İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Premium Reserve 80 Montaneras serimiz, Don Miguel'in kişisel bakımı ve gözetimi altında Guijuelo'daki en iyi granit mahzenimizde 48 aydan fazla yavaş ve dikkatli bir olgunlaşma sürecinden geçen toplam 80 parçadan oluşmaktadır. Ayrıca, %100 İberya ırkı olan ve meşe palamudu ile beslenen Premium Reserve 80 Montaneras jambonlarımız, en yüksek oleik asit yüzdesine (yüzde 56'dan fazla) sahiptir. Buna...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
İspanya, San Pedro Manrique (soria)
İspanya, Monroyo (teruel)
...Serrano jambon, "Denominación Origen Teruel" ile onaylanmış ve birkaç kez Teruel'in en iyi jambonu ödülünü kazanmış bir üründür. Denominación de origen (coğrafi işaret) sertifikası alabilmek için, minimum olgunlaşma süreleri, izin verilen minimum ağırlık, ebeveyn ırkları (sırasıyla Duroc ve Landrace), yalnızca bölgedeki tahıllarla üretilen yemler ve yüksek kaliteli ve güvenilir bir ürün sağlamak...
İspanya, Alcobendas
...Mısır ve tahıllarla beslenen domuzlardan elde edilen, geçmişin lezzetini yansıtan en yüksek kalitede beyaz domuz ürünü. Yüksek yağ infiltrasyonu ve sulu ürünler elde etmek için Duroc ırkı ile zenginleştirilmiş. 24 aydan fazla olgunlaşma süresine sahip ürün. ETG tarafından belirlenen çalışma metodolojisine uygun olarak üretilmiştir.
İspanya, Fuente De Cantos
... sınıflandırmayı yapmaktadır: Irk açısından: 100% İberik Jambon: %100 iberik ebeveynlerden gelen bir domuzdan gelmektedir ve ırk kitabına kayıtlıdır. % İberik: Bu durumda, Duroc ırkı ile olan melezlik oranı ile birlikte gelmelidir. Örneğin: "%75 iberik" ifadesi, %100 iberik bir anne ve Duroc domuzuyla melezlenmiş bir babadan gelen bir üründür. Beslenme açısından: Bellota Jambonu: Serbest olarak dehesalarda yetiştirilen bir iberik domuzdan gelir ve son beslenme döneminde doğal otlar ve bellota ile beslenmiştir. Cebo de Campo Jambonu: Serbest olarak yetiştirilen bir iberik domuzdan gelir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler