İspanya, Dicastillo, Navarra
...1. sınıf mantarlar daha homojen, bütün ve 2. sınıf mantarlara göre daha az parça içerir. Eşsiz tatları, pişirme sürecinde vurgulanır ve yoğunlaşır. Böylece, rehidratasyon sonrası mükemmel bir doku, koku ve tat ile bir ürün elde edilir. Rehidrate edilmiş olarak, yalnız başlarına veya diğer gıdalarla birlikte: et, balık, sebzeler, yumurtalar ile pişirilerek tüketilmelidir.
İspanya, Malaga
...12 CM (65/75 GR) VE 14 CM (95/100 GR) BOYUTUNDA DOLGULU EMPANADALAR VE ON İKİ FARKLI TAT: -KIRMIZI ET -KIRMIZI ET (ACILI) -KURU ÜZÜMLÜ DOLGULU KIRMIZI ET -TAVUK -TAVUK (ACILI) -TON BALIK -JAMBON VE PEYNİR -Soğan VE PEYNİR -CAPRESE (DOĞAL DOMATES, MOZZARELLA VE FESLEĞEN) -ROQUEFORT -Ispanak VE BEŞAMEL -MAİZ EMPANADALARIMIZ DONDURULMUŞ OLARAK GÖNDERİLİR VE KIZARTMA YA DA FIRINDA PİŞİRME İÇİN UYGUNDUR, ÇÖZDÜRME GEREKTİRMEDEN. 14 CM BOYUNDAKİLER İÇİN 24 VEYA 48 ADET (AYIRICILARLA BİRLİKTE PAKETLENMİŞ) KUTULARDA, 12 CM BOYUNDAKİLER İÇİNSE 30 ADET KUTULARDIR. TÜM AVRUPA'YA GÖNDERİM.
İspanya, Alhama De Murcia
...Soya tekstüre, et endüstrisinde çok kullanılan bir üründür çünkü yağın emilimini ve tutulmasını teşvik eder, böylece pişirme sırasında kayıpları azaltır ve ayrıca büyük bir stabilite sağlar. En önemli özelliklerinden biri de nihai ürünün besin kalitesinin artmasıdır. Natural d’Mezclas olarak, her ürünün ihtiyacına göre çeşitli granülometrilerde soya tekstüre sunabiliyoruz. Tekstüre ürünlerimizden biri olan Naturtex Chunk, piyasadaki çeşitli talepleri karşılamak için tasarlanmış daha büyük bir granülometriye sahiptir.
İspanya, Barakaldo
...Mikserli döner elektrikli tencere, et suyu, çorba, püresi gibi ürünlerin pişirilmesi ve suyun ısıtılması için tasarlanmıştır. Pişirme sırasında ürünlerin karıştırılması için kolayca çıkarılabilen bir mikserle donatılmıştır. Mikserin döner hızı ayarlanabilir ve ters modda çalışabilir. Ürünler mikserle veya miksersiz hazırlanabilir. Karıştırma sıcaklığı 100°C'ye kadar çıkabilir. Su, buhar suyu ceketleri aracılığıyla ısıtılır. Isıtma gücü, 3 pozisyondan oluşan döner bir anahtar ile ayarlanır. YENİ. DAHA FAZLA BOYUT.
İspanya, Valencia
...Tam ekipmanlar sağlanacaktır (10/12 kişilik paella, gaz brülörü, bıçaklar, kesme tahtaları, karıştırma spatulaları, servis spatulaları, mutfak bezleri, kesme aletleri, çorba tadım kaşıkları ve pişirme aletleri) ve tüm malzemeleri (et, balık, sebzeler, yağ, tuz, safran, su... her şey) ile birlikte, 10/12/14 kişilik gruplar halinde, bir paella ustası eşliğinde gerçek bir Valencia paellasının veya...
İspanya, Olot
... tünelleri, tepsiler ve paletler, sağlık geçişleri vb. ekipmanlar tasarlayıp üretiyoruz. Ayrıca, et kesim odalarının tasarımı, danışmanlığı, geliştirilmesi ve kurulumu, konveyör bantlar, pişirme kazanları ve gıda endüstrisi için paslanmaz çelikten geniş bir makine ve alet yelpazesi konusunda da öne çıkıyoruz.
İspanya, L´olleria (valencia)
Samarplast plastikler, vakumlu, pişirme, gofre, ticari ve termoformaj malzemeleri üreten genç bir şirkettir. 2014 yılından bu yana, maksimum kalitede bir ürün sunma ve etkili müşteri hizmetleri sağlama amacıyla üretim ve hizmet yelpazemizi genişleterek büyümeye devam ettik. Gıda, konaklama, et sektörü, jambon kurutma, tütsülenmiş ürünler, kuru yemişler vb. için ambalajlar üretiyoruz.
İspanya, Tudela-Navarra
... olarak kullanılmaktadır. Makarna veya atıştırmalık gibi gıdalar bu teknikle yapılmakta ve bizim durumumuzda, bunu sürekli bir pişirme süreci olarak düşünebiliriz. Bu iddialı ve yenilikçi projenin sonucu, Legumeat® adını verdiğimiz, et dokusuna sahip, herkes için uygun olan ve ortalama %50 protein içeriğine sahip yeni bir üründür. Ürün dehidre edilmiş olarak sunulmakta ve hazırlanma şekli, istediğimiz lezzeti ekleyerek su içinde kaynatmaktır. Son olarak, ürün herhangi bir tarifte kullanılmaya hazır hale gelecektir. Çölyak hastaları ve vejetaryenler için uygundur.