İtalya, Orbassano
...Patlıcan parmigiana, güney İtalya'nın klasik bir yemeğidir ve kızartılmış, fırında pişirilmiş patlıcan katmanları, domates sosu ve mozzarella peyniri ile yapılır. Zaten pişirilmiş ve ısıtılmaya hazırdır, bu da onu lezzetli ve pratik bir yemek haline getirir.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Pikillo tuzlu zeytinyağı ve çeşitli bitki bileşenleri ile, örneğin biber ve patlıcan, fiziksel süreçler aracılığıyla paketlenmiş, pate dokusu ve siyah patlıcanın hoş koku ve tadı ile pikillo, ekmek dilimleri ile doğrudan tüketmek veya spagetti tabaklarında, kırmızı et yemeklerinde,... tüketmek için oldukça lezzetli hale getirir.
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Patlıcan %65, ayçiçek yağı %35, tuz, sirke, değişken oranlarda doğal aromalar (kırmızı biber, nane, sarımsak, maydanoz). Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 106g/212g/620g/1kg/3kg...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play