Polonya, Tomaszow Lubelski
...kabuğu alınmış bütün arpa taneleridir. Arpa şehriye, B grubu vitaminleri, özellikle B1, B2 ve B6 vitaminleri, ayrıca E, K, PP vitaminleri, folik asit, silisyum, çinko, kalsiyum, manganez ve bakır açısından zengin bir kaynaktır. Arpa şehriye, mantar ve et sosları gibi çeşitli soslarla mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, dolma biberler ve doldurulmuş sebzeler gibi yemeklerin harika bir bileşeni olabilir.
Polonya, Brzozów
... değerleri 100 g için: <strong> Enerji değeri </strong> 1555 kJ/367 kcal Karbonhidrat 1,03 g, doymuş yağ asitleri 0,29 g, trans yağlar 0,29 g, şeker 0,33 g, protein 7,51 g, lif 1,8 g, tuz < 0,01 g. <strong> Kullanım </strong> Basmati pirincini su ile 1:2 oranında pişirin. Hint mutfağında 'Pilau' adıyla bilinen bir yemeği hazırlamak için temel bir malzemedir. Ana yemeklere ek olarak kullanılabilir. Sebze ve et veya balık ile iyi bir şekilde karışır. Tatlılar ve pirinç tatlılarının bir bileşenidir.
Polonya, Brześć Kujawski
... müşteri isteğine göre baskı yapıyoruz. Uygulama: taze et sosisler balık karışık turşular soyulmuş sebzeler İyi pişirme özelliklerine sahip vakumlu ambalaj torbaları Bu torbalar, Sous-Vide yöntemiyle yemek hazırlamak için tasarlanmıştır. Tüm güvenlik standartlarını karşılayan ve pişirme için uygun olan seçilmiş bir torba grubudur.
Polonya, Wola Kopcowa
... aromalar çıkararak en seçici müşterileri bile memnun eder. Lezzetli bir yemek hazırlamak için sadece üç adım yeter: Taşı ısıtın Taşın üzerine bir parça et koyun Tümünü masaya servis edin STEAK ROCK'un sırrı: Tüm setin en önemli unsuru, özel olarak seçilmiş volkanik taşlardır. Güney yamaçlarından çıkarılan bu taş, İtalyan Yarımadası'nda bulunan dünyanın en tehlikeli beş volkanından birinin eteklerinden gelmektedir.