Litvanya, Kaunas
...Kakao likörü preslendikten ve kakao yağı çıkarıldıktan sonra geriye kalan kakao keki, dairesel bir biçimde katı bir parçadır. Kek daha sonra parçalar halinde kırılarak kıyılmış kakao keki oluşturulur ve ardından kakao tozu üretmek için toz haline getirilir.
Almanya, Frankfurt Am Main
... alternatiflerden biridir. Bu, genellikle rafine edilmiş ve şeker içeren kakao veya anlık çikolatadan daha sağlıklı bir seçenektir. Saf olduğu için, yaşlanmayı ve hücre bozulmasını önleyen antioksidan özellikleri bozulmadan kalır. Ayrıca, teobromin seviyeleri nedeniyle oldukça enerjiktir. Kakaomuz hemen hemen her gıda da kullanılabilir ve neredeyse tüm tariflerde kakao yerine geçebilir; brownie, kek, pasta, sıcak çikolata, trüf gibi her türlü tatlı için faydalıdır. MOQ:20kg...
...10 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı: 1 kg Sudem Kek karışımı, 250 ml su, 300 ml yağ ve 250 gr (5 yumurta) ekleyin ve mikserde 5 dakika çırpın. Elde edilen ürün 180 °C'de 40-45 dakika pişirilir. 1 yıl serin ve kuru bir yerde saklama.
Almanya, Nürnberg
...Bunlar, kakao ile yapılan küçük, renkli, mercimek şeklindeki çikolatalardır ve genellikle kek, hamur işleri ve tatlıları süslemek için kullanılır. Dondurma veya yoğurt için de popüler bir malzeme olarak tercih edilirler. Mercimekler çeşitli renklerde gelir ve çekici görünümleri tatlı atıştırmalıklara eğlenceli bir dokunuş katar. Ayrıca, çeşitli şekerlemelerin görsel cazibesini artırmak için fırıncılıkta da kullanılabilirler.
Türkiye, Istanbul
...Kakao Islak Kek Birimin Net Ağırlığı (Gr.): 500 Ana Karton Hacmi (m3): 0,019 Ana Kartondaki İçerik: 12x1 Ana Karton Brüt Ağırlığı (Kg.): 6,9 Ana Kartondaki Miktar: 12...
Türkiye, Konya
Arpi çikolata is a factory started before 10 years, we manufacture Compound Chocolate, cake and candies. We sell to 26 countries over the world and we have exclusive distributors in most of it, and our goal for now is to reach 50 countries. Arpi çikolata is proudly one of Deresallar Group companies. Deresallar Group is a 35 years old distributor company, it is serving 1500 markets and wholesale...
Türkiye, Konya
With an annual capacity of 70.000 tons deversified into 4 categories consisting of Biscuits, Wafers, Marshmallow Biscuits & Cakes, we export our products to more than 30 countries.
...Küçük ölçekli çikolata imalathaneleri için tasarlandı. Makine üst kırıcı ve alt öğütücüden oluşur. Üst kırıcı bütün kuruyemişleri veya kakao çekirdeğini daha küçük parçalara kırarak alt öğütücüye taşır. Alt öğütücü kırık kuruyemişleri veya kakao kırığını öğüterek kalın pasta haline getirir. Üst kırıcı ve alt öğütücü hızları ayrı ayrı ayarlanabilir. Öğütücü hızı son ürünün inceliğine doğurudan etki eder.
Türkiye, Istanbul
...Aromalar: hindistancevizi / Çikolata / Çilek / Muz / Karamel / Acı Kakao ------------------------------------------------------------- Hindistancevizi Aromalı Krema ile Doldurulmuş Kek / Çikolata Aromalı Krema ile Doldurulmuş Kek / Çilek Aromalı Krema ile Doldurulmuş Kek / Muz Aromalı Krema ile Doldurulmuş Kek / Karamel Aromalı Krema ile Doldurulmuş Kek / Acı Kakao Kek, Süt Aromalı Krema ile Doldurulmuş -------------------------------------------------------------- Net Ağırlık (g): 50 g / Ambalaj: 24 x 6 / Gönderim kutusu başına birim: 144 / 40" Konteyner Kapasitesi: 3200...
...600mm - 1750 mm aralığında istenilen genişlikte üretim yapılabilir. Ürünlerinizi alt, üst hem alt hem de üst olmak üzere çikolata ile kaplayabilirsiniz. Gofret, Kek, Bar, Lokum, Pişmaniye gibi ürünlerde kullanılabilir. Kapasiteye göre tek ya da iki kaplamalı üretilebilir. Ürün üzerindeki bütün motorlar opsiyonel olarak hız kontrol cihazlıdır. Çok hassas kaplama ayarlarına sahiptir. Kolay temizlenebilir. Mobil ürün haznesine sahiptir. Tel bant kısmı opsiyonel olarak mobil yapılabilir. Daha fazlası için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
... (sorbitol), kakao kitlesi %0.4, süt yağı, emülgatör (soya lesitini), koruyucu (sorbik asit), aroma verici (çikolata), emülgatör (mono ve diglisertlerin tartarik asit esterleri), koruyucu (kalsiyum propiyonat), emülgatör (sodyum stearol laktilat), koruyucu (potasyum sorbat), antioksidan (askorbik asit), fındık yağı %0,06. Alerjen Uyarısı: Yumurta, fındık, süt, soya, buğday içerir. Yer fıstığı, sert kabuklu meyveler (badem, antep fıstığı) içerebilir...
Belçika, Wingene
... kek yapamazsınız çünkü bu bir dolgu maddesi değildir ve hazırlamanıza yapı sağlamaz. Destekleyici bir bileşen, örneğin başka bir tatlandırıcı veya lif gereklidir. Eritritolü karamelize etmeye çalışırsanız, asla rengini değiştirmeyecek ve buharlaşmayacaktır. Sadece eritritol ile bir şurup yapmaya çalışırsanız ve soğursa, hemen yeniden kristalleşecektir. Eritritol, kendi şeker yerine kullanma kombinasyonunuza mükemmel bir tatlandırıcıdır. Bunu birebir bir ikame olarak değil, ekleme olarak kullanın (olması gerektiği gibi). Mevcut: 400g & 800g poşetler...
Bulgaristan, Sofia
... en çok kek hazırlığında kakao yerine kullanılmaktadır. Tarifteki kakao miktarını kolayca değiştirebilir. Yüksek şeker içeriği nedeniyle, bazı hamur işlerinde şeker yerine de kullanılabilir. Ayrıca kullanılabilir. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
Almanya, Buxtehude
...Soya Lesitini uzun zamandır zihinsel ve fiziksel canlılığı artırdığı biliniyor ve bu nedenle "sinir besini" olarak kabul ediliyor. Lesitin, bir emülsifikatör olarak, yağ ve suyun bir gıda maddesinde ayrılmasını engeller. Lesitin neredeyse tamamen soya, ayçiçeği veya kanola yağından üretilir ve gıda maddeleri için genel olarak onaylanmıştır. Lesitini özellikle margarin, mayonez, kek, bisküvi, milföy hamuru, süt ve kakao içecekleri için anlık tozlar, çikolata ürünleri ve bebek mamalarında sıkça bulmak mümkündür.
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Bu fudge ve çikolata keki gerçekten çikolata tutkunlarına hitap ediyor! 4 katlı yapısı ve fudge kreması ile bu kek, istekleri karşılayacak kadar zengin, ama aşırı tatlı olmadan hazırlanmış. Bir top dondurma veya krema ile ya da sadece iyi bir fincan kahve veya çay ile servis edilebilir!
Fransa, Talant
... koyduğunuz kreasyonunuza 25/30 cm mesafeden püskürtmek. Artı olarak: Kadife, kek kesilirken kırılmaz! Böylece temiz bir tasarım elde edersiniz. Siyah İçindekiler: Kakao yağı, renklendirici: E172, itici gaz (E943a n-butan, E944 propan, E943b izo-butan). Soya lesitini izleri içerebilir. Maksimum dozaj: Yeterli ve tatmin edici miktar. Net 400 ml sprey Sadece profesyonel kullanım içindir. Daha ince (ve daha ekonomik) bir doku elde etmek için, yaklaşık 35°'ye ısıtmanızı öneririz. Referans: D40N Stokta: 109 Ürün Ağırlık: 400 Ml Net Renk: Siyah...
Fransa, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli, Haute-Garonne bölgesinde, Saint-Orens-de-Gameville'de bulunan bir çikolata ustasıdır. Tüm orijinal ve "maison" kreasyonlarımız, Toulouse yakınlarındaki atölyemizde en iyi çikolataları ve malzemeleri seçerek hazırlanır. Her gün, çikolataların yanı sıra dondurmalar, sorbeler ve makaronlar gibi en büyük özenle el yapımı lezzetler üretiyoruz. İstisnai çikolatalar sunmak için en iyi h...
Macaristan, Szigetmonostor
Şirketimiz, Infinisweet Kft., alerjen içermeyen çikolataların ve barların geliştirilmesi, üretimi ve dağıtımı ile ilgilenmektedir. Ürünlerimiz alerjen içermeyen tüketiciler arasında popülerdir ve uluslararası pazarlarda Health Market ve Hello Keto marka adları altında bulunmaktadır. 20 yıllık deneyime sahip olan, Food Awards ödüllü ürün geliştirme ekibimiz, yeni müşterilerimizden ve ortaklarımızd...
Fransa, Guignicourt
...Kakao aromalı lezzetli sıcak krema ile doldurulmuş ve elle yerleştirilmiş gerçek bir fondan ile kaplanmış choux hamurundan yapılmış kılıf •Palm yağı içermez •Ürün kodu: 643 •Barkod: 3660133006439 •Ağırlık birim başına: 90 g •Karton başına birim: 18 •Karton paletleme: 8 karton x 18 kat •Palet başına parça: 2 592 Kullanım önerileri: Dondurucudan çıkar çıkmaz, koruyucu filmi çıkarın ve ürünü yaklaşık 3 saat 30 dakika boyunca pozitif soğuk odada, pasta ızgarası üzerinde çözülmeye bırakın.
Bulgaristan, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... saklayın.","Ingredients":"Buğday unu, glikoz - fruktoz şurubu, kakao kreması %25 (şeker, hidrojenize bitkisel yağ / pamuk tohumu yağı, palmiye yağı /), kakao tozu %20 / %10-12 yağ içeriği /, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin, kakao glazürü (şeker, tamamen rafine hidrojenize palmiye yağı, kakao tozu %8 (10-12% yağ), kuru peynir altı suyu, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin), kakao tozu %1 / %10-12 yağ /, rafine ayçiçek yağı, kabartma maddeleri: sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat.","Shelf Life":"6 ay"}...
Fransa, Malataverne
...4 Kg'lık nougat pastası, 20 adet bireysel olarak paketlenmiş dilime kesilmiş (Yaklaşık 200 Gr). Ağırlık veya dilim başına satılacak. Bileşenler: badem, şeker, bal, glikoz şurubu, pastörize yumurta akı, hostes (patates nişastası, su, bitkisel yağ), mısır unu, doğal aromalar. Orman meyvesi reçineleri için bileşenler: yaban mersini, çilek, ahududu, asidik madde: sitrik asit, stabilizatör: pektin. Eğer kaplama varsa: şeker, hidrojene edilmiş bitkisel yağlar, yarım yağlı kakao, emülsifiye edici: soya lesitini, aroma: vanilya.
İtalya, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare ÜÇÜNCÜ ŞAHIS ÜRETİMİ (özel etiket) organik tatlı ve tuzlu ürünlerin üretimi, en büyük organik markalara hizmet veren bir üretim şirketidir. 30'dan fazla organik ürün çeşidi sunmaktadır: tahıl barları, tohumlar ve kuru meyveler, tahıllı çikolata barları, toz karışımlar (kakao ve vanilyalı puding, fincan çikolatası, kek karışımları), esmer şeker ambalajlama vb. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Almanya, Eresing
...Keten Yağı, Limon Otu Yağı, Makadamya Yağı, Magnezyum Laktat, Mısır Yağı, Badem Yağı, Marula Yağı, Melisa Yağı, Laktik Asit, Nane Yağı, Orta Zincirli Trigliserid (MCT Yağı), Gece Çiçeği Yağı, Sodyum Asetat, Sodyum Benzoat, Sodyum Laktat, Neem Yağı, Minks Yağı, Nötr Yağ, Zeytinyağı, Portakal Yağı, Parabenler, Brezilya Fındığı Yağı, Nane Yağı, Erik Çekirdeği Yağı, Preslenmiş Kek, Kanola Yağı, Hint...
Almanya, Norderstedt
... için özel olarak tasarlanmış çözümü bulabilirsiniz: www.sternlife.de. İŞLEV VE TAT Ürünlerimiz ve spesiyalitelerimiz yalnızca olağanüstü işlevsel özellikleriyle değil, aynı zamanda benzersiz lezzetleriyle de dikkat çekmektedir. Bu, çikolata üretimindeki tarihi uzmanlığımıza ve şekerleme üretimi ile kakao çekirdeklerinin kavrulmasındaki deneyimlerimize borçludur. Kendi çikolata üretimimiz...
İspanya, Malagon
... kek şeritleri, badem dilimleri veya parçaları ile kek şeritleri. Cheesecake tabanları, bisküvi, tereyağı, şeker ve un, Maria bisküvisi veya kakao ile, sindirim bisküvisi veya zencefilli bisküvi. Brownie, kakao ile yağlı kek, Amerikan keki, 1 cm kenar uzunluğunda küpler. Sacher keki. Farklı şekil, boyut ve kalınlıklarda kesilmiş kekler: oval kekler, altıgen şekilli kekler; aşıklar için kalp şeklinde kekler, çocuklar için pasta silüetleri. Dondurma veya pastacılık için özel bisküviler. Maria bisküvisi, çikolatalı, vanilyalı, meyveli.
Bu arama terimi için popüler ülkeler