İtalya, Marmirolo
...W: 120 - 130. Seçilen İtalyan ve Avrupa buğdaylarından elde edilen patent unudur. Hızlı hamurlar için idealdir. Kırılgan ve lezzetli kısa hamur pastası üretmek için idealdir. Tüm kısa hamur bazlı hazırlıklar için önerilir: tartlar, kısa ekmekler, hamur işleri ve bisküviler, gofretler.
İtalya, Guardiagrele
...Kıtır hamur için yarı mamul ürün, kullanımı kolay, klasik uygulamalar için ideal, örneğin kurabiyeler, tartlar, tartletler ve kıtır kurabiyeler. Format: 10 kg Dozaj: %100...
İtalya, Radicofani
... ısıtılır. Uygun kaplar doldurulduktan sonra, ricotta, sıcaklığı çok kısa sürede 2°C'ye düşürmek için soğutma odasına aktarılır. Doğal haliyle mükemmel, ya da çikolata, şeker veya rom eklenerek oldukça lezzetli. Mutfakta, harika tatlılar veya tartlar yapmak için kullanılabilir, ayrıca ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler de hazırlanabilir. 0,150 kg sabit ağırlıkta termosal kapta mevcuttur.
Forneria Veneziana'nın macerası 2009 yılında tamamen glütensiz bir laboratuvar ile başladı. Biz, sadece glütensiz değil, aynı zamanda farklı özelliklere sahip tatlılar, atıştırmalıklar, bisküviler ve tuzlu atıştırmalıklar üreten bir firmayız: alerjenlerden (süt ve türevleri, yumurta) ve vegan içeriklerden arındırılmış. Ürünlerimiz ayrıca GDO'suz, hidrojenize yağ ve palmiye yağı içermemektedir. Bis...
İtalya, S. Giovanni La Punta
...ÜRETİYORUZ: SİCİLYA KANOLİSİ, KARNAVAL ÇİKOLATALARI, SİCİLYA GELENEKSEL KURABİYELERİ, MARTORANA MEYVELERİ - CAVALLARO RICOTTA DAĞITIMCISIDIR (100% koyun sütü ile yapılmış dondurulmuş şekerli ricotta) - PASTACILIK İÇİN YARI MAMUL DAĞITIMCISIYIZ (kıtır hamur tartlar ve tekneler, kanoli hamuru vb.) - İTALYA GENELİNDE VE YURT DIŞINA TESLİMAT YAPIYORUZ - ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA TEKLİF ALMAK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEKTEN ÇEKİNMEYİN.
İtalya, S.spirito Di Bari
...{"1":"1. VİŞNE REÇELİ\nİştah açıcı tartlar yapmak veya bir dilim ekmek üzerinde tadına varmak için vazgeçilmez bir lezzet!","2":"2. İNCİR VE BADAM REÇELİ\nLezzetli incir reçeli, Puglia'nın kırsal alanlarında toplanan tatlı meyvelerin ustaca şekerle karıştırılıp yavaşça pişirilmesiyle elde edilir.","3":"3. İNCİR VE BİBER REÇELİ\nLezzetli incir ve biber reçeli, Valle d'Itria'nın kırsal alanlarında...
Aile Zambon tarafından kırk yıldır işletilen mekan, üç ayrı salonda 50 kişilik kapasiteye sahip, ayrıca geniş Santo Stefano bahçesinde başka yüz kişilik bir alan daha bulunmaktadır. Şefin sunduğu mutfak, tipik geleneksel Venedik mutfağıdır. Menüye bir göz atacak olursak: karışık deniz ürünleri ve İtalyan mezeleri, çeşitli risottolar, deniz ürünlü linguine, ızgara balıklar; tatlılar ve ev yapımı tartlar. Tipik yemekler arasında Santo Stefano gnocchetti ve fırında levrek bulunmaktadır. Zaten oldukça cazip olan menüyü tamamlayan geniş bir pizza çeşitliliği de mevcuttur.
İtalya, Torrebelvicino
COMAS, şekerleme sektöründeki orta ve büyük ölçekli sanayiler için makineler ve komple tesisler üretiminde uzmanlaşmıştır. Geniş ve kapsamlı teklifimiz, en talepkar müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır ve şunları içermektedir: dozaj makineleri (pistonlu, silindirik, loblu), enjektörler, boşaltıcılar, yağlama makineleri, tartlar için komple hatlar, bisküvi üretim...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play