...W: 120 - 130. Seçilmiş İtalyan ve Avrupa tahıllarından elde edilen '00' tipi un. Hızlı hamur işleri için idealdir. Kıtır ve lezzetli bir hamur elde etmenizi sağlar. Kıtırhamur bazlı tüm hazırlıklar için önerilir: tartlar, kurabiyeler, canestrelli ve küçük pastacılık, kuru bisküviler, gofret.
10KG...
...Kıtırhamur için yarı mamul ürün, kullanımı kolay, klasik uygulamalar için ideal, örneğin kurabiyeler, tartlar, tartletler ve kıtır kurabiyeler.
Format: 10 kg
Dozaj: %100...
Forneria Veneziana'nın macerası 2009 yılında tamamen glütensiz bir laboratuvar ile başladı. Biz, sadece glütensiz değil, aynı zamanda farklı özelliklere sahip tatlılar, atıştırmalıklar, bisküviler ve tuzlu atıştırmalıklar üreten bir firmayız: alerjenlerden (süt ve türevleri, yumurta) ve vegan içeriklerden arındırılmış. Ürünlerimiz ayrıca GDO'suz, hidrojenize yağ ve palmiye yağı içermemektedir. Bis...
... lezzetli tariflerin hazırlanmasında hem de tuzlu tariflerde kullanılabilir.
Salatalarda, yoğurtlarda, tatlı ve tuzlu fırın ürünlerinin hazırlanmasında kullanabilirsiniz. Kahvaltıda, örneğin yoğurda eklenerek harika bir seçenek olurlar, ama aynı zamanda atıştırmalık olarak tek başına da keyifle tüketilebilirler. Son olarak, pastacılıkta yaygın olarak kullanılmaktadırlar: Bademle yapılacak tatlıların seçeneği gerçekten geniştir, çünkü kurabiye, hamur işleri ve keklerin hazırlanmasında temel malzemelerden biridir.
...Mulino Denti tarafından üretilen unların seçimi. Farklı ihtiyaçlar için farklı özelliklere sahip unlar. Kıtırhamur, pastacılık ve kahvaltı, büyük mayalı ürünler. Napoli pizzası için un.
Gıda sanayisi için makine üreten bir şirketiz. Özellikle, şirketimiz her türlü hamur için uygun olan (kıtırhamur, çırpılmış kıtırhamur, yumuşak hamur, glütensiz hamur, bademli hamur veya herhangi bir malzeme) küçük, orta ve büyük üretim için kalıplar üretmektedir.