... işlenmesi konusunda NP EN ISO 9001 (Siyah Domuz, Beyaz Domuz ve Koyun Türleri için Taze ve Dondurulmuş Etlerin Hazırlanması ve İşlenmesi. Alentejo'nun Geleneksel Sosislerinin Üretimi (Siyah Domuz, Beyaz Domuz) ve Diğer Sosisler) ve IFS FOOD standartlarına göre çift sertifikalı tek et hazırlama ve işleme şirketidir. L-301 sağlık markası ile. Üçü aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir, ülkedeki en modern et işleme tesislerinden birine sahiptir, geleneksel olarak uzmanız. SEL, uluslararası ve ulusal düzeyde 10'dan fazla farklı ödüle sahiptir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play