...kurutulmuşmaydanoz. Menşei Almanya. Hem düz yapraklı hem de kıvırcık çeşitler hem organik hem de konvansiyonel seçeneklerde mevcuttur.
Menşei: Almanya...
EKİN DOĞAL YEM GIDA DIŞ TİC LTD ŞTİ , Kuru Sebzeler sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirkettir. Kurutulmuş sebzeler özellikle kurutulmuş domates sektörlerinde iş yürütmektedir. Kurutulmuş sebzeleri toz, öğütülmüş, julyen/şerit dilimlenmiş olarak hazırlayıp talebe göre kraft oturan poşetlerde yada opp şeffaf poşetlerde ambalajlamaktayız. Şirket, MERSİN, Türkiye 'de bulunmaktadır.
...Maydanoz, en popüler baharatlardan biridir ve dünyanın hemen her mutfağında kullanılmaktadır. Dehidre maydanoz flakaları, çok yönlü bir malzeme sağlar. Maydanoz flakaları, yemeklerle bir araya geldiğinde hafif tatlı ama acı bir ot tadı verir. Zümrüt yeşili rengi sayesinde, kurutulmuşmaydanoz da oldukça popüler bir süsleme malzemesidir.
Maydanoz flakaları nasıl kullanılır
Acı profili, diğer...
...canlı rengini ve tadını korumak için özenle kurutulmuş yüksek kaliteli maydanoz sunuyoruz. Maydanozumuz, taze veya kuru olarak kullanıldığında yemeklerinize tazelik katmak için mükemmeldir.
Mutfak kullanımlarının ötesinde, maydanoz, genel sağlığı destekleyen besinler ve antioksidanlarla doludur. A, C ve K vitaminleri açısından zengin bir kaynaktır, bu da onu dengeli bir diyete değerli bir katkı...
...Benefici: maydanoz, Avrupa mutfaklarında oldukça yaygındır. Balkan ülkelerinde birçok yemek, üzerine maydanoz serpilerek servis edilir. Maydanozun flavonoid açısından zengin olduğu ve tip 2 diyabet, kolon kanseri ve kalp hastalıkları gibi bir dizi sağlık sorununu azaltabileceği düşünülmektedir. Bitkinin Sardinya kökenli olduğu ve M.Ö. 3. yüzyılda Avrupa'da yetiştirildiği sanılmaktadır. Kullanım: kurutulmuşmaydanoz, lezzetli bir aromaya ve güzel bir tada sahiptir ve herhangi bir tarif için harika bir bileşendir.
Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
...
Maydanoz köpüğü
100 gram maydanoz
25 gram doğranmış soğan
100 ml tavuk suyu
Karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı
150 ml ağır krema
Tuz
Öncelikle maydanoz köpüğünü hazırlayın. Tereyağını orta-düşük ateşte ısıtın ve soğanları soteleyin. Soğanlar aromatik hale geldiğinde, maydanozu ekleyin ve hemen karıştırın.
Soğan ve maydanoz karışımını ocaktan alın ve bir süre soğumaya bırakın.
...PİETRUSZKA
(PETROSELİNUM CRISPIM L.)
Polonya'dan gelen düz maydanozun kurutulmuş yaprakları. Farklı kalite ve eleme varyantlarında, ayrıca toz halinde mevcuttur. Müşteri talebine göre hammadde sterilizasyona tabi tutulabilir.
Teklif:
– 1-2 mm kesilmiş maydanoz
– 2-4 mm kesilmiş maydanoz (4mm)
– 4-6 mm kesilmiş maydanoz
– toz maydanoz
– sterilize edilmiş maydanoz
– kalite I
– kalite II
Ambalaj:
– kağıt torba 8-12 kg
– polietilen torba 0,5 – 5 kg...
...Sistem çekiçli değirmen pnömatik sistemi, tüm kurutulmuş sebzeleri, meyveleri ve baharatları hijyenik ve yüksek kaliteli bir şekilde elek ve filtre kullanarak öğütmek için tasarlanmıştır.
Sistemde kullanılan makineler ve makine içeriğindeki ürüne temas eden tüm parçalar, 304 kalite paslanmaz çelik kullanılarak hijyenik ve yüksek kaliteli bir şekilde üretilmiştir.
Bu sistemde öğütebileceğiniz ürünler (kurutulmuş ürünler olarak):
Sarımsak, soğan, maydanoz, nane, limon, portakal, mandalina, muz, zencefil, zerdeçal, kişniş, karabiber gibi tüm kuru ürünleri mikronize edebilirsiniz.
...Venkel Heel BIO
VehGro'nun kurutulmuş venkel ürünü %100 doğal ve ayrıca organiktir. VehGro, yüksek besin değeri ve birçok olumlu sağlık etkisi olan en iyi venkel tohumlarına sahiptir. Venkel bitkisinin Latince adı Foeniculum Vulgare'dir. Venkel, havuç, maydanoz, kerbel ve kereviz gibi şemsiye çiçekleri ailesinin bir parçasıdır.
Venkel'in görünümü, bir yumru türü olduğu izlenimini verse de, bu...
...Jarzynka baharatı, birçok yemeğe evrensel bir baharattır. Kurutulmuş sebzeler, otlar ve zerdeçal bazında hazırlanmıştır. Yemeklerin tadını mükemmel bir şekilde vurgular ve onlara hoş bir sebze aroması katar. Jarzynka, gereksiz kimyasal katkı maddeleri, maya veya tatlandırıcılar içermez. <strong>İçindekiler:</strong> tuz, şeker, kereviz, havuç, mısır, soğan, pırasa, maydanoz, zerdeçal...
... sindirilebilir hayvansal proteinler içerir. Önemli vitaminler ve mineraller, normal aktivitedeki bir yetişkin köpeğin ihtiyaçlarına tam olarak uyacak şekilde ayarlanmıştır. Kurutma öncesi en az %53 taze et oranı. Fırınlanmış kroket, yemesi sırasında tükürük akışını teşvik eder ve böylece sindirimi destekler. Bu, güçlü çiğneme kasları ve sağlıklı dişler için faydalı olabilir.
İÇERİK:
Ördek eti (Kurutma öncesi taze et oranı %53), patates unu, patates flakeleri, amarant unu, tam yumurta tozu, kanola yağı, elma (kurutulmuş ve öğütülmüş), maydanoz, havuç, yer kereviz, lovage,...
...Bir toptancı, dağıtıcı, yarı toptancı, sebze satıcısı, satın alma merkezi misiniz... ve kurutulmuş domates mi arıyorsunuz?
Kurutulmuş domatesler tüketilir
- Aperatif olarak
- Keklerde
- Salatalarda (pirinç, makarna...)
İçindekiler
Kurutulmuş domates (%55), ayçiçek yağı (%37), sirke, tuz, şeker, kapari, sızma zeytinyağı, maydanoz, sarımsak, fesleğen. Antioksidan askorbik asit E300. Asidite...
...NANE, KESKİN NANE, MAYDANOZ, Moringa, Limon Otu, Kurutulmuş Limon Otları - Şifalı ve Tıbbi Bitkiler, Baharatlar, Tohumlar ve Kurutulmuş Sebzeler tedarik eden ve ihraç eden önde gelen şirketlerden biriyiz.
Size en iyi otları, baharatları, tohumları ve tahılları bulmanızda yardımcı olacağız.
Tüm ürünlerimiz en iyi kalitede ve uygun fiyatlıdır.
Daha fazla bilgi ve detay için bizimle iletişime geçin.
...Kucharek kurutulmuş sebze karışımı, havuç, kereviz, pırasa, soğan, maydanoz ve seler gibi sebzeleri içerir. Bu karışım, hazırlanan çorba ve et suyu için temel bir bileşen olup, onlara eşsiz bir tat ve aroma ile hafif bir tatlılık kazandırır.
... endüstrisinde çeşitli uygulamalar için kullanılabilirler.
Doğal yeşil maydanozun vegan bir sürme içinde, salata sosunda şirin dereotunun eşlik etmesi veya makarnada taze fesleğenin ferahlatıcı kokusu – bunlar ve daha birçok ot ve baharat, duyuları canlandırır ve gıda ürünlerinde özel bir tat sağlar.
Ve dondurularak kurutulmuş olduklarında, tatları daha da yoğunlaşır. Böylece küçük miktarlar bile büyük bir etki yaratabilir.
...Maydanoz vitaminlerin kralıdır. İnce aroması ve tatlı tadı sayesinde bu evrensel baharat, tüm dünyayı fethetmiştir! Salatalar, aperatifler, çorbalar, ana yemekler için kullanın.
Kullanım alanları
Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemeği yemeklerinin hazırlanmasında kullanın.
100 gr'daki besin değeri.
Protein (g / 100g)… 52,0
Yağ (g / 100g)… 4,5
Karbonhidrat (g / 100g)… 22,0
Enerji değeri (kcal / 100g)… 340...
...Boquerón (Engraulis encrasicolus) kelebek şeklinde sunulmaktadır – kuyrukla bağlı iki fileto, tüketim için oldukça pratik olan tek kişilik tepsilerde bitkisel yağ ile kaplanmıştır. Restoranlar için düşünülmüş, büyük tüketim formatında, kolay açılabilen ve saklanabilen plastik bir kapta hazırlanır. Geleneksel yağ, sarımsak ve maydanoz sosu eklenebilir.
...* (Boletus Edulis ve ilgili grubu) (3,7%). *Malzeme (kurutulmuş/liofilize).
ÜRETİMİ YAPILAN TESİSTE KULLANILAN: KEREVİZ, SUSAM TOHUMU, HARDAL, SOYA.
100 g için besin değerleri:
Enerji: 335 kcal / 1403 kJ
Yağ: 1,0 g
- Doymuş yağ asitleri: 0,2 g
Karbonhidrat: 74,0 g
- Şekerler: 0,4 g
Lif: 1,1 g
Protein: 7,3 g
Tuz: 2,5 g
Porsiyon: 2/3...
...Güneşte kurutulmuş olan Sel Gris Persillade, tüm yemeklerinizde ve salatalarınızda eşsiz tadını ortaya çıkarır.
Binlerce yıldır tüketilen sarımsak, çok sevilen bir baharat olup, uzun zamandır Fransız mutfak geleneğinin bir parçasıdır.
Mutfakta, bu baharat yemeklerinizin lezzetini artırır ve zenginleştirir.
Maydanoz, mutfakta vazgeçilmezdir. Hem baharat hem de garnitür olarak, birçok hazırlığa tazelik ve aromalarını katar.
Geleneksel olarak kullanımı:
Serpme veya pişirme sonrasında: soslar, salatalık domates, buharda pişirilmiş balık, midye, buharda pişirilmiş patates.
SKU:SGP250...
...Format: 212 gr cam kavanoz
Aperatif olarak lezzetli atıştırmalıklarla birlikte idealdir.
Soğuk ve gazlı şaraplarla, özellikle Prosecco Di Valdobbiadene ile eşleştirilmelidir; servis sıcaklığı 8°.
Brüt ağırlık: 350 gr.
Net ağırlık: 212 gr.
.
İçindekiler: %35 Kuşkonmaz, %30 Kurutulmuş Domates, %30 Ayçiçek Yağı, %5 Galeta Unu, Şarap Sirkesi, Tuz, Sarımsak, Karabiber, Maydanoz, Sitrik Asit, Askorbik Asit.
Tavsiye: +4°c ile 20°c arasında bir sıcaklık aralığında serin bir yerde saklayın.
Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Sakaryada Kurutulmuş meyve ve sebze işletmesiyiz Elma,Portakal ,limon , Armut,Ananas,Ayva ,Çilek ,Kivi,şeftali ,karpuz ,kavun Cennet hurması vs. Meyve ayrıca ıspanak ,maydanoz kabak,patlıcan patates, vs. sebze ayrıca meyve kurusu toz halinde sebze kurusu toz ve garanül olarakta üreterek hizmet vermekteyiz Kapalı tamamen steril ortamda ürünler yıkanıp temizlendikten sonra dilimleyici makinalarda...