İtalya, Milano
...Nisan ayında üretilen bu bal, kristalleşen bir baldır. Sıvı halde, neredeyse renksizden saman sarısına kadar; kristalleştiğinde bazen inci beyazına, bazen de açık bej tonuna dönüşür. Karakteristik kokusu, taze ve çiçeksi olup, portakal çiçeklerini andırır. Aroması meyvemsi, orta yoğunlukta ve tadımda oldukça kalıcıdır. ABBİNAMENTİ İçecekler, yoğurt ve tatlılar için hoş bir tatlandırıcıdır; tatlı...
İtalya, Giuliano
...Farina "O", Farina "00", şeker, tuz, hayvansal yağ, betakaroten. DOLGU: İnek ricotta, şeker, irmik, şekerlenmiş portakal, portakal püresi, tarçın aroması, vanilya. HAZIRLAMA: Yumurta sarısı ile yağlayın. Önceden ısıtılmış fırında 220°'de pişirin. PİŞİRME: Yaklaşık 18/20 dakika -18°'de saklama Çözümlenmesi gereken ürün...
İtalya, Padova
...CAFFE' BARBARO kapsülleri, birkaç saniye içinde lezzetli portakal aromalı çikolata hazırlamanıza olanak tanır. Süt, az yağlı kakao ve portakal aroması içeren çözünür bir karışım içerir ve lezzetli bir içecek sunar.
İtalya, Parma
... huzur sağlamaya yardımcı olur. Özellikle: Limon Esansiyel Yağı: Antiseptik, sıkılaştırıcı ve tonik etkisi vardır. Mandarin ve Tatlı Portakal Esansiyel Yağları: Rahatlatıcı ve antispazmodik özellikleri ile sinir uçlarını yatıştırıcı bir etki gösterir. Neroli Esansiyel Yağı (Acı Portakal): Aromatik, tonik, antiseptik ve mikro dolaşımı uyarıcı özellikleri ile cildi yeniler ve canlandırır. Salon Şişesi: 50 ml...
İtalya, Bronte
...İçindekiler: şeker, bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palmiye çekirdeği), yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, portakal aroması, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin), renk maddesi beta karoten E160a...
İtalya, Santa Maria Di Licodia
... morumsu bir renge sahiptir ve aroması yoğun ve taklit edilemezdir. Ünlü narenciye üretimine, Etna'nın eteklerinde yerli olarak yetiştirilen yaz meyveleri seçkisi de eklenmektedir: Dikenli İncir, Coscia Armutları, Tütün Şeftalileri, Nektarinler.
Bu arama terimi için popüler ülkeler