdan sonra. Bu ürünü sipariş edin ve 1 puan kazanın! İçerik: 18g başına şekerleme...
Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glukoz şurubu, asidite düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glukoz şurubu, azami ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glukoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asidite düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları.
Hollanda, Boxtel
...Maksimum yapışkanlık için glukoz şurubu bazlı yenilebilir yapıştırıcı. Yapıştırıcı, kolay damlatma kapağına sahip 65 gramlık bir şişede paketlenmiştir. İçindekiler: Glukoz şurubu, su, stabilizatör E466, koruyucular (E330, E202, E211).
İsviçre, Hendschiken
...şekerler (Glukoz, Nişasta şekeri), Antioksidanlar (E331, E301), Baharat özleri, Tatlandırıcılar (E621), Aromalar). Yumurta, Pane harcı, Tam soya unu, Yağsız süt, Su, Beyaz şarap, Baharatlar, Soğan, Tatlandırıcılar (E621), Yemek tuzu. Tepsilere yağlı kağıt serin ve önceden ısıtılmış fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen Bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir. Pişirilmiş et ürünü. İsviçre'de, İsviçre eti ile üretilmiştir.
Fransa, Gometz La Ville
...Fondabee Bio, şeker kamışından elde edilen, organik tarımdan gelen bir besin maddesidir ve organik buğdaydan elde edilen glukoz-fruktoz şurubu ile zenginleştirilmiştir. Arıların, yuvalarındaki stokların aileyi beslemek için yeterli olmadığı dönemlerde kullanmaları için bir tamamlayıcı yemdir. Ağırlığı 2,5 kg'dır. 12,5 kg'lık kutu. Ürün Kodu:657...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Eski usul el yapımı portakal kabukları, lezzetli etli portakal kabukları ile kaplanmış bitter çikolata. İçindekiler: şekerlenmiş portakal kabukları (portakal, şeker, GLUKOZ şurubu), bitter çikolata (kakao çekirdekleri, şeker, kakao yağı, emülgatör ayçiçeği lesitini, vanilya). Besin değerleri (100g): Enerji kJ / kcal 1671 / 397, Yağ (g) 11, Doymuş yağ asitleri (g) 6.5, Karbonhidrat (g) 72, Şekerler (g) 71, Protein (g) 2.0, Tuz (g) 0 17 ile 20°C arasında saklayınız. Net ağırlık: yaklaşık 150g...
...Biz sunuyoruz: BIO Dextroz BIO Baharatlar BIO Glukoz Şurubu ve daha fazlası. BIO Guarkernmehl BIO Tavuk Yumurta Beyazı Tozu BIO Tavuk Yumurta Sarısı Tozu BIO İnvert Şeker Şurubu %72,7 BIO Keçiboynuzu Tozu BIO Karamel BIO Patates Nişastası BIO Yağsız Süt Tozu BIO Mısır Nişastası BIO Maltodekstrinler BIO Pirinç Şurubu BIO Ham Şeker BIO Soya Unu BIO Kuru Glukoz BIO Buğday Gluteni BIO Şeker Pancarı Şurubu...
Fransa, Feurs
... sağlarlar. Eğer nihai gıda ürününe tat katkısı sağlandığı kanıtlanırsa, yanmış şeker şu şekilde etiketlenecektir: "karamel (glukoz şurubu, su, şeker) veya (şeker, su)". Eğer sadece renk katıyorsa, etiketleme şu şekilde olacaktır: "renklendirici: E150a".
Bu arama terimi için popüler ülkeler