İtalya, Orbassano
...Patlıcan parmigiana, güney İtalya'nın klasik bir yemeğidir ve kızartılmış, fırında pişirilmiş patlıcan katmanları, domates sosu ve mozzarella peyniri ile yapılır. Zaten pişirilmiş ve ısıtılmaya hazırdır, bu da onu lezzetli ve pratik bir yemek haline getirir.
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Patlıcan %65, ayçiçek yağı %35, tuz, sirke, değişken oranlarda doğal aromalar (kırmızı biber, nane, sarımsak, maydanoz). Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 106g/212g/620g/1kg/3kg...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play