Ukrayna, Zaporozhye
...Özellikler: Tütünleme modu - 2 seçenek: 1. meyve, peynir, yumurta ve balık tütünleme; 2. kümes hayvanları, yaban kuşları, et, sosis ve pastırma tütünleme. Kontrol ünitesi şunları düzenler: - odadaki ve ocaktaki sıcaklık; - yüksek voltaj darbesinin boyutu ve şekli (ürünün fenol içine doğru doğru bir şekilde nüfuz etmesi için bir ön koşul, çünkü et, sosis ve balık gibi ürünlerin doku yapısı ve...
Ukrayna, Bila Tserkva, Kiev Region
...SADGE - bir tava, Güneydoğu'dan gelmiştir. Yuvarlak bir şekli ve bombeli bir tabanı vardır. Bu ürünün ana özelliği çift amaçlı olmasıdır. Tavanın ateşin üzerine yerleştirilmesiyle, benzersiz tasarımı, şekli ve çok yönlülüğü sayesinde aynı anda birçok yemek pişirebilirsiniz: et yemekleri, balık veya kızartılmış sebzeler. Ve aynı tavayı "ters çevirdiğinizde", pita gibi ekmek pişirme imkanı bulursunuz. SKU:A400PS Çap, mm:450 Ağırlık, kg:5.55 Malzeme:Dökme demir...
Ukrayna, Kharkiv
...▪ Sağlıklı gıda: koruyucu yok, MSG yok, yapay renk yok ▪ Hazır çözüm: lezzetli bir yemek için tüm malzemeler bir pakette, eklemeniz gereken tek şey et veya sebze ve sos. ▪ Eşsiz tat çeşitliliği: et veya sebzeler her seferinde farklı bir şekilde pişirilebilir, aynı yemeği pişirirken farklı tatlar elde edersiniz. ▪ Hızlı pişirme yemeği: et veya sebze ile lezzetli, taze, ev yapımı bir aile yemeği...
Ukrayna, Kyiv
... edilebilir (pakette buharda pişirmeye izin verilir) ve iş yerinde yanınıza almanız için uygundur. Ayrıca, hızlı yemek pişirmek için mutfakta "yedekte" bulundurabilirsiniz. Dondurularak kurutulmuş gıdaların raf ömrünün uzun olduğunu ve aynı zamanda tat özelliklerinin korunduğunu belirtmek gerekir. Tadı nasıl? Mantar kremalı çorbanın nazik bir kremalı tadı ve yoğun bir aroması vardır. Zengin et suyu vücudu hızla doyurur ve mükemmel bir şekilde ısıtır. Klasik tarife göre hazırlanan Panfruit'in lezzetli mantar çorbası, güvenle bir şenlik sofrasında sunulabilir. Pişirme yöntemi: oksijen emiciyi çıkarın...
Ukrayna, Kharkiv
...Kuzu, kesilmeden önce 12 aya kadar beslenir. Bu nedenle, koyun etine göre daha genç ve daha yumuşak bir et elde edilir. Bu yüzden kuzu etinin pişirme süresi belirgin şekilde daha kısadır. ... Daha belirgin, daha etli ve daha koyu olan bu et, yavaş pişirme yöntemleri için idealdir; örneğin, güveç veya kuskus.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play