...Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir.
Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir:
- LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sertbuğdayirmiği.
- LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sertbuğdayirmiği ve '0' tipi yumuşak buğday unu.
10KG...
...Yeniden öğütülmüş sertbuğdayirmiği ve ekşi maya ile yapılan Pugliese ekmek karışımı, elastik iç yapıya ve uzun süreli tazeliğe sahip bir ekmek için.
Format: 25 kg
Dozaj: 100%...
...Bu sadece bir antep fıstıklı makarna değil, aynı zamanda Sicilya sert buğdayından ve elverişli çevre koşullarından doğan bir gelenektir. Doğal ve yavaş kurutma, ona eşsiz bir tat ve aroma kazandırır. El yapımı üretim, saflığı garanti eder; bronz kalıplama ise mükemmel pişirme tutuşu ve soslarla iyi bir etkileşim sağlar. Her zaman benzersiz ve tanınabilir bir tat elde etmek için sadece Sicilyalı buğdaylar ve yüksek kaliteli antep fıstığı kullanılır. Çeşitli formatlar: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
... için yüksek kalitede. Yasal düzenlemelere uygun olarak üretilmiş ve paketlenmiştir.
KIRMIZI DOMATES PİZZA TEMELİ
Malzemeler: İnce öğütülmüş sertbuğdayirmiği, su, patates nişastası, deniz tuzu, sızma zeytinyağı, bira mayası, soya lesitini. Domates sosu. Gluten içerir.
...Kuru Makarna İşleme: kullanılan işleme yöntemi nazik olup, esasen 4 farklı aşamadan oluşmaktadır: Hamur Aşaması: yalnızca %100 İtalyan sertbuğdayirmiği ve yüksek protein içeriği kullanıyoruz. Her makarna şekli, uygun bir irmik ve su karışımını gerektirir. Soğuk hamur (35°C'yi geçmeyecek şekilde) glutenin, buğdayda bulunan çok değerli bir madde olan "termal denatürasyonunu" engeller. Presleme ve...
... nedenle, taze makarnamız için sadece sertbuğdayirmiği, şarküteri ürünleri, ricotta peyniri, etler, sebzeler ve diğer hammaddeleri doğrudan üreticilerden seçiyoruz. Müşterilerimize sunmak istediğimiz şey, ürünlerimizin mükemmelliğidir. Nokta... ve Makarna!
...Şirketim, yalnızca yüksek kaliteli hammaddelerle organik üretim yöntemleri kullanarak kuru makarna, badem kreması ve sertbuğdayirmiği üretmektedir. Tarım işletmemiz Lombardiya'da yer almakta olup, yaklaşık 80 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. 40 kişi istihdam edilmektedir ve 8 yurtdışı pazarında faaliyet göstermekteyiz.